napalım biz tanıdık birbirimizi yeteri kadar... sokmayalım aramıza kimseyi kaydirigubbakcemile2ınsan tanıyo zaten cnm yaa bak bu sahıs dun bır bugun ıkı oldu gırelı kızlar hemen farkettı yanı bızbırbırımı tanıyoruz guvenıyoruz
ınsan bı gırerken meraba cıkarken hoscakalın der ama bu sahıs dırek lak dıye bı soru soruyo tuhaf tuhaf ınsan ne dıcenı bılemıyo
yanı ne bıleyım kafam karıstı benım
ama çok kötü bi durum canım yaamalesef canım öyleleride var işte...
Slm kızlar bu erkek dediğiniz kişi kim siz nerden anladınız
ya zaten buraya dalga amaçlı takılan illaki bi falso verir bizim burdaki arkadaşlıklarımız.öyle deyilki.inan buraya katıldığımdan beri diyom kendime neden daha önce almadım pcyi oturduğum yerde yanlızım .ailem istda oturuyor.artık sıkılmıyorum sizinle konuşurken vakit geçiyor.
hepinize hayırlı cumalar kızlar bencede bi erkek ilk mesajını hatırlıyorumda ve çok dikkatimi çekmişti bu gece benim ilk geçem çok korkuyorumda ne bilim düğün günü nasıl pcyi eline alıp soru sormak gelmiş aklına
Slm kızlar bu erkek dediğiniz kişi kim siz nerden anladınız
hepinize hayırlı cumalar kızlar bencede bi erkek ilk mesajını hatırlıyorumda ve çok dikkatimi çekmişti bu gece benim ilk geçem çok korkuyorumda ne bilim düğün günü nasıl pcyi eline alıp soru sormak gelmiş aklına
canım ilk yazdığı msjdan son yazdığına kadar her şey çok şüphe çekici...
aramızda şimdiye kadar bunları soran hiç olmamıştı..bi de eczacıymış...
bunu kime şikayet etmemiz gerekiyo?
Allah ım böylelerine fırsat vermesin inşallah...
kızlar bu yazdıklarımızdan sonra gelebilecekmi acaba çok merak ediyorum eminim misafir olarak takip ediyo biziklava: klava: klava: klava:
eğer bu bir erkekse bu kadar kadınla baş edemiyeceğini öğrenmiştir inşallahklava: klava: klava: klava:
hlymms canım allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlerin başına inşallah :CüvCüv:
evet atatlım kadınların gözünden birşeycik kaçmaz...editöre yazalım isterseniz...ben birazcık tecrübeliyim bu konuda galiba daha önce bi ikikez yazışmam olmulştudasırnaşık şey
Ben 7 sene aradan sonra 4. ayımda hamile kalan anne adayıyım..Bebeğim henüz daha çok çüçük 6 haftamızı bitirdik :)) çok mutluyum..İnanılmaz bir duygu..Yüce rabbim herkese nasip eyler hayırlısıyla..Sabah ve akşam bulantılarım var halsizlik deseniz öyle..Ama herşeye rağmen çok güzel duygular...Bir sorum olacaktı bilgisi olan veya deneyimli anne adylarından cevap bekliyorum..Sol ve sag tarafta yer alan bebeklerın cinsiyeti farklı oluyormuş..Mesela; sol tarafta yer alan bebek genelde kız sağda olan erkek:)) Paylaşımda bulunursanız sevinirim.Şimdiden tşk.
Alıntı olan birşeyi paylaşmak istiyorum sizlerle..
Sizinle tanışmak mutluluk verici. Küçücük bir çizgi büyüklüğünde başlayıp, bir fasulye kadar büyüyeceğim bu ay içinde, kan hücrelerimin ve başımın oluştuğunu bilmelisin. Göz ve kulak yerlerimde belirmeye başladı. Kollarımın ve bacaklarımın oluşacağı yerlerde de küçük çıkıntılar oluştu. Senin için atacak kalbim ise gelişimini hala sürdürüyor. Bendeki bu
gelişmeler, sende biraz yorgunluk ve ağrıya neden olabilir ama beni çok
sevdiğin için bütün bunlara katlandığını biliyorum. Bana bol vitaminli taze yiyecekler yollamaya devam et. Gelecek sefere seni şaşırtacağım.
sevgiyle kalın...:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?