Hamile kalmak isteyen kadınlar buraya!!!!

Maalo selamlar,

Maalesef olmadi. Ama Iki gun sonra bu ayin yumurtlamasi basliyor, moralimi yuksek tutmaya calisiyorum. Sordugun icin de cok tesekkur ederim ayrica, cok mutlu ettin beni :)
Rica ederim canım nihayetinde hepimiz aynı güzellik için uğraşıyoruz hep dua ederim herkes ve kendim için

Canım inşAllah kolay geçer bende adet oldum yine ve doktora gittim klomen verdi bir sene olduğu için
Ressamasel merhaba,
Merakımdan soruyorum; çatlatma iğnesini yumurtlama ile ilgili herhangi bir sıkıntı olmasa bile doktor veriyor mu? Her ay düzenli yumurtlayan kadınlara da verilebiliyor mu yani?

Ressamasel merhaba,
Merakımdan soruyorum; çatlatma iğnesini yumurtlama ile ilgili herhangi bir sıkıntı olmasa bile doktor veriyor mu? Her ay düzenli yumurtlayan kadınlara da verilebiliyor mu yani?
Canım hiç bilgim yok sizinle paylaşırım öğrenince ben ilk defa kullanacağım bir seneye yakım gebelik olmayınca doktorum çok düşük doz ile başladı günde bir tane iç iki gün ve sonra gel bakalım dedi

Canım inşAllah kolay geçer bende adet oldum yine ve doktora gittim klomen verdi bir sene olduğu için
İnşallah canım, rabbim emeklerin karşılığını verir inşallah, ben Rahim filmi çektikten sonra tedaviye başlayacam, bugün siyah sakız yapıştırdım bakalım ne olacak

18 ay oldu korunmasız ilişki ve bi dünya muayene test hatta rahim filmi, herşey normal. Bir daha ki ay reglin 2. Günü gel tedaviye baslayalim dediler ama ne tür bir tedavi hiç bilmiyorum. Herşey normal ise neden olmuyor ki?

Merhaba arkadaşlar !!!!
Ben hamile kalmak istiyorum ve bu süreçte benim gibi hamile olmak isteyen arkadaşlar ile beraber sohbet etmek istiyorum gelin beraber bekleyelim ne dersiniz .
Bende 6 aydın istiyorum ama hala olmadı bu ay yumurtlama takibi de yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…