Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

nilüferrrrr kıs sen hamilesin gördüm silik çizgiyi
kıs benim test kitlerim duruyodu bulursam resmini ekleyim kıs aynı valla
1 hafta sonra daha net çıkar çizgi:teytey:

hadii yaaa((((((((( benim günüm 24 ü...daha gelmedi günüm..

vallahi hayatım ben 1 2 sefer yaşadım ama malesef o hastaneden çıktığımdaki üzüntülerim kistler yapıyomuş gecikmeyi bnmde yani en fazla 8 9 gün geçmişti.Ama sen umudunu yitirme hayatımm.Allahım inş.ben yanılmış olurum.Sennnnn moralini bozma ne olur daha şimdiden biraz daha bekle hayatım ya da kanda baktır kesin sonucu öğreniriz.....o zaman.Sende kist filan bi problem varmıydı?

Vildan soğan kürünü yapma şimdi
ayın 10onunda başlıycaksın 10 mayısta yani sonraki adetine 10 gün kala canım
ben adet oldum cnm bugün dr gittim orda geldi süprizzzzz

başla canım ama bir dikişte iç ve tavsiyem arkasından hemen yiyeceğin bir meyva bulundur elinin altında ağzında o suyun tadını hiç hissetmek istemiceksinde ondan yanisırnaşık şey
ııyykkk içerik artıkkafamçokkarıştı
korkudan geldi yanidelikafadulden
soganlar senmi utansın kıs
:roflol::roflol::roflol:

-tatlicadiarzu- tebi korkudan geldi :roflol:

nilüferrrrr kıs sen hamilesin gördüm silik çizgiyi
kıs benim test kitlerim duruyodu bulursam resmini ekleyim kıs aynı valla
1 hafta sonra daha net çıkar çizgi:teytey:

hadi kızzz bi ekleyiverde karşılaştırayım..gözünün yağını yiyimm)))))))
ayy ilk kez başıma geliyor ya hamile bi test görsem silik milik iii olcek..:lepi:

slm kızlar
kayınvalidemler vardı giremedim...
ne var ne yok..
nilücüüüüm testini gördüm canım benim yaaaaa
bende ilk yaptığım testi atmadım koysam mı resmini?ama nasıl konuluyo?

hadi kızzz bi ekleyiverde karşılaştırayım..gözünün yağını yiyimm)))))))
ayy ilk kez başıma geliyor ya hamile bi test görsem silik milik iii olcek..:lepi:

dur bi bakıyım 9 sene sakladım bugün lazım olduya bulamam
tabi görmemişin biri hamile kalmış test kitini saklamış oldu biraz ama napıyım ilk hevesti:utangac:

vallahi hayatım ben 1 2 sefer yaşadım ama malesef o hastaneden çıktığımdaki üzüntülerim kistler yapıyomuş gecikmeyi bnmde yani en fazla 8 9 gün geçmişti.Ama sen umudunu yitirme hayatımm.Allahım inş.ben yanılmış olurum.Sennnnn moralini bozma ne olur daha şimdiden biraz daha bekle hayatım ya da kanda baktır kesin sonucu öğreniriz.....o zaman.Sende kist filan bi problem varmıydı?

tamam canım..napalım herşey allahtan...
öyle kist sorunum yok..minicik minicik varmış ama kiloya bağlı dedi doktor 4-5 kilo ver gider demişti..zaten ben 2 kilo kadar verdim buay..önemli değil demişti doktor..

dur bi bakıyım 9 sene sakladım bugün lazım olduya bulamam
tabi görmemişin biri hamile kalmış test kitini saklamış oldu biraz ama napıyım ilk hevesti:utangac:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
arşivinde sakladığın iyi olmuş kız..taşınırken atmamışındır işallah sen 9 sene sakla dın hee vay anasını kızzz))))
silinmiş olmasın 9 senedekaydirigubbakcemile3

slm kızlar
kayınvalidemler vardı giremedim...
ne var ne yok..
nilücüüüüm testini gördüm canım benim yaaaaa
bende ilk yaptığım testi atmadım koysam mı resmini?ama nasıl konuluyo?

koy canımcım..resmini çek bilgisayarına at..gerisini vildoş söylesin kız bende gönderdiği linkten yaptımda...

sessizdenizcim bu linke gir ımage host sitesine gir anlatıyo orda çok kolay...borows diye bişi var ordan yresmi seç yükle...sonra bekle çıkan adreslerden bir numarayı kopyala burda mesaj yazdığımız yere yapıştır

Back
X