Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

yok gulüm benimki fos çıktı ben değilim malesef

yahu kıslar ben acaip pis boğaz oldum şu son iki hafta yemekle hiç aram yoktur ama deli gibi yiyom vede kasıklarımda ilginç bir basınç varrrr yaaa valla korkuyorum yahu nasıl bir psikoloji buuuuuuu yemekten cevap yazamıyom arada cokacimcoook

amanın kızım alıcan ka ları sonra heryerin ka olcek psikolojik bence bacım baskı yapma o kadar hamiş olsan bile yerinden kalkamıycn yawwwwwww

HEHE BEN BULDUM BEN BULDUM alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

nilüfer hamileymiş ben sanma kıs ben değilim fos çıktım-tatlicadiarzu-

bende dün adet oldum görseniz göl sanki şu an kapıdadıkça akıyo göbeğim indi resmen

kimse yokmuuuuu neden kimse konuşmuyor bende bebeğim olsun istiyorum banada yardımcı olunsenağlamaÇok üzgünüm çoook

geçmiş olsun canım ya atlatırsın inşallah bi an önce:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

olsun buna şükür teadviye başladık hayırlısıyla..soğan kürüde yapıyom ...kocişede incir aldıracam....tarçında yiycem....adaçayıda alacam...kafamıda derten kaldırmıycamalkisalkisalkis

gözün aydın cnm sende çalışmalara hız ver :1hug:
baya bi hız vercem hihihih kız bak şimdi yaptım sende yap bi çay bardağı balın içine bi tatlı kaşığı tarçın karıştır bunları sabah akşam 1 tatlı kaşığı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…