bu konuyu ben açmışım 3 aylık evliymişim şimdi 3 yıla yaklaştık ve hala bebeğim olmadı pko olduğumu öğrendim 2. aşılamamı yaptırdım inşallah bu sefer aşılmam tutar.
Her hamile gördüğümde veya bebek gördüğümde içimden Allah'ım ne olur benim de olsun diyorum sanki hamile kalmak benim için mucize gibi ve hiç olmayacakmış gibi ALLAH'IM NE OLUR BANA DA NASİP ET (yazımı görünce içim bi garip oldu içimi dökmek için buraya yazdım)
3 yılı da geçtik zaman su gibi akıyor hala bebeğim olmadı 2. aşılamam tutmadı üzerine bir de tüp bebek denemem de tutmadı Yarabbim gönlüme düşenin hayırla olmasını nasip eyle. Canım yanıyor bebeğim olmuyor çok üzülüyorum Allah'ım zaman ne çabuk geçiyor ve benim hep canım yanıyor içim acıyor
20 Yaşındayım 3 aylık evliyim 3 aydır korunuyoruz. Bu ay hamiş kalmak için çalışmalara başlayacağız. Yalnız en doğru zaman ne zaman hiç bir bilgim yok. Ovulasyon hesaplaması yaptım ama anlayamadım. 1 Eylül de ve son olarak 1 Ekimde adet oldum. Yardımcı olabilir misiniz ne zaman hamile kalabilirim?
canım bende yaklaşık 4 aydır evliyim . biz iki ay korunduk ama dısarı bosalma teknıgıyle ben bırsey kullanmadım avulasyon seninde benim gibi sanırım ayın 14. günü yumurtlama günün olması lazım yumurtlamayı anlayabiliyorsun dikkat edersen gögsün dolgunlasır hafif bi adet agrısı gelir geçer agrı geçince yumurtlama oldu demektir. ayın 10 unda baslayın iki günde bir ilişkiye girin sperm 3 gün hayatta kalabiliyor. hergün girmenize gerek yok hergün girmek sperm in miktarınıda azaltır. kafana takma yatıp ayaklarını dikmeye gerek yok nasip işi bu ben ikinci denememde hamile kaldım.