niloşcum zaten bu yazıları okuduysa bidaha girmez bence korkar.
merhaba arkadaşlar neler olmuş ya geçmişi okudumda öğlen bi çıktım sizi bıraktım geldim neler olmuş neler demekki erkeklerde var aramızda aklımada gelmişti sonuçta pc deyiz yüzyüze değiliz herkes girebilir valla ayağımızı denk alalım biz en iyisi
h. b. kızlar iyiyim çok şükür sizlerde iyisiniz inşallah bide ilk gecesini anlatırken ay çok zevklidi falan sanki sordular ilk gecen nasıl geçti diye de hemen girer girmez başladı anlatmaya yine devam ettik yok yalamalar normalmi bu ne biçim şey ya burası sanki o gibi konuların konuşulduğu topik git o konuların konuşulduğu topiklere ne halin varsa gör ya ağzımı bozdurcak şimdi bana tövbe tövbe yaaaklava: klava: klava:
evet aslında doğru diyorsun tatlışşşş..eğer yarında gelirs icabına bakarız ozaman...
buarada sanırım kuzeni değil kendi 16 yaşında küçük bi çocuk...yanii bunu yeni gelişen bi çocuk yaparrr gibime geldiii)))yazık oda kendi için merak ettiklerini yazıo galiba:sm_cool::sm_cool::sm_cool: kısırmıyım falan diyemi düşünüyo nedir:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: yada ilk gün başarısız bi erkek olurmuyum acep diyee:roflol::roflol::roflol::roflol:
evetttt yaaa afedersiniz ama o yalama mesajı benimde dikkatimi çekmiştii...delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden delimi ne demiştim hatttaaa:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
yarında gelirse yazarız tatlım şikayetimizi ozamannn
kızlar varya 1 misafir kullanıcı gösteryor saatlerdir belkide yazdıklarımızı bu şekilde takip ediyordur.Bizde amma şüpheci olduk diymi yaw fisfisfis
aman kızlar boş verin ya..
amacı bizi sinir edip sayfalarca kendinden bahsettitmekse başardı yani..
neyse biz kendi dünyamıza dönelim
kızlar bişe sorcam hani bu hamilelik belirtisinde akıntı oluyo ya bu beyaz bi akıntı dimi
sessiz denizciğim evet bu beyaz bir akıntı oluyor tatlışş..böyle bembeyaz ..şeffaf değil yanii...varmı sende buda???
Kızlar ben çıkıyorum mesaim malum 5 te bitiyor.sizlere ii haftasonları diliyorum.kendinize ii bakım.ben yokkane malum şahıs girerse icabına bakacağınız biliyorum.pazartesi görüşürüz.özleyin beni anacım a.s. a.s. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?