Hamile kalmak için tecrubeli hamişler ilk denemem de yardımcı olur musunuz??

canım inş. en kısa zamanda dilediğiniz olur.bir de ben hamile kalmak için ilişki sırasında kalçamı yüksekte tutmak için altına bir minder bırakmıştım.bu spermin daha hızlı yumurtalığa ulaşmasını sağlıyormuş.şimdi 36 haftalık hamileyim.bu arada adetliyken de hamile kalınabilir demişsin.dini boyutuyla bakarsak olaya adetliyken ilişki yasaktır.ama bu konuda hassas olmayabilirsiniz belki ama bilimsel olarak da adetliyken ilişki çok zararlı ve tehlikeli.Allah yardımcınız olsun.

hayir canim hamile kalmadan 3 ay önce baslarsin taaa emzirme bitene kadar devam..Burda böyle..folik asit cok önemli..

Canım çok teşekkür ederim bende hesapladım 10/10/2011 ve 15/10/2011 arası uygunmuş benim için ço sağol canım benim

hayır canım ben çocuk istiyorum sorunumuz varmı ilk denememiz olucak dedim mantar tedavisi ve folik asit verdi :)

canım dün gece aynısını bende yaptım kalçamın altına yastık koydum en az 40 dk bekledim :)
ama benim yumurtlama dönemim 10 ekim ve 15 ekim arasıymış çalışmalara devam

hayir canim hamile kalmadan 3 ay önce baslarsin taaa emzirme bitene kadar devam..Burda böyle..folik asit cok önemli..

evet kesinlikle katılıyorum doktor verdi bana hamile kalmayı kolaylaştırıyormu bu yoksa sadece vitaminmi onu bilmiyorum ama içiyorum :)

evet kesinlikle katılıyorum doktor verdi bana hamile kalmayı kolaylaştırıyormu bu yoksa sadece vitaminmi onu bilmiyorum ama içiyorum :)[/QUOTE]

hamile kalmayi kolaylstirmakla alakasi yok.icindeki vitaminler icin artik ne varsa onlar gerekli vucudun icin..ne kadar önemliyse burda emzirmen bitene kadar kullanman gerekiyor..

Blaurosie Slm, bende o siteden hesapladım 12 ile 17 si arası çıktı yalnız 12sinde başlayıp hergün mü yoksa gün aşırı mı ilişkiye gireceğiz???

gün aşırı nasıl oluyo kızlar hergün mü yoksa günde 1 kaç kez mi yapmak lazım eğer öyleyse adamı ben nerden bulayım işte adam

Blaurosie Slm, bende o siteden hesapladım 12 ile 17 si arası çıktı yalnız 12sinde başlayıp hergün mü yoksa gün aşırı mı ilişkiye gireceğiz???

wala ben gun asiri yapiyorduk sperm kalitesi icin bi yerde oyle yaziyordu..ama verilen tarihlerde yaptik bazan gunde iki kere :)):): ben bide 9 ay dogum kontrol hap kullanmistim birakali 4 ay falan olmustu..hemen tuttu walla hamile kalmistim..insallah seninde tutar..

gün aşırı nasıl oluyo kızlar hergün mü yoksa günde 1 kaç kez mi yapmak lazım eğer öyleyse adamı ben nerden bulayım işte adam

Canıııııımmmmm gün aşırı iki günde bir demek sperm kalitesinin yüksek olması için böyle birşeyler bende okudum ondan sordum :) O zaman hadi bakalım başlayalım çalışmalara benim adetim bitsin büyük ihtimalle yarın biter işe koyulayım

Slm...ben de kullandim birakali bu ayla bir sene olacak...iki ay cok az bir sure canim ben kac doktor gezdim biri uc ay dedi biri alti ay dedi biri bir sene dedi ben de muallakta kaldim alti ay bekledim sonra da zaten hamile kalamadim ve simdi ilacin uzerinden bir sene gecmis oldu...bence alti ayi cikarmadan bebek dusunme tehlikeli bi ilac allah korusun etkisi tam olarak gecmediyse bebek sakat olur.isini saglama al derim..ben bunun icin hem cildiyeye hem kadin doguma gittim her doktor farkli soyledi netten falan da arastirdim korktum korunmaya devam ettim..allah yardimcn olsun

Ayy inşallah canım benim eşim de ben de çok istiyoruz. Hele kucağında bir bebekle anneyi görünce içim gidiyor benim. Çooook istiyorum hayırlısıyla olur inşallah...

Son düzenleme:

Ya ama çok var internette araştırdım 5. ayında hamile kalan ve sağlıklı bebek doğuranlar var hem kadın doğum neden bişey olmaz desinki o ilacın üstüne 3 kere adet gördüm bide ilacı ben tam kullanmadım yarım bıraktım 3,5 ay filan kullandım bebek istediğim için bıraktım

Bu ilaç bebeğe zarar vermese bile -ki zararları üst düzeyde- karaciğer fonksiyonlarını kötü yönde etkiliyor. Hamilelek sağlıklı bir karaciğeri bile yıpratabildiği için en azından yakın zamanda karaciğer enzimlerini(Alt,Ast) ölçtürmeni öneririm. Sağlık ocağında bile ölçüyorlar. Bir baksınlar bakalım normale dönmüş mü değerlerin. Bebeğinin sağlıklı olması için senin de sağlıklı olman önemli bir avantaj olur.

