Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ya küsmüyüz kızlar bi mrb diycek yokmuu citos2903+, dezy+, dil_nur+, mavi_qozlu, rufeyde serra, sekerkiz67, yeb2004
hg... didim ya canımcımhihoyyyt
arkadaşlar mrb. ben yeni katıldım bu siteye bende sizlerdenim
aramıza hggggggggggg
hb cnm ewet gezdik geldik iyi oldu benim için evde kapanıp kalmıştımsüprizzzzz

nerelere gittin gıı
ogluşunu gezdirmeye mi

aramıza hoşgeldin güzel paylasımlarda bulumak dileğiyle kendini tanıtırmısın bize kaç yıllık evlisin tedavi filan görüyomusun ne zamandır bebiş düşünüyosun herhangi bi sorun varmı bebiş için seni tanımamız için kendinden bahsedersen daha iyi olur

Vİldan nerelerde acaba kızlar onu gÖremİyorum aÇtıĞımda hİİÇ

geliyoda sen denk gelemiyon demkki canım

hıı evt canım demekki denk gelmiyoo

senin fikrin ne peki canım böle kalsınmı yoksa yazalımm küçükmü kalsın yazılar nasıl yapalım sen yaptıgın için daha iyi bilirsin nasıl güzel durdugunu
böyle kalsın canım cünkü aynı yazı tipiyle yapmak gerekiyo öyle oluncada büyük harf çok kötü duruyo hiç anlaşılmıyo japonca gibisırnaşık şey

HoŞbulduk canlarım sİzlerde hoooŞŞŞgeldİnİzzz

iyi canım sevindim senin adına ruhun açılmış en azından dört duvar arasında tıkılıp kalmak nasıl bişeydir iyi bilirim canım gene gezersin inş daha iyi ol emii

HOŞTBULDUM:lepi:

hoşgeldiniz dedim ya hepnizede aşk olsun görmüyomusun :asigim:
hepiniz hoşgeldiniz kızlarrrr bende hoşbuldummmm

hg... didim ya canımcımhihoyyyt

aramıza hggggggggggg

nerelere gittin gıı
ogluşunu gezdirmeye mi
ewet cnm oğluşum sıkıldı gezdik geldik geçmiş olsun didim duymadın galiba

anaaa o kadarrr kalabalığız kimse yazmıyor anca üç kişi ötüyorr bugun alttaki isimlerr çıkın dısarıya oynayalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…