Hamile kalmak isteyen kadınlar buraya!!!!

Ben varim ressamasel :)

Ne yaptin klomen kullanimini, bitirdin mi yoksa devam ediyor musun hala?
Klomen kullandım canım ama iğne vurmadı doktorum . Ama bende kist yaptı doktorum bu ay klomene ara vereceğiz dedi . Adetimi geciktirdi klomen. Adet oldum şuan 3.günümdeyim geçen ay soğan kürüne başladım ama klomene olmaz diye bırakmıştım .bu ay soğan kürü yapmaya başladım kistim gitsin diye bende ses yok şimdilik yani Sizde durum ne

sogan kürüne dikkat et lütfen, faydasi oldugu kadar zarari da olabiliyormus bazi kadinlarda. Onun da kist yapma ihtimali varmis cunku.

Biz 9 ayi geride biraktik iste, gectigimiz gunlerde esim icin doktora gittik. Sperm testi istedi, onumuzdeki carsamba gunu verecek. Bir hafta icinde de cikar sonuclar dedi. Yalniz soyle ilginc bir sey soyledi doktor: yumurtlama gününde 3-4 saat araliklarla iliskiye girin dedi. Bunu ozellikle sperm sayisi düsük ciftlere öneriyorlarmis. Oyle bir problemimiz var mi bilmiyoruz ama yine de onerdi doktor. Bir de endokrinoloji doktorum, hayit otuna baslayabilirsin onun hicbir zarari yok demisti. Yumurtalari olgunlastiriyormus.

Bende soğan kürü yapıyorum bakalım güzel haberler alırsam burda duyururum size

7 ay olcak evleneli 1 2 ay istemedik ama hap falan kullanmadım korunmak için sonra başladık hala kalamadım doktora gittim sorun yok belirtiler oluyo ama sonra kırmızılar geliyo

folik asit kullanimina basladin degil mi? Genelde hamile kalmadan 3 ay once kullanimina baslaniyor cunku.

Ovülasyon testi ile yumurtlama gününü takip et canım faydası olur
Onu da deniycem bide bi kur var onu da yapicam ama annem ve eşim üstüne çok dusuyisn daha olur kafana bu kadar takma diyo beklesem mi biraz daha yoksa yapsam mi kararsizim

Arkadaşlar adetimin 3.günü ve ben adet olunca şunları yapmaya başladım ..
Soğan kürü yapıyorum.
Eşimle beraber keçi boynuzu pekmezi içiyoruz.
hayıt suyu içmeye başladım .
çakşır kökü suyu içmeye başladım .
Ve Ovülasyon testi ile takip yapacağım bu ay yine .
Olurda faydası olursa size burdan haber ederim inşAllah adet olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…