Kesinlikle haklısın en kısa sürede baktırmam lazım bide canım ben çok az kullandım şuan sivilcelerim çıkmaya başladı bile saçlarımda hala yağlı oluyo yani etkisinin geçtiğini hissedebiliyorum canım ama önlem almakta fayda var folik asit de içiyorum herşey çok güzel olucak inşallah birbirimize güzel haberlerle geliriz en kısa zamanda umarım

evet kesinlikle katılıyorum doktor verdi bana hamile kalmayı kolaylaştırıyormu bu yoksa sadece vitaminmi onu bilmiyorum ama içiyorum :)

hamile kalmayi kolaylstirmakla alakasi yok.icindeki vitaminler icin artik ne varsa onlar gerekli vucudun icin..ne kadar önemliyse burda emzirmen bitene kadar kullanman gerekiyor..[/QUOTE]

kızlar bu sefer doktora gıdınce bı sorucamm valla bana vermedı nıye vermemiş bakalım ne dıycekk?

yukardaki sadece mavi renkle yazilan yaz benim yazim digeri benim degil..öyle nasil gözüktü anlamadim walla...zaten geriye dönersen benim yorumum olmadigni görürsüm ben söyleyim dedim ..sasirdim..nasil oldu ??

üniversitede prof olan bi doktora sordum
bana bu ilaç çok etkili mutlaka bekle dedi
en güzeli 2sene beklemek dedi
tabi ben o kadar bekleyemedim
su an 1sene oldu ve bebek istiyrm
mutlaka doktora git tahlil yaptır bikaç doktora sor
sakat bir bebek geri dönüşü olmayan bi pişmanlık olmasın senin için
normalde benim 1-2ayda dudaklarımın kuurluğu bile gitmemişti
ben deli gibi cocuk istyrdm ama korkudan korunmaya devam ettim
doğum kontrol kullandım kazara hamile kalmamak için
korumayı bırakalı 6ay olacak ama hala hamile kalamadım
normal bi hap bile uzun süre vücutta kalıyor
cilt için kullandığımız bunlardan cok cok fazla etkili
allah yardımcın olsun

canım ama ben tam kullanmadım ilacı 3,5 ayında hemen kestim normalde en az 8 ay kullanmak gerekiyor etkisini sürdürmesi için hem kadın doğum uzmanı neden 2 ay bile yeterli desinki hem neden ilacın reçetesinde 1 ay sonra sağlıklı bebekler dünyaya getirebilirsiniz diyo ben de etkisinin gittiğini düşünüyorum yarım bıraktığım için saçlarım 2 gün demeden yağlanıyo ve sivilcelerim tekrar çıkmaya başladı yani bu ilacın bende işe yaramadığını gösterir erken bıraktığım için hem o kadar çok doğum yapan varki 3. 5 ayında gayette sağlıklı diyorlar hem doktor delimi bana üstüne basa basa söylediğim halde bişey ollmaz başlayın dedi

bakalım daha bi kere denememiz oldu oda adetimin bitiminde olması biraz düşük ihtimal

ben ilacı altı ay kullandım ve 1sene geçti üstünden
doktora sorduysan ve gönlün rahatsa bi şey diyemem
allah yardımcın olsun
inşllh sağlıklı sıhhatli bi bebeğin olur

Ne kadar kullandığın kadar vücudun nasıl etkilendiği de önemli. Bir hastam vardı kullanan, doktoru da iyiydi kan testi istedi ilk 3 ayda karaciğer enzimleri ve kolestrolü fırlayınca kesildi.

Kendini kolla, bu ilacı kullananlarda genellikle yaralarda geç iyileşme görülür. Mutfak bıçağının deriye yaptığı önemsiz çizikler bile 15-20 güne iyileşmez. Hatta sulanma, ağrı, kızarıklık şişkinlik olur. Bunlar sende varsa ilaç vücudu fena sarsmış, ve vücudunda yarattığı etki geçmemiş demektir.

Sen en iyisi bir kadın doğumcuna bu konuyu aç hormon tahlillerini de yaptırır, diğer rutinleri de yaptırırsın. Belki sivilcelerinin devası hormonlarında çıkar. Profesyonel bir de görüş almış olursun.

canım ben 3 yıl öncede kullandım 2 ay sonra bıraktım geçen sene kullandım 3 ay bıraktım bu senede kullandım 3,5 ay yine yarım bıraktım doktorumada sordum cildiyeciye gittim özellikle dedimki birisi 6 ay birisi 1 yıl diyo şaşırdım dedim bana 3 ay yeterli sonra korkma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…