yok canımm bebek işlemii iicn henüz bir senemizz dolamdıı doktoraa gittik testler yaptık sorun yok dediler bakcazz artıkkk tabiki en son işlemmm bu ben sadece merak ettim pekii o 1 dakka içinde koyulurken anestezi vermeden nasıl koyuyolar
canımm oncee malzemelerimi hazırlıyorum tavaya biraz yag koyuyorum altını yakmadan diğer malzemeleri doğruyorum..bi bas soğan kucuk kucuk doğruyorum bir tabağa koyuyorum..bir tabağa az biraz maydonoz doğruyorum..bir tabağa domates doğruyorum..bir tabağa taze biber doğruyorum..baharat istenirse uufacık bir pul biber istersen birazda kuru nane..tavada az biraz yağla beraber soğanı kavurrr ama iyi ce kavurr yakkma ama tamm pişsin sonra biberleri dok onlarıda kavur..bu islem bitince ustune domatesleri at onlarıda biraz erit karıştır.biraz kapakla ort 2 yada 3 dakka hamlassın birbiriyle en son maydonozu ekle cunku o cabuk dağılıyor..bir kasenin içinde cırpılmıs yumurtaları üstünde gezdir..ve üstünü hafif fapayarak pişir..(istersen baharatı cırptıgın yumurtanın içine döker oyle çırparsın canım daha lezzettli oluyor) kasar koyacaksanda en son olarak onu rendele üstünde gezdir serpppppp veee afiyetleeeee yiyin
tarfın ıcın teskkr ederm cnm kasar yapcgm zmn yumurta yapmıyorm bn cnm
onun bi acısı yada agrısı yok dediler gerek yokmus anesteziye duymuyosun bile rahme yerlesiyo bende bi pıt sesi duydum acı olmadı
bende bi gun senin yaptığın gibi denerim canım
tavsıye ederm cnm gayet gzl oluo
ondada en son peynırmı koyuyorsun canım sen nasıl yapıorsun
bnmde sennkı gbı hazrlıyorm hepsını tek tek atıyorm tavaya en son kasarı dokuyorm altını kapatıyorm ısısıyla erıo maydnz dogramıyorm arada bı yapıyrm
yemek tarifin olursaa her zzamaan yazabilirsin zevkleee yapar afiyetlee yerimmm saol canım
kesinlikleee oylee canımmm allah adı bileee gectigindeee içim rahat ediyor bizz üstümüze düşeni kul olarak yapıp allah a tevekkül edecez
herzmn cnm ne demk bn cıkıym artk aksama tekrr gelrm burda olrsanz knsrz grusmek uzere kendıze ıy bkın
rabbim büyüktür kerimdir ol derse olur olucak inş..
canımm oncee malzemelerimi hazırlıyorum tavaya biraz yag koyuyorum altını yakmadan diğer malzemeleri doğruyorum..bi bas soğan kucuk kucuk doğruyorum bir tabağa koyuyorum..bir tabağa az biraz maydonoz doğruyorum..bir tabağa domates doğruyorum..bir tabağa taze biber doğruyorum..baharat istenirse uufacık bir pul biber istersen birazda kuru nane..tavada az biraz yağla beraber soğanı kavurrr ama iyi ce kavurr yakkma ama tamm pişsin sonra biberleri dok onlarıda kavur..bu islem bitince ustune domatesleri at onlarıda biraz erit karıştır.biraz kapakla ort 2 yada 3 dakka hamlassın birbiriyle en son maydonozu ekle cunku o cabuk dağılıyor..bir kasenin içinde cırpılmıs yumurtaları üstünde gezdir..ve üstünü hafif fapayarak pişir..(istersen baharatı cırptıgın yumurtanın içine döker oyle çırparsın canım daha lezzettli oluyor) kasar koyacaksanda en son olarak onu rendele üstünde gezdir serpppppp veee afiyetleeeee yiyin
kesinliklee oylee tatlımmm sen nereye kayboldun bi anda bnde biraz cıkıyorummm simdi 20 dakkaya geçerim yine
müşteri geldi bebeğim soryy
18,30da mesaim bitcek
cıkmıstım tekrr geldım sude sanırm adın yada her neyse abdest almak ıcn lavaboya grdım bırde ne goreyım kahve kırmızı sarı krısımı gbı bı leke hasta olcm sanrm cok uzulyrmm morelım 0 oldu ya 2 dk ıcınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?