Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ooooooofffff ya kocişim bu akşam geç gelicek canım sıkılcak benim şimdi hiç sevmiyorum yalnızlığı gerçi siz varsınız yalnız deilim ama ne biliiiiim işte öleee

herkeşe güle güle o halde bende biraz topikler arası sörf yapıyım ağşama gelirim

dört gözle bekleyip de hamile kalanların haberini alınca sanki kendim için seviniyormuşum gibi mutlu oluyorum.nilüfer için çok sevindim.Rabbim tamamına erdirsin nilüfer.inan çok sevindim.ve asla umudunu kaybetmemek gerektiğini anladım.....

ayrıca nilüfer sen ilişki esnasında asla çocuk düşünmedim demiştin.bana kalırsa bunun çok etkisi var.mutlaka buna uymaya çalışıcam.zatenbenimkisi stres bunu atsam....saol canım önerilerin için

bugün duydum nilüferi bugünmü belli oldu çok sevindim yaa nasıl olmuş kendiliğindenmi yoksa bişeyler yapmışmı

ya bayanlar ben ne zaman kana kana su içicem özledim yaa su içsem miğdem ağzıma geliyo şuan miğdem bulanıyo of bebeğim büyüsede artıkın bitse bu çile çile değilde hani insan kötü oluyo yaa

hb canım saol iyiyim soğan kürünü yapıyordum adet oldum bıraktım bu ayda bişey de olmadı o na da canım sıkıldı sen nasılsın

bende iyiyim cnm ne olsun soğan kürüne başladım 2 gün oldu hayırlısı bakalımkaydirigubbakcemile5

valla cnm adet oldum öyle başladım ben
10 gün önce ya hamileysem falan diye düşündüm başlamadım

valla cnm adet oldum öyle başladım ben
10 gün önce ya hamileysem falan diye düşündüm başlamadım

valla canım dediğim gibi ama bunda da bişey olmadı tarçınla balıda denemiştim onda da bişey olmamıştı şimdide incir kürünümü denesem acaba içim dışım kür olacak bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…