Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

my.php
[/URL][/IMG]
gerçekten silik ama var canım olmasa 2 sinde de aynı şey olmazdı herhalde
bence erken diye silik çıkıyo olabilir neyse kan testini de ol da inşallah güzel haberi tam anlamıyla alırız ozaman Şeniz

iyi olduğuna çok sevindim sositososito
canım sende başlıyon mu şimdi soğan suyuna :içelim:

buarada ben ona bişey etmiyomda o etmeye çalışıyo ama beceremiyo :jeyyar:
ayrıcana elin garibi benim onlar akraba :çok üzgünüm:

yaww soğan suyu ne oluyo anlamadım nasıl yapılıyo neye iyi geliyo

saol cnm...küçük küçük kistler bendede var soğan suyuna başla hemen ben aldım bugün başlıyorum
eşinede keçiboynuzu kürü yap sen
bide nohut sperm üretiyomuş onuda bi sitede okumuştum cnm

evet cnm hemen başlıyom soğana
girdim mini hale kendim ellerimle seçtim hepsi aynı boy

evet önümüzdeki maçlara daha iyi hazırlanacamsüprizzzzz

evet hayatım eşime keçiboynuzu suyu yapıyorum iki gündür onu da sizlerin sayesind eöğrendim soğanı da araştırayım da onu da uyguluyayım o zaaman.Allahım hepimize yardım etsin...:Saruboceq:

nilüfer var gibime geldi pek net değil ama
sende çok küçültmüşsün yavv ben burnumun ucunu görmüyom sende bit kadar etmişsin ecik büyük koysaydınya

kız 80*80 yaptım..bu yükleme yerindeli 640ımı seçeyim.image hostmu ne orası kaç olcek??

vildan nohut yemeği yaptım bende nerde okudun

SPERM ARTIRICI ÇAKŞIR KÖKÜ SUYU

Çakşır; yurdumuzun güney (genellikle Hatay) bölgesinde bolca yetişmektedir. Bu bitkinin meyvelerini bölgede bolca yiyen keçi ve koyunlar; bol miktarda ikiz ve üçüz doğurmaktadır. Bunu gören Alman ve Amerikalı bilim adamları bu bitkinin bileşimini araştırmaktadır. Bölgede afrodizyak ve sperm artırıcı olarak kullanılmaktadır. Çakşır'ın köklerinden su buharı distilasyonu ile damıtılmış çakşır suyu elde edilmektedir.

Bilinen bir yan etkisi yoktur. Sperm artırıcı özelliği için minimum düzenli olarak 5 Litre tüketilmesi önerilir.

Kullanımı ; Yemeklerden 20 dakika önce 1 kahve fincanı içilmesi tavsiye edilir.

canım valla bi sitede okumuştum arıyorum bakalım bulabilirsem eklerim
bunu buldum nohutu ararken

vildoşum geçenlerde adt bitiminde sormuştum bu soğan kürünü sana sende heemen başla demiştin ben başlamıştım ama sabahları unuttum içmeyi oyüzden bıraktım şimdi adet olmaya onbeş gün faalan var başlasam işe yararmı?

hoşbuldum kızlarŞenizŞeniz telefondaydım kusura bakmayınsırnaşık şey
sonuçlar iyisüprizzzzz
tedaviye başladık klomenle glukofen kullanacama.s
kistim gitmiş:teytey:
herşey iyi görünüyo dedi dr:sm_cool:
bide muayenehanede adet oldum sedyeye uzanmadan öncesırnaşık şeysırnaşık şey

ÇOK SEVİNDİM CANIM UMARIM YAKIN ZAMANDADA BEBİŞ GELİR ŞEKERCİM :CüvCüv:

bu en son gönderdiğimde daha çok belliydi kızz küçücük ya biraz büyültemedim şimdide...

yaww soğan suyu ne oluyo anlamadım nasıl yapılıyo neye iyi geliyo

Kür: Polykistik over’e, erken menopoza ve miyomlara karşı

İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.

ok canım yerimseniben

Seda Sayanın Cuma günleri yayınlanan her programına konuk olarak katılan ve bizleri doğal beslenme ve doğada bulunan şifalı bitkiler hakkında bilgiler vere ıbrahim Saraçoğlunun bu günkü konuları; Lahana ve nohut kürleri idi. Lahana kürü, Şejker ve tansiyon hastalarına bir umut, kanserden koruyucu bir mucize, Nohut kürü ise, Özellikle çocuk sahibi olmakta zorlanan erkekler için, sperm artırıcı özelliğe sahip. Kürlerimizi anlatmaya geçebiliriz artık.

SPERM ARTIRICI NOHUT KÜRÜ : 1/2 Lt suda 6-7 kaşık nohutu haşlayın. Sabah akşam 1'er bardak suyundan için. Bu kürü günlük olarak hazırlamanız gerekmektedir.

Kür: Polykistik over’e, erken menopoza ve miyomlara karşı

İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.

ok canım yerimseniben
bende arıyordum bilgii teşekkürler haaytım cevabın içinkaydirigubbakcemile2

Back
X