Hani ilk defa misafirliğe gittiğin evde nasılsın iyimisin den sonra muhabbet kesilirde biri hemen havalardan muhabbet açar ya havalar da ısındı bu aynı ona benzedi canım ya kaydirigubbakcemile3evt yaa ...ee nasılsınız :roflol:
havada güneşliii çok hoş.bende karşıdan izliyorum öleee
hiç bilmiyorum cnım.zaten geçen sperm testi nasıl yapılır yeni öğrendim...doğal olarak wc de şey yapıyomuşş:roflol::roflol::roflol:
bu ifadeler niye gözükmüyor yaaaaBuarada ekmek arası çok iyi geldi valla niloşum tamda acıkmıştım
bende sıran gelsin sana yollıycam repburger sırnaşık şey
kızlar selam sanırım aynı durumdayız bende gün sayıyorum adetimee inşallah hamileyimdir :cüvcüv:
Aramıza hoşgeldin canım inşallah hamilesindir :CüvCüv:kızlar selam sanırım aynı durumdayız bende gün sayıyorum adetimee inşallah hamileyimdir :CüvCüv:
kac gunun kaldı cnm
Aramıza hoşgeldin canım inşallah hamilesindir :CüvCüv:
Buarada ekmek arası çok iyi geldi valla niloşum tamda acıkmıştım
bende sıran gelsin sana yollıycam repburger sırnaşık şey
inşallah jasmincim hamilesindir bu arada aramıza hoşgeldin anacım
BENIMDE BILDIGIM FİLM FALAN IZLETILIOMUŞ:):):dance:
6 günüm kaldı canım bu ilk ayımız bakalım hayırlısı :ecrin_bebek: sen kaçıncı ayındasın
hadiii yawww...:roflol::roflol::roflol:
artıkın özellerdedir o belki acıbademde falan lükse giriyo yani dvd falan))))))
kimine bardağı verip doğru vc yee))))) insan konsantrede olamaz falla zorlamaktan ölü spermler gelir aksi gibiii:roflol::roflol::roflol::roflol:
aman yinede erkeklerinki en kolayıymış..onda bilem zevk alıo adamlar:roflol::roflol:
CNM 7 AYDIR BENDE BEKLIYORUM OLMADI.BUA AY BAKALIM NE OLUCAK 12GUN SONRA OLMAM GEREKIO AMA OLMIYCAM DIE DUA EDIYORUM:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?