ozaman şüphe halen devam etmekte inşallah hamilesindir canım ya :lepi:yılan hikayesine dönüştü cnm test yaptım negatif çıkmıştı bugün silik ikinci çizgi çıkmış testte...dr gittim bişey yok önümüzdeki günlere bakacaz ay çok tuhaf oldu yaa
banada işte 2 gün sonra ara beni ilaca başlama lekenin devamı gelmezse dedi
devamı yok
doktorda kağıt havlu koymuştum minicik bi damla kadar gelmiş hepsi o:uhm:
yılan hikayesine dönüştü cnm test yaptım negatif çıkmıştı bugün silik ikinci çizgi çıkmış testte...dr gittim bişey yok önümüzdeki günlere bakacaz ay çok tuhaf oldu yaa
banada işte 2 gün sonra ara beni ilaca başlama lekenin devamı gelmezse dedi
devamı yok
doktorda kağıt havlu koymuştum minicik bi damla kadar gelmiş hepsi o:uhm:
manyak oldum ben iyice yafff varsa var yoksa yok insan böyle iki arada bi derede kalınca çok sinir bozucu oluyo laelaelaelaelaevildan leke ne oldu canım şimdi nasılsın üzme o tatlı canını belkide korkdugun gibi degildir canım
canım ya ben ilk doktora gittiğimde vajinal muayene olmasam ultrasonla baksanız demişti o da ultrasonda keseyi görememe ihtimali var demişti ama vajinal muayene de daha kesin gözüküyomuş...
SEN YİNE DE DİKKAT ET CANIM YA,İNŞALLAH HAMİLESİNDİR VİLDOŞUMMMM:teytey:
ooo yerim onu ben nohutumun kardeşi.maşallah.bebıs ıyı cnm keseyı gorduk 5 haftalıkmıs
cnm sessızdenız ve sevgıı kesın hamıleler
muhasebe22 ve nılufer79 kan testı yaptıracak
canım tebrikler kan testi yaptırdınmı inşallah hamilesin ama silikte olsa gördün ya bence hamilesin walla.mohutuma kardeş geliyo :CüvCüv:hoşgeldin beryalcim nasılsın tatlışşşş....
ben test yapıyorum 2 gundur silikmi silik çift çizgi çıktıı kızzz.galiba hamileyimhihoyyythihoyyyt ama daha günüm geçmedi kan testi yaptırmadım...belli olsun kan testim ozaman benide işallahh üst listeye alırsınnhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
sessizdeniz sevgi ve hlyms hamişşşşşşhihoyyythihoyyythihoyyyt
hayırlısı olsun canımcanım sen yanlış anladın galiba allah söyletmiş olsun anacım ben hamile değilim canım senağlama
canım yeni gördüm özür dilerim selamlarhoşgeldin citos valla nilüfer hamile gibi görünüyor
buarada beryal+, dezy+, ESCALES+, gize+, k.a.y.r.a., mavi_qozlu, melike25 beni duymadınızmı insan bir selamımı alır :mymeka:
slm kızlar nasılsınız kız nilüş sen hamilemisin cnm çok sevindim tebriklerrrhihoyyythihoyyyt:teytey:
inşallah:Saruboceq:ozaman şüphe halen devam etmekte inşallah hamilesindir canım ya :lepi:
bendede oytle cnm ılk gun bıras gelır gıbı oldu ve 4 gundur sadece kahverengı gelıo.henuz test yapmadım ama
olsun canım önemi yok geçmişe takıldığını tahmin etmiştim nasılsın bakalım minik nohutumuz nasılooo yerim onu ben nohutumun kardeşi.maşallah.
canım tebrikler kan testi yaptırdınmı inşallah hamilesin ama silikte olsa gördün ya bence hamilesin walla.mohutuma kardeş geliyo :CüvCüv:
hayırlısı olsun canım
canım yeni gördüm özür dilerim selamlar
nasılsın canımcımmmŞeniz
ben buraya girince zamanı unutuyorum valla he
olsun böyle bişeyin araında kalmak bile güzeldirhihoyyyt bak bana teslerde bana hep bu çıkıyor lülülülülülü işin şakası tabi canım bunlar ama sters yapma yorulma yan gel yat biraz netleşinceye kadar
gitme saatinmi geldi cnmyerimseniben
canım çok geçmiş olsun hadi şimdi çalışmalar başlasın .hoşbuldum kızlarŞenizŞeniz telefondaydım kusura bakmayınsırnaşık şey
sonuçlar iyisüprizzzzz
tedaviye başladık klomenle glukofen kullanacama.s
kistim gitmiş:teytey:
herşey iyi görünüyo dedi dr:sm_cool:
bide muayenehanede adet oldum sedyeye uzanmadan öncesırnaşık şeysırnaşık şey
biz iyiyiz canım sen nasılsın.herkese slm nasılsınız hanımlar
hoşgeldin tatlımmmmmmmkaydirigubbakcemile5selam kızlar ben geldimmmmmmmmm
ay kızlar hava simsiyah oldu gök gürüldüyo acayip yağmur yağıyo KORKTUM
geçen ben sınava gittiğimde eve buhar makinası aldık eşim için tabi başı ağrıyor burnu falan tıkanıyor diye meğersem benim akıllı çocuk için almış kızlar belli etmiyor ama ne bileyim her ay söylediğimde benimkisi bir an duruluyor sonrada ben üzülmeyeyim diye başka şeylerle uğraşmamı sağlıyor allahım hayırlısıyla hpimize yakın zamanda bebiş versin yaradan bizde eşlerimizi sevindirelim. nilüfercim vildancım inşallah hamilesinizdirde bizde bebişlerin gelişimlerini dinleriz sizden ve diğer arkadaşlardan :Saruboceq:
geçen ben sınava gittiğimde eve buhar makinası aldık eşim için tabi başı ağrıyor burnu falan tıkanıyor diye meğersem benim akıllı çocuk için almış kızlar belli etmiyor ama ne bileyim her ay söylediğimde benimkisi bir an duruluyor sonrada ben üzülmeyeyim diye başka şeylerle uğraşmamı sağlıyor allahım hayırlısıyla hpimize yakın zamanda bebiş versin yaradan bizde eşlerimizi sevindirelim. Nilüfercim vildancım inşallah hamilesinizdirde bizde bebişlerin gelişimlerini dinleriz sizden ve diğer arkadaşlardan :saruboceq:
olsun canım önemi yok geçmişe takıldığını tahmin etmiştim nasılsın bakalım minik nohutumuz nasılŞeniz
süprizzzzz iyi biraz daha burdasın yanikaydirigubbakcemilegeldi güzelim ama daha patronun başında biri var o yüzden çıkcam diyemiyorum:CüvCüv:
canım çok geçmiş olsun hadi şimdi çalışmalar başlasın .
nohutum kardeş istiyogamyoncuiremsu
:teselli: cnm yaa hakkımızda hayırlısı valla hep birlikte anlatırız birbirimize herşeyimizi
ben umutluyum burdaki herkesin hamile kalacağından:1hug:
zamanı gelen hamile kalacak inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?