Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

tamam tatlım şimdi gördüm seninde yazdığını...evt hayatım kana baktırayım engüzeli..
sağolun kızlar yorumlarınız için can yoldaşlarımmm benimm:lepi:

kaç gün geçmişti hayatım.benimd 3 ay önce silik bi çizgi çıkmıştı ama malesef kanda bişiy çıkmadı.seni de üzmek istemem tabi ama en garantilisi kan testi hayatım idrar testleri yanıltabiliyor.Umarım güzellllllllll haberini alırız.....

diloş ben adet oldumya bugün başlayımmı soğana kı
aramaya eriniyom sen söyle :roflol:

çok teşk.hayatım.uygulayayım cnm umarım faydasını görürüm.Ki gören ark.var herhalde.:asigim:
inşallah canım hemde baya var kaydirigubbakcemile5

tamam tatlım şimdi gördüm seninde yazdığını...evt hayatım kana baktırayım engüzeli..
sağolun kızlar yorumlarınız için can yoldaşlarımmm benimm:lepi:
hayırlısı olsun canım hemen baktır valla

kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

hb.....
canlarım nasılsınız keyifler nasılkaydirigubbakcemile3
keyifler güzel canım sen nasılsın :1hug:

diloş ben adet oldumya bugün başlayımmı soğana kı
aramaya eriniyom sen söyle :roflol:
Canım ben sitesinde okudum ona sorular sormuşlar bu kürler hakkında
oda başlangıç kürünün nezaman olduğu farketmez yazmış hatta adet söktürücü etkisi olduğu için bunu yaparken adet olabilirsiniz adetliyken kullanmanızda da sakınca yok küre devam edin yazmış tatlım buda başlayabilirsin demek oluyo herhalde yinede sen bilirsin :delphin:

ay kızlar hava simsiyah oldu gök gürüldüyo acayip yağmur yağıyo KORKTUM

Canım ben sitesinde okudum ona sorular sormuşlar bu kürler hakkında
oda başlangıç kürünün nezaman olduğu farketmez yazmış hatta adet söktürücü etkisi olduğu için bunu yaparken adet olabilirsiniz adetliyken kullanmanızda da sakınca yok küre devam edin yazmış tatlım buda başlayabilirsin demek oluyo herhalde yinede sen bilirsin :delphin:

bismillah deyip başlayım o zaman :lepi:

selam kızlar

Nilüfer canım sabah yazdım çıkmak zorunda kaldım inşallah hamilesindir canım.

Escales hamilemi değilim diyor ama listede hamileler tarafında.

Vildan sana ne olu dr gittin canım

benimde adetim 20 gün geçti soğan kürü yapsam hamileysem diye korkuyorum hamile değilimdirde olsaydı 1,5 yıldır olurdu. Dr gitmektende nefret eder oldum hiçbi halt olmuyo kistten başka. Al adet söktürücü yap diyor şeytan. Sonra gene hamileysem diye korkuyorum. Anacım test yapsam çıkmazsa ya geç yumurtladıysam 1 haftalıksa zaten çıkmazsa diyorum böylece kafayı yiyorum. Hepinizide öpüyorum

iyiyim dilnurcum sen naslsın
son durum ne:uhm:
Kanama hala devam ediyo canım hala doktora gitmedim bağane gitmicem işte inat ediyom naniknanik
Şaka bir yanada sanırım bu hapın etkisiymiş canım ya benle aynı şeyi yaşayan bir arkadaşla konuştuk dün rahatladım biraz bazılarında böyle oluyormuş
zaten o iğneyi yediğimde de aynısı olmuştu 2 doktora gitmiştim ikiside bişey yok demişti
şidi gitsem yine aynısını dicek biliyorum 2,5 ay olmadı ya acısını çıkarıyo yine sırnaşık şey

hay hay tarifini bidaha alıyımda sırnaşık şey

hee hemde tam muayene için soyunurken bi baktım leke gelmiş dr söyledim tırstı benden olursun tabi dedisırnaşık şeysırnaşık şey
korkudan geldi yanidelikafadulden
ay kızlar hava simsiyah oldu gök gürüldüyo acayip yağmur yağıyo KORKTUM
sorma valla burdada bir yagdıki seller gibi bende ıslandım bi güzel 2 saat önce yeni yeni kendime geldim :delphin:
utanıyolar soğanlar kabuklu kaynatsam olmaz hemi:roflol::roflol:
soganlar senmi utansın kıs
:roflol::roflol::roflol:

Vildan soğan kürünü yapma şimdi
ayın 10onunda başlıycaksın 10 mayısta yani sonraki adetine 10 gün kala canım

kaç gün geçmişti hayatım.benimd 3 ay önce silik bi çizgi çıkmıştı ama malesef kanda bişiy çıkmadı.seni de üzmek istemem tabi ama en garantilisi kan testi hayatım idrar testleri yanıltabiliyor.Umarım güzellllllllll haberini alırız.....

hadii yaaa((((((((( benim günüm 24 ü...daha gelmedi günüm..

Back
X