Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Ben 7 sene aradan sonra 4. ayımda hamile kalan anne adayıyım..Bebeğim henüz daha çok çüçük 6 haftamızı bitirdik :)) çok mutluyum..İnanılmaz bir duygu..Yüce rabbim herkese nasip eyler hayırlısıyla..Sabah ve akşam bulantılarım var halsizlik deseniz öyle..Ama herşeye rağmen çok güzel duygular...Bir sorum olacaktı bilgisi olan veya deneyimli anne adylarından cevap bekliyorum..Sol ve sag tarafta yer alan bebeklerın cinsiyeti farklı oluyormuş..Mesela; sol tarafta yer alan bebek genelde kız sağda olan erkek:)) Paylaşımda bulunursanız sevinirim.Şimdiden tşk.

Alıntı olan birşeyi paylaşmak istiyorum sizlerle..

Sizinle tanışmak mutluluk verici. Küçücük bir çizgi büyüklüğünde başlayıp, bir fasulye kadar büyüyeceğim bu ay içinde, kan hücrelerimin ve başımın oluştuğunu bilmelisin. Göz ve kulak yerlerimde belirmeye başladı. Kollarımın ve bacaklarımın oluşacağı yerlerde de küçük çıkıntılar oluştu. Senin için atacak kalbim ise gelişimini hala sürdürüyor. Bendeki bu
gelişmeler, sende biraz yorgunluk ve ağrıya neden olabilir ama beni çok
sevdiğin için bütün bunlara katlandığını biliyorum. Bana bol vitaminli taze yiyecekler yollamaya devam et. Gelecek sefere seni şaşırtacağım.

sevgiyle kalın...:lepi:

ya zaten buraya dalga amaçlı takılan illaki bi falso verir bizim burdaki arkadaşlıklarımız.öyle deyilki.inan buraya katıldığımdan beri diyom kendime neden daha önce almadım pcyi oturduğum yerde yanlızım .ailem istda oturuyor.artık sıkılmıyorum sizinle konuşurken vakit geçiyor.

napalım biz tanıdık birbirimizi yeteri kadar... sokmayalım aramıza kimseyi kaydirigubbakcemile2

malesef canım öyleleride var işte...
ama çok kötü bi durum canım yaa

meraba g_unsal alıntı yazı güzelmiş duygulandım birden yedi sene aradan geçmiş ee gözün aydın Allah tamamına erdirsin sağlıklı doğmasını nasip etsin.bebeklerin sağda vede solda oupta cinsiyeti hakkında fikrim yok ama .hayırlısı diyorum darısıda diyer arkadaşlarım vede benim başıma...:)

evet canım kötü bi durum ama elimizden geleni yapacaz ortaya çıkarmak için.

hepinize hayırlı cumalar kızlar bencede bi erkek ilk mesajını hatırlıyorumda ve çok dikkatimi çekmişti bu gece benim ilk geçem çok korkuyorumda ne bilim düğün günü nasıl pcyi eline alıp soru sormak gelmiş aklına

hayırlı olsun cnm bebegın bende yenı hamıleyım benımde heralde anca 6 haftalıktır

h.g.canım güzel bir noktaya deyindin canım.:hooray::hooray::hooray:

merhaba arkadaşlar neler olmuş ya geçmişi okudumda öğlen bi çıktım sizi bıraktım geldim neler olmuş neler demekki erkeklerde var aramızda aklımada gelmişti sonuçta pc deyiz yüzyüze değiliz herkes girebilir valla ayağımızı denk alalım biz en iyisi

evet atatlım kadınların gözünden birşeycik kaçmaz...editöre yazalım isterseniz...ben birazcık tecrübeliyim bu konuda galiba daha önce bi ikikez yazışmam olmulştudasırnaşık şey

hlymms canım allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlerin başına inşallah :CüvCüv:

niloşcum zaten bu yazıları okuduysa bidaha girmez bence korkar.

Son düzenleme:
evet atatlım kadınların gözünden birşeycik kaçmaz...editöre yazalım isterseniz...ben birazcık tecrübeliyim bu konuda galiba daha önce bi ikikez yazışmam olmulştudasırnaşık şey

vallahi ben bilmiyorum canım tecrübeli olarak sen bi el atsan bu konuya

:lepi::lepi::lepi::lepi:süperdi canım duygulandım sankimmsenağlamasenağlamasenağlama
ağlıcam şimdi senağlamasenağlama
canım tabi seni tebriketmeyide unutmayacağım..allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin işallahh...bu sağtaraf ve sol taraf durumunu bende duymuştum ama nekadar doğru nekadar yalnış bilmiyorum..
bide şunu duydum sabah akşam durmadan birliktelikte kız ama bir kez birlikte olup bırakınca erkek olurmuşşne bilim annemde demişti bana bunu bizamanlar...bizimki kız olur bu teze göre:teytey::teytey:

h. b. kızlar iyiyim çok şükür sizlerde iyisiniz inşallah bide ilk gecesini anlatırken ay çok zevklidi falan sanki sordular ilk gecen nasıl geçti diye de hemen girer girmez başladı anlatmaya yine devam ettik yok yalamalar normalmi bu ne biçim şey ya burası sanki o gibi konuların konuşulduğu topik git o konuların konuşulduğu topiklere ne halin varsa gör ya ağzımı bozdurcak şimdi bana tövbe tövbe yaaa klava: klava: klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…