- 11 Ağustos 2017
- 360
- 179
- 53
- Konu Sahibi ressamasel
-
Selam canım hiç Rahim filmi çektinmiKızlar durumlar nasıl bende bu ay da yok bişey hasta oldum yine
Canım sonuç ne oldu hayırlısıyla inşallah tutmuşturHepinize selamlar,
Biz de esimle 6 ay once calismalara basladik (baslamadan 11 ay once doktora gidip genel kontrolumu yaptirmistim ve doktorum her sey yolunda gorunuyor, hamilelik icin herhangi bir engel gorunmuyor demisti). Adet döngümde herhangi bir sikinti yok, hormonlarimda da herhangi bir problem gorunmuyor ama su zamana kadar tutturamadik daha. Basladigimizdan itibaren de Clear Blue'nun dijital ovülasyon testini kullaniyorum. 6 ay sonunda (yani gectigimiz hafta) hem kafamdaki sorulari gidermek icin hem de genel kontrol zamanim geldigi icin doktora gittim. Doktor 3 ay daha normal olarak dene, hala hamile kalamamissan esinin sperm testi ile bana gel, neler yapabilecegimizi goruselim demisti. Su an adet olmama 6 gün var ve kasiklarimda cok degisik bir agri var, belki bir umut bu ay tutturabilmisizdir :)
Evet canım iki ay oldu çekindimSelam canım hiç Rahim filmi çektinmi
Bende bir sene oldu canım ama henüz hamile kalamadımMerhaba arkadaşlar bende 7 aylık evliyim 7 aydır korunmuyorum
Benimde.10 ay oldu kalamadim bakalim 4 gun sonra reglim bu ayda.pek umudum yok hayirlisi nasilsa ne zamansa oyle olur insaallahBende bir sene oldu canım ama henüz hamile kalamadım
Bir yıl oldu bende kalamadım canım neler yaptım olmadıBenimde.10 ay oldu kalamadim bakalim 4 gun sonra reglim bu ayda.pek umudum yok hayirlisi nasilsa ne zamansa oyle olur insaallah
Sıkıntı yok umarım, peki zormuEvet canım iki ay oldu çekindim
Bende polip vardı ondan çekindim canım ben anestezili oldum ondan hissetmedim onun dışında korkum vardı ama ama anestezili olduğum için kolaydıSıkıntı yok umarım, peki zormu
Insaallah 2020 de hepimiz hamile kaliriz cevremde o kadar cok hamile var ki her goren bana da soruyor psikolojim bozulmaya basladiBir yıl oldu bende kalamadım canım neler yaptım olmadı
Benim bir sene oldu ama halen olmadıInsaallah 2020 de hepimiz hamile kaliriz cevremde o kadar cok hamile var ki her goren bana da soruyor psikolojim bozulmaya basladi
Ben denemistim ama bana fayda etmedi, birde kuru incir prolactini yukseltiyormus diye duydum. Bilgusi olanlar payssinlar lutfenKuru inciri kaynatıp içmenin çok faydası var diye duymuştum ( çocuğum yok denemedim )
Hastanede bir kadınla tanıştım 11 yıl denedim hastane doktor gezdim sonra annemin kuru incir tarifini denedim doğal yolla kaldım demişti 7-8 aylık falan gebeydi (inşallah sağlıkla almıştır kucağına) öyle öğrendim ben de yanlış bilgi olmasın yinedeBen denemistim ama bana fayda etmedi, birde kuru incir prolactini yukseltiyormus diye duydum. Bilgusi olanlar payssinlar lutfen
Bende cok kisiden duydum oyle hamile kalanlar cok hatta Saracoglu vidyolarinda bile var ama kisiden kisiye degisebiliyo. Bu kurle hamile kalan var yazsin bizede umut olsun. 5 yillik evliyim 1 yil korunduk 4 yildir istiyoruz ama hala olmadi. HayirlisiHastanede bir kadınla tanıştım 11 yıl denedim hastane doktor gezdim sonra annemin kuru incir tarifini denedim doğal yolla kaldım demişti 7-8 aylık falan gebeydi (inşallah sağlıkla almıştır kucağına) öyle öğrendim ben de yanlış bilgi olmasın yinede
Hayırlısı inşallah bir an önce alırsınız müjdeyi umarımBende cok kisiden duydum oyle hamile kalanlar cok hatta Saracoglu vidyolarinda bile var ama kisiden kisiye degisebiliyo. Bu kurle hamile kalan var yazsin bizede umut olsun. 5 yillik evliyim 1 yil korunduk 4 yildir istiyoruz ama hala olmadi. Hayirlisi
Aynen oyle canim Allah ol demeden olmuyor daha vakti saati gelmemis demekkiO Allah nasip edince bir şey vesile oluyor işte. Allah isteyen tüm kullarına nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?