Ayy çok istiyorum hamile kalmayı bebekleri görünce içim gidiyo... Bir de şu tarih hesaplamalarından anlasam..
Adetim bitmeden en doğru bilgilere ulaşmak istiyorum..
İnşallah bizimde istediğimiz gibi olur herşey canım ...
Slm apekmimek, Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için... Doktora en kısa zamanda gideceğim çalıştığım için bir türlü gidemedim tam gideyim dediğim zamanda işler yoğunlaşıyor. 14 ünden önce doktora gitmeliyim ozaman ben... Peki bir şey daha 14 ünden önce ilişkiye girmemem mi gerekiyor:44:
O zaman bu ay doktora gidemem adetimin 4. günündeyim bu bilgiyi vermenizde çok iyi oldu yoksa doktora gidip bu cvbı alıp gelmek daha kötü olurdu. Bu ay sadece deneme yapıp diğer ay doktor kontrollerinde devam etmemeliyim sanırım. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim..
Ayy çok istiyorum hamile kalmayı bebekleri görünce içim gidiyo... Bir de şu tarih hesaplamalarından anlasam..
Adetim bitmeden en doğru bilgilere ulaşmak istiyorum..
İnşallah bizimde istediğimiz gibi olur herşey canım ...
en güzeli 2.ve 3.günü ama gitme fırsatın varsa bugünde olur...hatta yarında...aksatma bence...ama yok gidemem dersen bu ay dediğin gibi yine kendiniz çalışın...adetini 1.inde olduysan 14.gün yani 14ünde çalışmalara başla.....14,16,18 diye devam edin...ilişkiden sonra 1 saat ayağa kalkma...belinin altına yastık koy ki spermler dışarı akmasın...14ünde ilişkiye başlayacaksanız eşinin en az 3 gün en fazla 5 gün içinde boşalmaması en güzeli...spermlerin canlılığı ve kalitesi açısından..
yardımcı olabildiysem çok güzel....İnş çok bekletmeden gelir bebişin...
zoryasamak slm :) forma yeni katıldım nasıl liste yapacağımı bilmiyorum. Kısmet olursa burdan sürekli haberleşelim. İnşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız :)
hemen folik asit kullanmaya basla.hamile kalmayi düüsndügün zaman falik asit verir doktor..sende soyle doktoruna..
ne zaman hamile kalacagin kismina gelince ben verdigim linkte adet tarihlerimi girdim ve dedigi tarihlerde iliskiye girdik hamile kaldim.
Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?