vildan hala beklemede umarım ondanda alırız güzel haberi allahım bizlerede nasip et isteyen burdaki arkadaslarımada banada bi bebiş ver yarabbim sen en buyuksun sen yaradansın herseyin en iyisini en hayırlısını sen bilirsin yarabbim dualarımızı kabul eyle aminn
hb cnm ...aha bu smiley yeni imajım =====>alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hımm güzelmişalkisalkisalkishb cnm ...aha bu smiley yeni imajım =====>alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
yok gulüm benimki fos çıktı ben değilim malesef
yahu kıslar ben acaip pis boğaz oldum şu son iki hafta yemekle hiç aram yoktur ama deli gibi yiyom vede kasıklarımda ilginç bir basınç varrrr yaaa valla korkuyorum yahu nasıl bir psikoloji buuuuuuu yemekten cevap yazamıyom arada cokacimcoook
HEHE BEN BULDUM BEN BULDUM alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
nilüfer hamileymiş ben sanma kıs ben değilim fos çıktım-tatlicadiarzu-
hımm güzelmişalkisalkisalkisnolduki oldun mu sen adet:uhm:
olmaya çalışıyom çok sancı veriyo bana
bide sadece leke geliyo hala kan yok yani heralde bu ayki adetim böyle olacak-tatlicadiarzu-
biliyorum cancazım smileye dedim ben buldum diye
geçmiş olsun canım ya atlatırsın inşallah bi an önce:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
cokacimcoookcokacimcoook
bende dün adet oldum görseniz göl sanki şu an kapıdadıkça akıyo göbeğim indi resmen
sinemis halamı yemek yemekle meşgulsün bacım
evet maalesef yahuu ay patlıcam 2 saat içinde 5 muz yedim yaaaaa yemek olarak sayma tabi bunu :))))
evet maalesef yahuu ay patlıcam 2 saat içinde 5 muz yedim yaaaaa yemek olarak sayma tabi bunu :))))
baya bi hız vercem hihihih kız bak şimdi yaptım sende yap bi çay bardağı balın içine bi tatlı kaşığı tarçın karıştır bunları sabah akşam 1 tatlı kaşığı canımgözün aydın cnm sende çalışmalara hız ver :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?