- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 35
- Konu Sahibi ressamasel
-
Canım adetim bitti beş gün arka arkaya test yaptım ama adetim bitince hemen başladım atayım sende yorum yap. Doktor bana çatlamamış dedi gittiğimde ama ovülasyon bu şeklindeBen çok denedim .. her gün sabah akşam yaptım ama net sonuç alamadım yumurtlama zamanımda bile koyu renk çıkmadı işin ilginç yanı hamile kaldığımı ilk o test ile öğrendim
Canım zaten bir gün öyle koyu çıktı . Doktora gidiyorum henüz çatlamamış diyor acaba bir yumurta çatladı da o mu göremedi diğeri de çatlar belkiBence köyü baya gibi yani ya yakındır koyulasmasi ama bence sen başla bırakma surekli
Ben sekiz aylık bebeğimi karnımda kaybettim kızlar preeklemsi nedeniyle bende ölümden döndüm resmen. Sekiz ay geçti sezeryan oldum şuan artık hazır hissediyorum kendimi anne olmaya ! Allah nasip eder inşallah en yakın zamanda
Amin canım inşallahGeçmiş olsun canımRabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli gonlundekini nasip etsin insallah
bildigim kadariyla iki cizgide kopkoyu olduktan sonra 3 gun icinde catlama oluyorCanım zaten bir gün öyle koyu çıktı . Doktora gidiyorum henüz çatlamamış diyor acaba bir yumurta çatladı da o mu göremedi diğeri de çatlar belki
Gercekten miiKesinlikle deneyin.. faydasını göreceksiniz ben 15 gün boyunca sabah akşam yaptım ve ertesi ay hamile kaldım
Vardır bir hayır canm, Rabbim hayırlı zamanını bekliyordur. Umudunu kaybetme, olacak inşAdet oldum ben yaağlamak istiyorummm
Canım bebiş zamanını bekliyor gelmek için sabırAdet oldum ben yaağlamak istiyorummm
Çok koyu idi inanılmaz koyu çıktı dedim ki yumurtalama dönemin de bukadar kötülük görmedim var bunda bir iş dedim ki gebeymişimCnm peki ovulasyon testi ile hamile kaldığını ogrendginde test 2 çizgide köyü kırmızı miydi yoksa silik mi
Evet önce niyet ya allah de ve başla ben çok inanarak başladım içerken de dua edip içiyordum önce sağlık dedim sonra rabbim nasip ettiGercekten miiayy denicem insallah regl bitsin
Allahim saglikla kucagina almayida nasip etsin. Bittigi gun mu 2 gun sonrami bssladinEvet önce niyet ya allah de ve başla ben çok inanarak başladım içerken de dua edip içiyordum önce sağlık dedim sonra rabbim nasip etti
Kuzum çok şükür oldu 7 aylık bir oğlum var rabbim sizlere de nasip etsin inş evet adet bitimin de başladım 15 gün taze hazırlarım sabah akşam içtim bir su bardağıAllahim saglikla kucagina almayida nasip etsin. Bittigi gun mu 2 gun sonrami bssladin
Sagol canim sizlere uzun omur versin Rabbim. Bende denicem hemenKuzum çok şükür oldu 7 aylık bir oğlum var rabbim sizlere de nasip etsin inş evet adet bitimin de başladım 15 gün taze hazırlarım sabah akşam içtim bir su bardağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?