Hamile kalmak isteyen Anne adayları

kızlar ovulasyon testi yapmadan,yumurtlama döneminde olduğumuzu hangi belirtilerden anlayabiliriz? herkesn farklı oluyormuş sanırım

kızlar ovulasyon testi yapmadan,yumurtlama döneminde olduğumuzu hangi belirtilerden anlayabiliriz? herkesn farklı oluyormuş sanırım

canım genelde kişiden kişiye göre değişebiliyor ancak geneldeki belirtileri
Vajinal (servikal) akıntıda artış olması, akıntının sıvılaşması. Kadınlar bunu "ıslaklığım arttı" şeklinde ifade ederler genellikle.
Kasık ağrısı: Tek taraflı (sadece sağda veya solda)
Karında sancı ve kramplar
Bir de vücut sıcaklığında artış olur genelde bu gunlerii belirlemek için ya ateş olçme tekniği uygunlanır ya da ovulasyon kitleri kullanılır.. ovulasyon donemi dr.lara gore adetin ilk gününden sayılmaya başlanarak 14.gune denk gelir

teşekkür ederim canım

merhaba kızlar,
bende tam iki yıldır hamile kalmaya çalışan bir anne adayıyım.inşallah bu adaylık sürecimiz tez vakitte son bulur da hepimiz böyle oluruz.

merhaba kızlar,
bende tam iki yıldır hamile kalmaya çalışan bir anne adayıyım.inşallah bu adaylık sürecimiz tez vakitte son bulur da hepimiz böyle oluruz.

amin amin canım benimmmmmmmm Rabbim meleğini sana yollasın sendeeeeee hepimizdee hamile kalırızzz inşallah..neler neler yaptınız neler denediniz bu süreçte peki

merhaba kızlar,

İnşallah amin canim benim Rabbim hayırlı evlatlar nasip eder inş

amin amin canım benimmmmmmmm Rabbim meleğini sana yollasın sendeeeeee hepimizdee hamile kalırızzz inşallah..neler neler yaptınız neler denediniz bu süreçte peki

inşallah canım.canım ilk yıl doktorlar beklememizi tavsiye ediyorlar zaten.biz de bekledik.bu arada eşimde bende kontrollerimizi yaptırdık.bir sorun yoktu.bir yıl olmayınca tekrar tahlil yaptırdık.onda da sorun çıkmadı.bana rahim filmi çekildi.sorun yok yani sebepsiz infertilite dendi.aşılama önerdlier.ama ben aşılamayı hemen yaptırmadım.rahim filminden sonra doğal yolla gebelik oluşabildiği için 3 ay bekledik.yine olmadı.aşılamaya geçtik.ama aşılamada da eşimin sperm değerleri aniden sıfıra inmiş. oyüzden aşılama da tutmadı.ve tabi eşim yine doktorlarda.varikosel oluşmuş.daha önceden muayene olmuştu ve yoktu ama sonradan oluşmuş.eşim bir ay ince ameliyat oldu.şu an bekleme sürecindeyiz.6 ay maksimum bir yıla kadar sperm değerleri artmazsa tüp bebek deneyeceğiz.inşallah değerlerimiz artarda doğal yoldan olur diye umud ediyoruz...işte böyle canım biraz uzun ama mutlu bir hikaye değil maalesef...

iiyiim tatlım artık ovulasyon zamanım geçti merakla beklemeye gectim

Benimde koyulasmaya başladı :) hatta braZDAN bdha ypcm resm cekip ylluyum sana :)
Ay ins bu ay olur yaaa bebislerle dolar gobegimiz

canımmm umarımmmm bebeginee kavuşursun ve nededeni bilmiyorum okurken icimee hani evet bekletmıs birazda yormuss ama bebeğin sana gelecek diyee dogdu..nazz yapmıss sana anneciği..bende bebek deneyeli bir olucak artık dr gittik hatta bi sürü doktra ne bende ne esimde sorun çıkmadı her sey yapıldı bakıldı birtek hsg çekilmedi o kadar ama görünürde bir problem yok dendi bir yılı tamamlamadan işlem yapmak istemiyorlar bnde beklemedeyim bakalım bu ay ne olcak eger regl olursam tekrar gdicez doktora..varikosel ameleyatnnıda bir tanıdımız esi yapmıştı onuda ordan biliyorum..tatlımm umudunu hicc yitirmeee belki bazı seylerii gözden kaçırdık belki hatalarımız oldu..burda birbirimize destek olalımm bebegemize kavuşacağımız gunu beraber bekleyelim inşallah sende yavruna kavuşacaksın diğer arkadaşlarımız da..

Benimde koyulasmaya başladı :) hatta braZDAN bdha ypcm resm cekip ylluyum sana :)
Ay ins bu ay olur yaaa bebislerle dolar gobegimiz

ayyy harbii koyulaştı mı demiştim sana cuma gunu resmini burdan yollada görelim cokkk merakkk ettim:13: hadiii bu topik bizee ugurrr getirsin ozaman bebeklerimizz bize gelsinnn sevincimizi paylaşalım burda beraber

inşallah canım.inşallah senin içine doğan gibi minik meleğim artık daha fazla bekletmez.sadece beni değil isteyen tüm herkes kavuşsun yavrusuna inşallah.bütün kontrolleriniz yapıldıysa sorun yoktur inşallah. ama benim tavsiyem tek bir doktora bağlı kalmayın.farklı doktorların görüşünü alın ki birinin gözünden kaçan diğerininkinden kaçmasın.
canım ilk 12 ay zaten doğal süreç.yani sakın stres yapma.rahat olmaya çalış.inşallah mutlu haberlerimizi paylaşalım burada.

ayyy harbii koyulaştı mı demiştim sana cuma gunu resmini burdan yollada görelim cokkk merakkk ettim:13: hadiii bu topik bizee ugurrr getirsin ozaman bebeklerimizz bize gelsinnn sevincimizi paylaşalım burda beraber

Evet canim hergun yaptm duruyor baktm bariz belli koyasma bugn nasl olck blmym bakalm yapar yapmaz resm yllucm sana ins ya Rabbm bizede verir bu ay ins

4 ayrı doktora gittim canım maksat garanti olsun diye onu beyenmedim otekine gittim amin canım benimm Rabbim hepimize meleklerini bebeklerini yollasın peki bu son aylarda neler yaptın canım nelere dikkat ettin..beraber nelere dikkat ettiklerimizi neler yaptıklarımızı yazalım belki de birbirimize yardımcı oluruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…