Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

niloşcum zaten bu yazıları okuduysa bidaha girmez bence korkar.

evet aslında doğru diyorsun tatlışşşş..eğer yarında gelirs icabına bakarız ozaman...
buarada sanırım kuzeni değil kendi 16 yaşında küçük bi çocuk...yanii bunu yeni gelişen bi çocuk yaparrr gibime geldiii)))yazık oda kendi için merak ettiklerini yazıo galiba:sm_cool::sm_cool::sm_cool: kısırmıyım falan diyemi düşünüyo nedir:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: yada ilk gün başarısız bi erkek olurmuyum acep diyee:roflol::roflol::roflol::roflol:

valla okudum anacım ne sorular sormuş ki bu eczacı diye yazmış kendini benim eczacı arkadaşım var evli ve o benden daha çok tecrübeli birisi hatta testleri yaptırsam ep onun yanına gidip yaptırıyorum ne biçim insanlar var dünyada ya

evetttt yaaa afedersiniz ama o yalama mesajı benimde dikkatimi çekmiştii...delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden delimi ne demiştim hatttaaa:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
yarında gelirse yazarız tatlım şikayetimizi ozamannn

h. b. kızlar iyiyim çok şükür sizlerde iyisiniz inşallah bide ilk gecesini anlatırken ay çok zevklidi falan sanki sordular ilk gecen nasıl geçti diye de hemen girer girmez başladı anlatmaya yine devam ettik yok yalamalar normalmi bu ne biçim şey ya burası sanki o gibi konuların konuşulduğu topik git o konuların konuşulduğu topiklere ne halin varsa gör ya ağzımı bozdurcak şimdi bana tövbe tövbe yaaa klava: klava: klava: oklavamada yazık eşşek sıpası seni kötükedihüso

katılıyorum :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

aynen benımde en çok o dıkkatımı cekmıstı

G_ünsal'ın yazdıkları beni çok etkiledi ya süper bir alıntı gözlerim doldu canım benim bebişin yazdığı şeyler gibi yazmış insan duygulanıyor allahtan dileğim bebişini sağlıklı bir şekilde eline almayı nasip etsin yaradan

aman kızlar boş verin ya..
amacı bizi sinir edip sayfalarca kendinden bahsettitmekse başardı yani..
neyse biz kendi dünyamıza dönelim

kızlar bişe sorcam hani bu hamilelik belirtisinde akıntı oluyo ya bu beyaz bi akıntı dimi

kızlar varya 1 misafir kullanıcı gösteryor saatlerdir belkide yazdıklarımızı bu şekilde takip ediyordur.Bizde amma şüpheci olduk diymi yaw fisfisfis

kızlar varya 1 misafir kullanıcı gösteryor saatlerdir belkide yazdıklarımızı bu şekilde takip ediyordur.Bizde amma şüpheci olduk diymi yaw fisfisfis

ayy olabilir ..aman takipetse neolcak ki canımcım sıkıyosa gelsinde görelim lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

sessiz denizciğim evet bu beyaz bir akıntı oluyor tatlışş..böyle bembeyaz ..şeffaf değil yanii...varmı sende buda???

evet hele bi gelsinde alalım ifadesini tuba beyefendinin bizim buralarda sökmez böyle

neyse kapatalım bu konuyu gelirse görür gününü zaten.Çok üzgünüm çoook

kızlar bende salı günü gidicem doktora uzun bi aradan sonra bakalım ne olacak.merak ediyorum.

Kızlar ben çıkıyorum mesaim malum 5 te bitiyor.sizlere ii haftasonları diliyorum.kendinize ii bakım.ben yokkane malum şahıs girerse icabına bakacağınız biliyorum.pazartesi görüşürüz.özleyin beni anacım a.s. a.s. a.s.

sessiz denizciğim evet bu beyaz bir akıntı oluyor tatlışş..böyle bembeyaz ..şeffaf değil yanii...varmı sende buda???

canım rahatsız etmiş olmayayım ama benim ki biraz sarıya yakın,ilk defa bu renk oldu da dikkatimi çekti,dedim illa ki beyaz mı olur hamilelik belirtisinde
uuufff kafamı takmayayım diyorum ama...

byyy byyy...özlicezzz canımmm:1hug::1hug::1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…