heheheh bu saatten sonraa birsey korkutamaz ki bizi zaten
kesınlıkle çok haklısın !!! süper olurr
kesınlıkle girmeyelm böyle eğlenerek dagıtalım kafaları
saka maka keyfimizi Allah bozmasınnn ağzımızın tadi bozulmasın uzun zamandır stres yapmadan son günleri gülerek gecirdigmi hatırlamıyordum
pko var bende birazda kilo adetlerim asırı düzensizdi yeni rayına oturdu yumurtam gelismiyodu ilk evlendiğim senelerde salak doktor seniin çocugun olmaz direk tüp bebek dedi bizde bi umut yaptırdık ama o da oldu ama gelismedi simdi 3 yıl bitti evleneli bakalım ne zamn gelicek
ekrana boylee bakıorumm artıkkkk
pkı dagıtalım bakalm
bayadır burdayız ama kac saatr kalmadık int basından olsn o kadr
dagıtalımmm tabiiii sen ne yemek yapcan bugun bakalım canım
eşim menemen istedi kasarlı onu yapcm oyuzden rahtm bgnsen nappcn
saka maka keyfimizi Allah bozmasınnn ağzımızın tadi bozulmasın uzun zamandır stres yapmadan son günleri gülerek gecirdigmi hatırlamıyordum
canımm yaa hayırlıssııı olsunnnn ahhhh o doktoru bi elimee gecersemmm gidippp hesapp soraydın yaaa bu kadar erken yapılır mı ya...neyses canımm vardırr bi hayır elbett olacakkk için rahat olsunnn hep merakk etmişimdir bu tupp bebek nasıl yapılıor ağrılı falan mı ya da nasıl yapılıyor die
valla canım yemek var dolaptaa ama yanına mantım var onu yapcam ohh mis gibi rahatsın sen gercii bndeee raaht sayılırım bakkkkkkk menemen de üstümee tanımam haaa
hep gülelim ya bizim RABBİMİZ var ona emanetiz kafalarımz rahat olsun
kontröle gidiyosun yumurta takibine yumurta büyüyünce ameliyata gelisen yumurtanı alıyolar 10 kisilik bi ekip uyuyosun uyanınca az bi adet agrısı gibi agrım oldu sonra esimden sperm bunları birlestiriyolar 4 5 gün sonra döllenirse gidiyosun sonra uyutmadan masaya yatıyosun 1 dk içinde içine yerlestiriyolar ble bisey iste senin varmı bebisin
evt ya sakın olmamız lazm artkhep gülelim ya bizim RABBİMİZ var ona emanetiz kafalarımz rahat olsun
oouuuu dıyosun bnde cok severm menemenı esımde cok sever cayla fln ohhh mıssnasıl yapıosun sen anlat ta bzde bılelım olmzmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?