Mecbur dayandm artkyapdm yolluyorum smdi
bekliyorummmm canımmmmm hadiii bakalımmm beraberrrrr
dene canım ciddi anlamda icerde kalıyor daha doğrusu ayaklar havada ve bacaklar hafif acık ya kas acık oluyor..ben önceden kalktığım an dokuluyordu olmadı lavaboya kalkttıgımda buyuk bi bolumu dokuluyordu sonra bir arakadasım ya bak direk kalkmadan su hareketi yap ama doğru yap yaparken 1 den 50 ye kadar say sonra yavaşça bırak kendini yatakta dedi yaptım cidden ertesi sabaha kadar dokulmuyor artık maksat eslerin spremde hareket yada herhangi bir problemi varsa buda yardımmcı olabilir
çok doğru söylüyorsun arkadaşım.benim kuzenim korunurken hamile kaldı.ben iki yıldır neler neler yaptım ama yok olmayınca olmuyor.
o zaman buradan tüm arkadaşlara duyuralım arkadaşlar duamıza katılmak istermisiniz?
evet evet kalktığımda ya da lavaboya gittiğimde sanki yarısı dökülmüş gibi geliyordu bana. bu çarşamba adet olucam.artık önümüzdeki ay buna dikkat ederim.saol canım...
ne demek canım ama umarım regl olmassında iyi haberr verirsin bize
ahhhhh keşke canım.ama işte eşim ameliyat oldu şubatın başında o yüzden bu ay bizim için pek verimli geçmedi.
o yüzden umutlanmıyorum ama işte olmazları olduran rabbim nasip ederse de çok güzel bir sürpriz olur bizim için...:
kızlar bu ay eşim yumurtalama haftası şehır dısında hiç mi ümidim yok(
canım yaaa olsunnn bizz umudumuzuu kesmeyelimmm benimm kuzenimin eside aynı ameliyatı olmuştu ama bir ay kadar bir sürede yinee toparlandı yani adam..sperm falan daha iyi oluyor diee biliyorummm dua ediyorummm senin için canım umarımmm umarım carsamba güzel haber verirsin peki herhangii bir belirtin var mı
çok saol canım.bende senin için hepimiz için dua edicem canım.canım şu an bende regl ne de hamilelik hiçbir belirti yok.geçen ay da böyle olmuştu.biraz umutlanmıştım.çünkü benim normalde reglden önce göğüslerim çok acır.ama geçen ay hiç acımadı.hiç adet olacakmış gibi değildim ama birdenbire oluverdim.o yüzden bu ay umutlanmadan bekliyorum sadece.
bekliyorummmm canımmmmm hadiii bakalımmm beraberrrrr
Sanki dun daha koyu gbi bgun silik duruyo dmi sizce kizlar
cano iyice baktım hatta içine girdim 15 daha belirgin gibi ama sunuda diyim 16 ile arasında pekte bir fark yok yani aşırı bir fark yok sunu sorcam 15 inde ilişki oldu mu
cano iyice baktım hatta içine girdim 15 daha belirgin gibi ama sunuda diyim 16 ile arasında pekte bir fark yok yani aşırı bir fark yok sunu sorcam 15 inde ilişki oldu mu
Oldu canm 16si braz daha silk gbi geldi bana
Oldu canm 16si braz daha silk gbi geldi bana
benimde iki ay once yaptığım oyleydi renk olarak cok iyi canım ilişkide olmuş suanda 16 gunun heralde kac gun daha vardı regline daha doğrusu kac günde bir oluyordun
littlebirdie sustunnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım sıkldın mı yoksam
sanki 15.gün biraz daha koyu gibi.yanlış okumadıysam 15. gün ilişki olmuş.bugün ara verin yarın yine deneyin.
inşallah bu testlere baktığımız gibi gebelik testlerine de bakarız birbirimizin
yok canımcım.bilgisayar açık ama ben bir ara kaçtım geri geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?