9 ay 15 gündür seninleyim yazıyo sırnaşık şeyallah ne muradın varsa versin canım ellerine sağlık canım ama altta ne yazıyo okuyamadım seninleyim yazıyo sonunda ama hepsini okuyamadım
hb... canım iyi sayılırım ama biraz bogazlarım rahatsız
üşüttüm sanırım :bbo:
sen nasılsın canım
geçmiş olsun canım:teselli: ıhlamur falan iç çok iyi geliyo :içelim:
aşkolsun teyzoş küstüm beni unuttun ama ben nohut yasakkelimeyasakkelime
9 ay 15 gündür seninleyim yazıyo sırnaşık şey
istersen değiştirebiliriz canım özel bir mesajın varsa
Al benden de okadar mutfak kalkmış gidiyo bişey yapasım yok gerçekten hava insanı çok etkiliyo yaz gelsede artık coşsak birazsositosositoakşamdan beri içiyorum biraz iyi şimdi ama gece falan kötüydü havada bi tuhaf canım sıkılıyo yaa:1no2:
canım bende iki gündür senin gibiydim şimdi boğaz ağrısıda kalmadı ben sıcak cay sekerli su filan içtim bide vitamin aldırttım koçişe onu içiyom bişeycim kalmadı sende aldır bi tane iç günde üç defa ezcaneden vitamin eritmeli isteyin verir o bildiğinden gecmiş olsun bu arada canım dikkat et kendine
kızlar ben çıkıyorum komşum geldi .öpüldünüz hepiniz sonra yine gelirim .
aynen valla özledim yazı tam yaz geldi diyoruz yagmur yagıyo birzcık havada ısınsa çok sevinecem hep üşüyorum ben ya:sm_confused:Al benden de okadar mutfak kalkmış gidiyo bişey yapasım yok gerçekten hava insanı çok etkiliyo yaz gelsede artık coşsak birazsositososito
ilaçta içmek istemiyorum şimdi folik asit dogum kontrol hapı var bide bu ay yumurta takibi yapılacak ya bu ay haplar etkilemesin diye ıhlamura dayandım bol bolÇok üzgünüm çoook
canım o yazının altınada ömür boyuda seninle olacagım yazsak daha iyi olur 9 ay 15 gundur seninleyim ömür boıyuda seninle olacagım aşkımm yazsak
Slm kıslar
ikincide biraz daha kısaltayım dedim ama fazla uzun olunca da böyle oluyo yazı küçülüyo canım
aynen valla özledim yazı tam yaz geldi diyoruz yagmur yagıyo birzcık havada ısınsa çok sevinecem hep üşüyorum ben ya:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?