Hamile kalmak isteyen Anne adayları

saka maka keyfimizi Allah bozmasınnn ağzımızın tadi bozulmasın uzun zamandır stres yapmadan son günleri gülerek gecirdigmi hatırlamıyordum

amın amın bzulmsn inş mtluluk kıme yakısmazkı

pko var bende birazda kilo adetlerim asırı düzensizdi yeni rayına oturdu yumurtam gelismiyodu ilk evlendiğim senelerde salak doktor seniin çocugun olmaz direk tüp bebek dedi bizde bi umut yaptırdık ama o da oldu ama gelismedi simdi 3 yıl bitti evleneli bakalım ne zamn gelicek

canımm yaa hayırlıssııı olsunnnn ahhhh o doktoru bi elimee gecersemmm gidippp hesapp soraydın yaaa bu kadar erken yapılır mı ya...neyses canımm vardırr bi hayır elbett olacakkk için rahat olsunnn hep merakk etmişimdir bu tupp bebek nasıl yapılıor ağrılı falan mı ya da nasıl yapılıyor die

eşim menemen istedi kasarlı onu yapcm oyuzden rahtm bgn sen nappcn

valla canım yemek var dolaptaa ama yanına mantım var onu yapcam ohh mis gibi rahatsın sen gercii bndeee raaht sayılırım bakkkkkkk menemen de üstümee tanımam haaa

saka maka keyfimizi Allah bozmasınnn ağzımızın tadi bozulmasın uzun zamandır stres yapmadan son günleri gülerek gecirdigmi hatırlamıyordum

hep gülelim ya bizim RABBİMİZ var ona emanetiz kafalarımz rahat olsun

kontröle gidiyosun yumurta takibine yumurta büyüyünce ameliyata gelisen yumurtanı alıyolar 10 kisilik bi ekip uyuyosun uyanınca az bi adet agrısı gibi agrım oldu sonra esimden sperm bunları birlestiriyolar 4 5 gün sonra döllenirse gidiyosun sonra uyutmadan masaya yatıyosun 1 dk içinde içine yerlestiriyolar ble bisey iste senin varmı bebisin

valla canım yemek var dolaptaa ama yanına mantım var onu yapcam ohh mis gibi rahatsın sen gercii bndeee raaht sayılırım bakkkkkkk menemen de üstümee tanımam haaa

oouuuu dıyosun bnde cok severm menemenı esımde cok sever cayla fln ohhh mıss nasıl yapıosun sen anlat ta bzde bılelım olmzmı

yok canımm bebek işlemii iicn henüz bir senemizz dolamdıı doktoraa gittik testler yaptık sorun yok dediler bakcazz artıkkk tabiki en son işlemmm bu ben sadece merak ettim pekii o 1 dakka içinde koyulurken anestezi vermeden nasıl koyuyolar

oouuuu dıyosun bnde cok severm menemenı esımde cok sever cayla fln ohhh mıss nasıl yapıosun sen anlat ta bzde bılelım olmzmı

canımm oncee malzemelerimi hazırlıyorum tavaya biraz yag koyuyorum altını yakmadan diğer malzemeleri doğruyorum..bi bas soğan kucuk kucuk doğruyorum bir tabağa koyuyorum..bir tabağa az biraz maydonoz doğruyorum..bir tabağa domates doğruyorum..bir tabağa taze biber doğruyorum..baharat istenirse uufacık bir pul biber istersen birazda kuru nane..tavada az biraz yağla beraber soğanı kavurrr ama iyi ce kavurr yakkma ama tamm pişsin sonra biberleri dok onlarıda kavur..bu islem bitince ustune domatesleri at onlarıda biraz erit karıştır.biraz kapakla ort 2 yada 3 dakka hamlassın birbiriyle en son maydonozu ekle cunku o cabuk dağılıyor..bir kasenin içinde cırpılmıs yumurtaları üstünde gezdir..ve üstünü hafif fapayarak pişir..(istersen baharatı cırptıgın yumurtanın içine döker oyle çırparsın canım daha lezzettli oluyor) kasar koyacaksanda en son olarak onu rendele üstünde gezdir serpppppp veee afiyetleeeee yiyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…