Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ozaman şüphe halen devam etmekte inşallah hamilesindir canım ya :lepi:

bendede oytle cnm ılk gun bıras gelır gıbı oldu ve 4 gundur sadece kahverengı gelıo.henuz test yapmadım ama

vildan leke ne oldu canım şimdi nasılsın üzme o tatlı canını belkide korkdugun gibi degildir canım
manyak oldum ben iyice yafff varsa var yoksa yok insan böyle iki arada bi derede kalınca çok sinir bozucu oluyo laelaelaelaelae

hayırlısı sesizimdenizim bakalım inşallah vardırda kesem gelişir bebişim oluşur bu gelen lekede yerleşme kanaması olur bilemiyom falla-tatlicadiarzu-

bebıs ıyı cnm keseyı gorduk 5 haftalıkmıs
cnm sessızdenız ve sevgıı kesın hamıleler
muhasebe22 ve nılufer79 kan testı yaptıracak
ooo yerim onu ben nohutumun kardeşi.maşallah.
canım tebrikler kan testi yaptırdınmı inşallah hamilesin ama silikte olsa gördün ya bence hamilesin walla.mohutuma kardeş geliyo :CüvCüv:
canım sen yanlış anladın galiba allah söyletmiş olsun anacım ben hamile değilim canım senağlama
hayırlısı olsun canım
hoşgeldin citos valla nilüfer hamile gibi görünüyor
buarada beryal+, dezy+, ESCALES+, gize+, k.a.y.r.a., mavi_qozlu, melike25 beni duymadınızmı insan bir selamımı alır :mymeka:
canım yeni gördüm özür dilerim selamlar
slm kızlar nasılsınız kız nilüş sen hamilemisin cnm çok sevindim tebriklerrrhihoyyythihoyyyt:teytey:

nasılsın canımcımmmŞeniz

ozaman şüphe halen devam etmekte inşallah hamilesindir canım ya :lepi:
inşallah:Saruboceq:
bendede oytle cnm ılk gun bıras gelır gıbı oldu ve 4 gundur sadece kahverengı gelıo.henuz test yapmadım ama

bazen bende öyle oluyodum bakalım akşama yada sabaha devamı gelecekmi ayy çok merak ettim ben beni yaaa-tatlicadiarzu-

beryal hoşgeldin cnm biraz erken oldu ama kafam karışık neyse naber geldinmi evine cnm

olsun canım önemi yok geçmişe takıldığını tahmin etmiştim nasılsın bakalım minik nohutumuz nasıl Şeniz

olsun böyle bişeyin araında kalmak bile güzeldirhihoyyyt bak bana teslerde bana hep bu çıkıyor lülülülülülü işin şakası tabi canım bunlar ama sters yapma yorulma yan gel yat biraz netleşinceye kadar

bakalım şu 2 günde bi geçsin herşey belli olur
stres yapmadımda heyecanlandım biraz
aman yine umutlanmayımda tepe üstü çakılmayım sırnaşık şey

geçen ben sınava gittiğimde eve buhar makinası aldık eşim için tabi başı ağrıyor burnu falan tıkanıyor diye meğersem benim akıllı çocuk için almış kızlar belli etmiyor ama ne bileyim her ay söylediğimde benimkisi bir an duruluyor sonrada ben üzülmeyeyim diye başka şeylerle uğraşmamı sağlıyor allahım hayırlısıyla hpimize yakın zamanda bebiş versin yaradan bizde eşlerimizi sevindirelim. nilüfercim vildancım inşallah hamilesinizdirde bizde bebişlerin gelişimlerini dinleriz sizden ve diğer arkadaşlardan :Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun hadi şimdi çalışmalar başlasın .
nohutum kardeş istiyogamyoncuiremsu
herkese slm nasılsınız hanımlar
biz iyiyiz canım sen nasılsın.
selam kızlar ben geldimmmmmmmmm
hoşgeldin tatlımmmmmmmkaydirigubbakcemile5
ay kızlar hava simsiyah oldu gök gürüldüyo acayip yağmur yağıyo KORKTUM

ben geliyom yanına şimdi nohutum sana sarılır korkmazsın o zaman .kaydirigubbakcemile

:teselli: cnm yaa hakkımızda hayırlısı valla hep birlikte anlatırız birbirimize herşeyimizi
ben umutluyum burdaki herkesin hamile kalacağından:1hug:
zamanı gelen hamile kalacak inşallah:Saruboceq:

amin cnm amin

olsun canım önemi yok geçmişe takıldığını tahmin etmiştim nasılsın bakalım minik nohutumuz nasıl Şeniz

çok iyiyis teyzesi.göbişimizde büyüdü azcık daha.nohutum belli ediyo kendini artık.yarın evimize dönücez.babamıza kavuşacaz..cuma sabah görüşürüz erkenden yine eskisi gibi.kaydirigubbakcemile5

geldi güzelim ama daha patronun başında biri var o yüzden çıkcam diyemiyorum:CüvCüv:
süprizzzzz iyi biraz daha burdasın yanikaydirigubbakcemile
canım çok geçmiş olsun hadi şimdi çalışmalar başlasın .
nohutum kardeş istiyogamyoncuiremsu

çok saol cnm Şeniz
bakalım yeni defter aldık inşallah daha çok çalışacaz sositososito

:teselli: cnm yaa hakkımızda hayırlısı valla hep birlikte anlatırız birbirimize herşeyimizi
ben umutluyum burdaki herkesin hamile kalacağından:1hug:
zamanı gelen hamile kalacak inşallah:Saruboceq:

bende umutluyum canım burada o kadar güzel insanlarla karşılaştım ki ben hayatta bu şekilde rahat yazılar yazamayan insandım o kadar rahatlıyorum ki burda anlatamam varya can cağızlarım benim:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…