- 12 Ekim 2015
- 1.199
- 721
- 38
- 30
Beklicem içimde tutcam kırmızıları sen üzülme ama sen adet olmucan bence bebeqim boşuna beklemehayir ben seni istiormm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beklicem içimde tutcam kırmızıları sen üzülme ama sen adet olmucan bence bebeqim boşuna beklemehayir ben seni istiormm![]()
suss konusmaaaşkımmm ben senı yerimm yerrrrrrr senın tribini yerim benn![]()
He valla basimizin etini yer artikCanım hamile heralde hormonları tavan yaptı herkese küsesi trip atası var![]()
Minesuu senin belirtiler erken başladı bacımm biz senin hamileliqin boyunca napcazz anamm düşünemiyorm
![]()
ama aşkım senin yerin farklı sen ilk göz ağrımsın bunlar gelip geçici diyomusumm :)))) şindi bacaklarından ascam tavana heeeeesuss konusmaa![]()
ama aşkım senin yerin farklı sen ilk göz ağrımsın bunlar gelip geçici diyomusumm :)))) şindi bacaklarından ascam tavana heeeee![]()
Anamm benim bacı sapıttı yeminleee kıızzz senin sıpa pek nazlı olcak belli olduu kızlarr hamişliqine veriinn![]()
Minesuu
Kıızzz aqzını yırtarm vallaa biz neciyiz mine moduna baqlatma benii haaaama aşkım senin yerin farklı sen ilk göz ağrımsın bunlar gelip geçici diyomusumm :)))) şindi bacaklarından ascam tavana heeeee![]()
vay anasını benim adam bu kadadr trip yapmıyor :)
Kıızzz aqzını yırtarm vallaa biz neciyiz mine moduna baqlatma benii haaa![]()
ben kocisimede cok trip atarimmmvay anasını benim adam bu kadadr trip yapmıyor :)
Sen doqurursun anamm beklerim valla bekle binip qeliyom hemen doqumnda elini tutarmkizz yarin gidek teee dogurcmmm benn 1 gunluk bebegiii
![]()
tamm bebeğim sen nasıl istersenben kocisimede cok trip atarimmmbanane ben hamis kalana kadar boyleee
![]()
Kuzum sen esine keciboynuzu felan filan yediriyon muukizz merveeee esinin sperm sayi hareketliligi kacti yaz hemen bana umut ol hamis gacii bi ise yara![]()
cnm once %23 dü soonra %70 oldu cnmkizz merveeee esinin sperm sayi hareketliligi kacti yaz hemen bana umut ol hamis gacii bi ise yara![]()