Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hb... canım iyi sayılırım ama biraz bogazlarım rahatsız
üşüttüm sanırım :bbo:
sen nasılsın canım

canım bende iki gündür senin gibiydim şimdi boğaz ağrısıda kalmadı ben sıcak cay sekerli su filan içtim bide vitamin aldırttım koçişe onu içiyom bişeycim kalmadı sende aldır bi tane iç günde üç defa ezcaneden vitamin eritmeli isteyin verir o bildiğinden gecmiş olsun bu arada canım dikkat et kendine

9 ay 15 gündür seninleyim yazıyo sırnaşık şey
istersen değiştirebiliriz canım özel bir mesajın varsa

canım o yazının altınada ömür boyuda seninle olacagım yazsak daha iyi olur 9 ay 15 gundur seninleyim ömür boıyuda seninle olacagım aşkımm yazsak

ilaçta içmek istemiyorum şimdi folik asit dogum kontrol hapı var bide bu ay yumurta takibi yapılacak ya bu ay haplar etkilemesin diye ıhlamura dayandım bol bolÇok üzgünüm çoook

kızlar ben çıkıyorum komşum geldi .öpüldünüz hepiniz sonra yine gelirim .

canımcım kusurumuza bakma ne hal hatır sorabildim ne slm verebildim dilnurcumada küsme oda benim yüzümden cvp veremedi tickerle uğrasıyoduk anacım nolur mazur gör bizi nohutumda üzülmesin teyzelerine küstün die

diloş buyuk harflerle o yazının altına
ÖMÜR BOYUDA SENıNLE OLACAGIM AŞKIM yazarmısın senide çok meşgul ettim kuzum

Al benden de okadar mutfak kalkmış gidiyo bişey yapasım yok gerçekten hava insanı çok etkiliyo yaz gelsede artık coşsak birazsositososito
aynen valla özledim yazı tam yaz geldi diyoruz yagmur yagıyo birzcık havada ısınsa çok sevinecem hep üşüyorum ben ya:sm_confused:

ilaçta içmek istemiyorum şimdi folik asit dogum kontrol hapı var bide bu ay yumurta takibi yapılacak ya bu ay haplar etkilemesin diye ıhlamura dayandım bol bolÇok üzgünüm çoook

canım bende folicplus kullanıyom bi ay olmadı ama içeçeğin ilaçta vitamin c vitamini etkilecegini sanmam ama yinede sen bilirsin

aynen valla özledim yazı tam yaz geldi diyoruz yagmur yagıyo birzcık havada ısınsa çok sevinecem hep üşüyorum ben ya:sm_confused:

aynen canım ya sorma gelsede rahatlasak valla cam falan siliyorum kaçtır yağmurdan sildiğim boşuna gidiyo Çok üzgünüm çoook
ama napalım oda bereket yağmasa daha kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…