Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar sımdıye kadarkı sordugu soruların hepsını vıldan alıntı yaptı merak edıyosanız syf 2377 ye bakın

ben de pko var. daha adet günüme 2-3 gün var ama bi gidelim bakalım dedik. kistler ne alemde?arttı mı azaldı mı? bi de artık bi tedaviye başlancaksa başlayalım diyoruz?kaydirigubbakcemile5

öyle canım hayırlısı olsun umarım kısa zamanda sonuç alırsınız :CüvCüv:

a.s evet ama hayırlısı napalım

ay kızlar bende salı günü gidicem önceki gidişimde normal görünüyo demişti ama benim her ay düzensiz bide bakalım ne çıkacak.

ya kızlar bana da erkek gibi geldi. ya olmasın böle şeyler çok üzücü bunlar ya. bi burunlarını skmadıkları forumlar vardı. onlara da girdi sapıklar.... kötükedihüso

mrb sessiz deniz. iyiym canım . ben özel muayeneye gidiyorum.

anladım canım sağol..
ben bayındıra gidiyorum da belki aynıdır diye sormuştum...
bir de dr.emine sennur yorulmaz var hiç duymuşmuydun,çağ hastanesinde,özel muayeneside var..

ben kocamla bile çekindiğim için oturup konuşamadığım şeyleri size soruyorum. buraya içimi döküyorum. ama aramızda böle erkekler varsa yada sapık ruhlu kızlar varsa(ki onu da istemem) ben burdan soğuyabilirim. birbirimize güvenimiz kalmıcak mı ya? tamam erkeklerde girsin bu siteye. sorabilirler de ama iyi niyetli olup erkek olduklarını belirtsinler. böle sinsiliğe hiiiiiiiçç gerek yok.... çok sinirlendim yaaaaa klava: klava: klava:

canım nasılsın bebiş nasıl anne adayı olmak nasıl bi duygu ya anlatsana birazcık:))

ıym cnm hemde cok ıyı cok guzel bı duygu ama ben hala ınanamıyorum kendımı hıc hamıle gıbı hıssetmıyorum yarın dr a gıdıcez cok merak edıyorum Rabbım en kısa zamanda sızede yasatsın bu duyguyu
ne yapıyosam ne yıyıosam hep onun ıcın onu en ıyı bı sekılde nasıl beslerım dıye ugrasıyorum bebegım benım canım yavrum melegım

anladım canım sağol..
ben bayındıra gidiyorum da belki aynıdır diye sormuştum...
bir de dr.emine sennur yorulmaz var hiç duymuşmuydun,çağ hastanesinde,özel muayeneside var..
yok canım duymadım.. ben ankarada muayene olmuyorum... kayseriye gidiyorum. orda iyi birini duydum da. bi tanıdık ona gitmişti de... kaydirigubbakcemile3

ayyyy ne güzel ya Rabbim o güzel günleri yaşamayı bizlerede nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

erkek virüsmüü girdiii(((( kesinleştimi erkek olduğu???banada bi tuhaf gelmişti biraz sapıkça sankii......
ben kaçırdım olayları tühhh -tatlicadiarzu- geçmişi okuyayımda geleyim ben...
rufeydacım naber şekerrr...dinlenmedeyim çok değerlendirme yapmışımda...dinlenmem bitince hemen döneceğim sana:1hug:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn :Saruboceq:

sagol canım iyiyim çok şükür bu ay hap kullanıyorum ya saf gibi hissediyorum kendimi amaçsız ugraşsız inşallah şu stresi yenerim de işe yarar bu saflık:roflol::roflol::roflol:

ınsan tanıyo zaten cnm yaa bak bu sahıs dun bır bugun ıkı oldu gırelı kızlar hemen farkettı yanı bızbırbırımı tanıyoruz guvenıyoruz
ınsan bı gırerken meraba cıkarken hoscakalın der ama bu sahıs dırek lak dıye bı soru soruyo tuhaf tuhaf ınsan ne dıcenı bılemıyo
yanı ne bıleyım kafam karıstı benım

malesef canım öyleleride var işte...

canım ilk yazdığı msjdan son yazdığına kadar her şey çok şüphe çekici...
aramızda şimdiye kadar bunları soran hiç olmamıştı..bi de eczacıymış...
bunu kime şikayet etmemiz gerekiyo?
Allah ım böylelerine fırsat vermesin inşallah...
kızlar bu yazdıklarımızdan sonra gelebilecekmi acaba çok merak ediyorum eminim misafir olarak takip ediyo biziklava:klava:klava:klava:
eğer bu bir erkekse bu kadar kadınla baş edemiyeceğini öğrenmiştir inşallahklava:klava:klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…