Hamile kalmak isteyen Anne adayları

evet evet kalktığımda ya da lavaboya gittiğimde sanki yarısı dökülmüş gibi geliyordu bana. bu çarşamba adet olucam.artık önümüzdeki ay buna dikkat ederim.saol canım...

oylee tabiii canımmm yaa Rabbim verecekse her türlü verir hepsinin zamanı varr her can Rabbim den...evet dua etmek isteyen arkadaşlar varsa beraber dua edelim hem kendimiz hem burdaki arkadaşlarımız hem bebeklerimiz için kızlar

evet evet kalktığımda ya da lavaboya gittiğimde sanki yarısı dökülmüş gibi geliyordu bana. bu çarşamba adet olucam.artık önümüzdeki ay buna dikkat ederim.saol canım...

ne demek canım ama umarım regl olmassında iyi haberr verirsin bize

ne demek canım ama umarım regl olmassında iyi haberr verirsin bize

ahhhhh keşke canım.ama işte eşim ameliyat oldu şubatın başında o yüzden bu ay bizim için pek verimli geçmedi.
o yüzden umutlanmıyorum ama işte olmazları olduran rabbim nasip ederse de çok güzel bir sürpriz olur bizim için...:

kızlar bu ay eşim yumurtalama haftası şehır dısında hiç mi ümidim yok (

canım yaaa olsunnn bizz umudumuzuu kesmeyelimmm benimm kuzenimin eside aynı ameliyatı olmuştu ama bir ay kadar bir sürede yinee toparlandı yani adam..sperm falan daha iyi oluyor diee biliyorummm dua ediyorummm senin için canım umarımmm umarım carsamba güzel haber verirsin peki herhangii bir belirtin var mı

kızlar bu ay eşim yumurtalama haftası şehır dısında hiç mi ümidim yok (

aksineee var cnım için rahat olsun soyle diyim Tabi Rabbim izin takdiri ilahi ama jinekoloji yönünden bakacaksak hayli hayli mumkun mesela soyle ornek veriim ayın 14 de yumurtalama gunun esin 13 ünde gitti sen 12 sinde ilişkiyee girsendeee spermler vücutta 72 saaate kadar yasayabildigi için yumurtalama gününden 3 yada 2 gun öncede ilişkiyee girersen icnde sperm bulunacağı için gebe kalma ihtimalin var

çok saol canım.bende senin için hepimiz için dua edicem canım.canım şu an bende regl ne de hamilelik hiçbir belirti yok.geçen ay da böyle olmuştu.biraz umutlanmıştım.çünkü benim normalde reglden önce göğüslerim çok acır.ama geçen ay hiç acımadı.hiç adet olacakmış gibi değildim ama birdenbire oluverdim.o yüzden bu ay umutlanmadan bekliyorum sadece.

anladım canım evet umutlanınca olmuyor ama umutta fakirin ekmeği baakalım neler olcakk tatlım ya umarım hayorlıs olur Allah kız olsun erkek olsun eli yüzü düzgün olsun hepimize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…