Evet canim hergun yaptm duruyor baktm bariz belli koyasma bugn nasl olck blmym bakalm yapar yapmaz resm yllucm sana ins ya Rabbm bizede verir bu ay ins
4 ayrı doktora gittim canım maksat garanti olsun diyeonu beyenmedim otekine gittim amin canım benimm Rabbim hepimize meleklerini bebeklerini yollasın peki bu son aylarda neler yaptın canım nelere dikkat ettin..beraber nelere dikkat ettiklerimizi neler yaptıklarımızı yazalım belki de birbirimize yardımcı oluruz..
doktor konusunda çok çok iyi yapmışsın canım.ben pek güvenemiyorum doktorlara.aslında benimde bir önerim vardı.
buradaki katılmak isiteyen tüm arkadaşlarla beraber Hz.Zekeriyya (a.s.)ın duasını hergün bir kişiye okuyalım mı? hem dua etmiş oluruz hemde mümin kadeşimizin duasını almış oluruz.
dua çok uzun değil. aşağıya yazıyorum.eğer uygun görürseniz okuyabiliriz.
Tesbihatı Günde 7000 kere : RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA
Anlamı: Rabbim bana katında tertemiz bir soy nesil nasip et. muhakkak ki sen duayı işitensin.
amin bebeklerimiz gelecek inşallahcanım merakk ettim yaa yapma imkanın varsa yapp at resmi beklicem..buarada keşke sabhları ilk idrarınla ve bi kac gun hep aynı saatte yapmaya dikkat etsen cok daha iyi sonuç verir
mesela ilk onceee yumurtalama dönemini pek anlamıyordum..sonradan öğrendim ki adet gününün ilk günü birinci gun diye sayıyorsun 14. günü ovulasyon dönemine denk geliyor tabi herkestee direkk aynı deil kiminde biraz daha gec olduğu gibi kiminde erkende olabiliyor..ovulasyon kitleri ilee her gun gebelik testi gibi yapılan idrarda ovulasyon gunu olup olmadığını anlayabiliyoruz..ikinci çizgi birinciyle aynı koyulukta ya da daha koyuysa o gun yumurtluyorsunuz demek..tabi hergun ateş olçme ile de bu yumurtalama gununu öğrenebiliriz.yada kasıkta batma yumurta akı kıvamında uzayan bir akıntımız olursa..
ilişki sırasında kadınında bundan haz alması gerekir sart deil ama spermlerin kadının kayganlığıyla hazneye ulaşması daha kısa sürede gerceklersir..ilişkiden sonra hemen ayağa kalkılmaz en az 20 dakk. yada yarım saat yatılmalı..bel altına yastık koymak spermlerin daha rahat akısını sağlar..esiniz ilişkiden sonra sizi ayaklarınızdan yukarı doğru bi süre tutabilir..kesinlikle ilişkiden sonra vajinal duş yapılmıcak..kayganlaştırıcı spermleri oldurur o yüzden ilişki sırasında yapay kayganlaştırıcı kullanmamak gerekir.. daha bi sürü sey
araştırma konusunda aşırı hassas biriyimdir canım..umarım bebeginee kavuşursun umarım hepimiz kavuruz ..olur canım okuyalım günde 7000 kere mi okunacak bu dua tek kişi tarafından:44:
Canm sabah ilk idrarla yapmayn diolar kagittaada oyle yaziodu zaten hergn ayni saatte ve iki saat sivi almadan ypyrm zaten onn için saati beklydm testi yapmak icin[/Qcok cok iyi yapmışsın canım ya peki saatti ne zaman gelecek cokkk sabırsızlandımhani sıvı alınmamamzı lazım ya ondan dedim ben dayanamayıp muhakkak içiyordum birseyler ondan canım
Canm sabah ilk idrarla yapmayn diolar kagittaada oyle yaziodu zaten hergn ayni saatte ve iki saat sivi almadan ypyrm zaten onn için saati beklydm testi yapmak icin
canım tek kişinin 7000 tane okuması çok zor olur. okumak isteyenler her gün bir kişi için okuyacak ve toplam 7000 tane okunacak.anlatabildimmi bilmiyorum.mesela 10 kişi olsak günlük 700 tane okuyacağız.
maşallah canım.sen herşeyi anlatmışsın.bunlara ek olarak kaliteli sperm ve yumurta için doğal ve sağlıklı beslenmek de önemli.arı sütü bal polenkullanabilirsiniz eşinizle birlikte.
olur benim için problemmm yok canım birbirimiz için bebeklerimiz için du edcez emek vereecez digerr arkadaşlarda tamm derse başlayalım canım
daha cok sey var canım yaa bunlarr bir kacıı mesela kadının ciddi anlamda aldığı c vitamini de gebeliği kolaylaştırıyor..birde eger ilişkiden hemen sonra sperm cok cabuk akıyorsa bununda cok ufak bir yöntemi var ilişkiden hemen sonra kadın ayakları yukarı kaldırıp bisiklet sürme hareketini yaparsa 1 den 50 ye kadar sayarsa kendini bıraktığında spermin yaa cok azı akacak yada hic akmıcak en azından belirli bir müddet daha fazla olarak icerde kalacak
tamam o zaman arkadaşlarda isterse çok güzel olur.iki yıl da anladım ki canım bu bebek işi sen ne yaparsan yap rabbimin nasibi.hoş sadece bebek değil herşey öyle.doktorlar,ilaçlar hepsi bir yere kadar en güzeli DUA.inşallah bize katılan arkadaşlar olurda biribirimiz için dua etmek nasip olur...
Canm sabah ilk idrarla yapmayn diolar kagittaada oyle yaziodu zaten hergn ayni saatte ve iki saat sivi almadan ypyrm zaten onn için saati beklydm testi yapmak icin[/Qcok cok iyi yapmışsın canım ya peki saatti ne zaman gelecek cokkk sabırsızlandımhani sıvı alınmamamzı lazım ya ondan dedim ben dayanamayıp muhakkak içiyordum birseyler ondan canım
Mecbur dayandm artkyapdm yolluyorum smdi
allah allah ovulasyon testinde mi yazıyor sabah ilk idrarla yapmayın diye canım.ben çok önce almıştım kullanmadıklarım duruyordu bu ay kullanayım diyordum ama bilmiyordum bu sabah ilk idrarla olmayacağını.kağıtlarını da atmıştım ben.
kesinlikle oylee canımm bizz amudada kalksak o bebek gelmicekse Allah can vermicekse gelmez..ama geleceksede sen ilişkiye bir defa da girsen Rabbim o canı yolluyor sana maksat bizz herseyi yaptık diyelim once yapılması gerekenleri yapalım sonrada Allah a tevekkül edelimdualarım artık hepnize canım Rabbim yüzünüzü güldürsün cok cok isterim burda hep birlikte hamileyim yazalım olacak beraber destek olacaz birbrimize bu süreçte Rabbim ize dua edecez
bak ben ayaklarımı havaya kaldırmayı biliyordum ama bu 50 ye kadar sayıp bisiklet sürmeyi bilmiyordum.önümüzdeki ay da bunu deneyeyim inşallah...
Evet sabah ilk idrar yanıtlymus cnm ilk idrarla yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?