Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

sessizdenizcim seninkinede baktım 1.si silik ama benimki ondan silik canımcım...
sağol eklediğin için....
benimki test yanılması olacak galiba kızlarr...hayırlısı artık...

yalnız testlerde bide 5 10 dk dan sonra bakmayınız gibi bişey yazıyor belki beklemeyle olşan bişeydir ama tekrarlamak istersen bidaha bi tekrarla

nilüş rica ederimde cnm şimdi ben neyim onu anlamadım
tuvalete gidip geliyom bakacam leke varmıfisfisfis

kızz çok bekleyincede çöıkan çizgileri dikkate almayın diyorlarr...
ama 1. çok silik çizgi var benim 5dk içinde öyle oldu..seninde öyle olduysa banada hamilesin diyosan sende hamilesin anacım valla ...
arapsaçına döndük bugün kız :roflol::roflol::roflol:
başıma ağrı giriyooo galibaaaa:1ninca:

valla ben baktım 5-10 dakika sonra net 1 çizgi attım çöpe
şaşırdım valla

:1shok: kafam karıştı yaaa o çizgi neyin nesi
ben hamileyimde acaba kese falanmı görünmedi :sm_confused:
neyim ben yaaaaa bağa noluyo panik yaptım aha şimdi:1no2:
Sana birdaha gel demedimi canım aslında gözükmeyebilir ihtimaliyle tekrar gel demesi lazımdı
belki adet oldum leke geldi falan demişsin ya ondan hamile değilsin dedi geçti kimbilir CADIARZU

buarada soğan kürüne başlamayı düşünüpte düşük yaparmı korkusu olanlara ibrahim saraçoğlu yazmış yerimseniben

Soğan kürünü uygularken farkında olmadan çok sayıda hamile bayan var. Hemen hepsi düşük yapar mıyım sorusunu sormaktalar. Cevabım, Hayır düşüğe neden olmaz. Sağlıklı günler dilerim.

Sana birdaha gel demedimi canım aslında gözükmeyebilir ihtimaliyle tekrar gel demesi lazımdı
belki adet oldum leke geldi falan demişsin ya ondan hamile değilsin dedi geçti kimbilir CADIARZU

evet cnm ben muayeneye hazırlanırken lekeyi gördüm
dr ben adet oldum leke geldi dedim
oda tüh yine smeer alamıycaz o zaman dedi
3 tane kist gibi şeyler vardı onlar polikistik dedi
bebek olsa farkederdi heraldefisfisfis

belkide dediğin gibidir anacım test falan yapılmadımı sana benneyaptımkibenneyaptımki:1shok::1shok:

umut listesine
beni de ekleyinnnn

Ayyy allahım kım hamıle kım deĞıl ay kızlar hepımız hamıleyızdır ınŞ

vildoşum hemen kocana test aldır eve gelirken yarın sabah tekrarla..doktor keseyi falan nerde görcek biz hamile falansak daha 4 haftalığız..alttan bakınca bile kiminde gözükmezmiş yaniii...
tekrarla canım sende...
ben biraz dolaşmaya gidiyorum..işyerinde bi tur atayım depoda falan sıkıntı bastı birazcık(((((((((((((((((((((
hayırlısı neyse o olsun kızlarr hepimiz için ...muhakkak yavrularımız gelecek...bu ay olmadı bidahaki ayy....:ecrin_bebek:
birazdan gelirim ben yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…