- Konu Sahibi ressamasel
-
Ben devletten çekecem orda uyutmadan yapıyorlar tırsıyorum umarım gerek kalmazBende polip vardı ondan çekindim canım ben anestezili oldum ondan hissetmedim onun dışında korkum vardı ama ama anestezili olduğum için kolaydı
Canım sonuç ne oldu hayırlısıyla inşallah tutmuştur
Rica ederim canım nihayetinde hepimiz aynı güzellik için uğraşıyoruz hep dua ederim herkes ve kendim içinMaalo selamlar,
Maalesef olmadi. Ama Iki gun sonra bu ayin yumurtlamasi basliyor, moralimi yuksek tutmaya calisiyorum. Sordugun icin de cok tesekkur ederim ayrica, cok mutlu ettin beni :)
Canım inşAllah kolay geçer bende adet oldum yine ve doktora gittim klomen verdi bir sene olduğu içinRica ederim canım nihayetinde hepimiz aynı güzellik için uğraşıyoruz hep dua ederim herkes ve kendim için
Ressamasel merhaba,Canım inşAllah kolay geçer bende adet oldum yine ve doktora gittim klomen verdi bir sene olduğu için
Canım hiç bilgim yok sizinle paylaşırım öğrenince ben ilk defa kullanacağım bir seneye yakım gebelik olmayınca doktorum çok düşük doz ile başladı günde bir tane iç iki gün ve sonra gel bakalım dediRessamasel merhaba,
Merakımdan soruyorum; çatlatma iğnesini yumurtlama ile ilgili herhangi bir sıkıntı olmasa bile doktor veriyor mu? Her ay düzenli yumurtlayan kadınlara da verilebiliyor mu yani?
Canım hiç bilgim yok sizinle paylaşırım öğrenince ben ilk defa kullanacağım bir seneye yakım gebelik olmayınca doktorum çok düşük doz ile başladı günde bir tane iç iki gün ve sonra gel bakalım dedi
Teşekkür ederim canımDualarimiz seninle :)
İnşallah canım, rabbim emeklerin karşılığını verir inşallah, ben Rahim filmi çektikten sonra tedaviye başlayacam, bugün siyah sakız yapıştırdım bakalım ne olacakCanım inşAllah kolay geçer bende adet oldum yine ve doktora gittim klomen verdi bir sene olduğu için
Nasıl siyah sakız o ne canımİnşallah canım, rabbim emeklerin karşılığını verir inşallah, ben Rahim filmi çektikten sonra tedaviye başlayacam, bugün siyah sakız yapıştırdım bakalım ne olacak
Canım aktarlarda var, yakı gibi düşün ama bu bez üzerine sürülmüş siyah sakız diyoruz bilen kişi varsa bel ve göbek kısmına masaj yapılıp vuruluyor bir hafta kalıyorNasıl siyah sakız o ne canım
İnşAllah hayırlı gelir sana canımCanım aktarlarda var, yakı gibi düşün ama bu bez üzerine sürülmüş siyah sakız diyoruz bilen kişi varsa bel ve göbek kısmına masaj yapılıp vuruluyor bir hafta kalıyor
İnşallah canımİnşAllah hayırlı gelir sana canım
Bende 6 aydın istiyorum ama hala olmadı bu ay yumurtlama takibi de yaptımMerhaba arkadaşlar !!!!
Ben hamile kalmak istiyorum ve bu süreçte benim gibi hamile olmak isteyen arkadaşlar ile beraber sohbet etmek istiyorum gelin beraber bekleyelim ne dersiniz .
Ben bir sene hep Ovülasyon takibi yaptım olmadı doktora gittim hatta bugün klomenın ilk ilacını yuttum hayrlı gelir inşAllahBende 6 aydın istiyorum ama hala olmadı bu ay yumurtlama takibi de yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?