- 11 Ağustos 2017
- 360
- 179
- 53
- Konu Sahibi ressamasel
-
Kimseler yok mu burada
Klomen kullandım canım ama iğne vurmadı doktorum . Ama bende kist yaptı doktorum bu ay klomene ara vereceğiz dedi . Adetimi geciktirdi klomen. Adet oldum şuan 3.günümdeyim geçen ay soğan kürüne başladım ama klomene olmaz diye bırakmıştım .bu ay soğan kürü yapmaya başladım kistim gitsin diye bende ses yok şimdilik yaniBen varim ressamasel :)
Ne yaptin klomen kullanimini, bitirdin mi yoksa devam ediyor musun hala?
Klomen kullandım canım ama iğne vurmadı doktorum . Ama bende kist yaptı doktorum bu ay klomene ara vereceğiz dedi . Adetimi geciktirdi klomen. Adet oldum şuan 3.günümdeyim geçen ay soğan kürüne başladım ama klomene olmaz diye bırakmıştım .bu ay soğan kürü yapmaya başladım kistim gitsin diye bende ses yok şimdilik yani☺ Sizde durum ne
Bende soğan kürü yapıyorum bakalım güzel haberler alırsam burda duyururum sizesogan kürüne dikkat et lütfen, faydasi oldugu kadar zarari da olabiliyormus bazi kadinlarda. Onun da kist yapma ihtimali varmis cunku.
Biz 9 ayi geride biraktik iste, gectigimiz gunlerde esim icin doktora gittik. Sperm testi istedi, onumuzdeki carsamba gunu verecek. Bir hafta icinde de cikar sonuclar dedi. Yalniz soyle ilginc bir sey soyledi doktor: yumurtlama gününde 3-4 saat araliklarla iliskiye girin dedi. Bunu ozellikle sperm sayisi düsük ciftlere öneriyorlarmis. Oyle bir problemimiz var mi bilmiyoruz ama yine de onerdi doktor. Bir de endokrinoloji doktorum, hayit otuna baslayabilirsin onun hicbir zarari yok demisti. Yumurtalari olgunlastiriyormus.
İnşAllah en yakın zamanda kalırsınız ne kadardır düşünüyorsunuzBen varim hamile kalmak istiyorum
7 ay olcak evleneli 1 2 ay istemedik ama hap falan kullanmadım korunmak için sonra başladık hala kalamadım doktora gittim sorun yok belirtiler oluyo ama sonra kırmızılar geliyoİnşAllah en yakın zamanda kalırsınız ne kadardır düşünüyorsunuz
7 ay olcak evleneli 1 2 ay istemedik ama hap falan kullanmadım korunmak için sonra başladık hala kalamadım doktora gittim sorun yok belirtiler oluyo ama sonra kırmızılar geliyo
Yok doktor vermedi anlamadım bende 2 ay önce falan gitmiştim sorun var mi diye muayne olmaya verim iç demedifolik asit kullanimina basladin degil mi? Genelde hamile kalmadan 3 ay once kullanimina baslaniyor cunku.
Yok doktor vermedi anlamadım bende 2 ay önce falan gitmiştim sorun var mi diye muayne olmaya verim iç demedi
3 tane doktora gittim hiç biri vermedi adetime 9 gün var bekliyorum eğer hamile degilsem danışır alırım ıyi geliyosa hemen alırım hatta teşekkürlerSen doktoruna bir danis bu konuyu istersen. Folik asit kullanimi baya onemli cunku.
Ovülasyon testi ile yumurtlama gününü takip et canım faydası olur3 tane doktora gittim hiç biri vermedi adetime 9 gün var bekliyorum eğer hamile degilsem danışır alırım ıyi geliyosa hemen alırım hatta teşekkürler
Onu da deniycem bide bi kur var onu da yapicam ama annem ve eşim üstüne çok dusuyisn daha olur kafana bu kadar takma diyo beklesem mi biraz daha yoksa yapsam mi kararsizimOvülasyon testi ile yumurtlama gününü takip et canım faydası olur
Hangi kürOnu da deniycem bide bi kur var onu da yapicam ama annem ve eşim üstüne çok dusuyisn daha olur kafana bu kadar takma diyo beklesem mi biraz daha yoksa yapsam mi kararsizim
Havuç ve incir suyu bide soğan suyu var ama onu yapıp yapmama konusunda tereddüt ediyorum iyi şeyler de okudum kötü seylerdeHangi kür
İkisi aynı anda olmaz benim bildiğim yapacaksan önce soğan kürünü yap benim bugün 5.günümHavuç ve incir suyu bide soğan suyu var ama onu yapıp yapmama konusunda tereddüt ediyorum iyi şeyler de okudum kötü seylerde
Yok ikisini aynı anda yapmiycam ikizinden birini deniycem ama soğan sUyunu yapmam büyük ihtimal korkuyorum ondanİkisi aynı anda olmaz benim bildiğim yapacaksan önce soğan kürünü yap benim bugün 5.günüm
NedenYok ikisini aynı anda yapmiycam ikizinden birini deniycem ama soğan sUyunu yapmam büyük ihtimal korkuyorum ondan
Kist falan yapar diye yada ters etki yapar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?