hoşgeldiniz dedim ya hepnizede aşk olsun görmüyomusun :asigim:
hg... didim ya canımcımhihoyyytya küsmüyüz kızlar bi mrb diycek yokmuu citos2903+, dezy+, dil_nur+, mavi_qozlu, rufeyde serra, sekerkiz67, yeb2004
aramıza hgggggggggggarkadaşlar mrb. ben yeni katıldım bu siteye bende sizlerdenim
hb cnm ewet gezdik geldik iyi oldu benim için evde kapanıp kalmıştımsüprizzzzz
arkadaşlar mrb. ben yeni katıldım bu siteye bende sizlerdenim
Vİldan nerelerde acaba kızlar onu gÖremİyorum aÇtıĞımda hİİÇ
var var olmazmı meraba canımcım Şeniz
vildoş anneciğine gitti canım ondan yok akşama girer herhaldekaydirigubbakcemileVİldan nerelerde acaba kızlar onu gÖremİyorum aÇtıĞımda hİİÇ
aramıza hoşgeldin güzel paylasımlarda bulumak dileğiyle kendini tanıtırmısın bize kaç yıllık evlisin tedavi filan görüyomusun ne zamandır bebiş düşünüyosun herhangi bi sorun varmı bebiş için seni tanımamız için kendinden bahsedersen daha iyi olur
geliyoda sen denk gelemiyon demkki canım
böyle kalsın canım cünkü aynı yazı tipiyle yapmak gerekiyo öyle oluncada büyük harf çok kötü duruyo hiç anlaşılmıyo japonca gibisırnaşık şeysenin fikrin ne peki canım böle kalsınmı yoksa yazalımm küçükmü kalsın yazılar nasıl yapalım sen yaptıgın için daha iyi bilirsin nasıl güzel durdugunu
vildoş anneciğine gitti canım ondan yok akşama girer herhaldekaydirigubbakcemile
hepimiz öyleyiz canım şurda herşeyimizi paylaşıyoruz kader arkadaşı olduk inşallah yakında hepimizde muradımıza kavuşuruz:Saruboceq:ewt canım onlada güzel geçiyo zaman hepinize çoook alıştım ben yaa
böyle kalsın canım cünkü aynı yazı tipiyle yapmak gerekiyo öyle oluncada büyük harf çok kötü duruyo hiç anlaşılmıyo japonca gibisırnaşık şey
hepimiz öyleyiz canım şurda herşeyimizi paylaşıyoruz kader arkadaşı olduk inşallah yakında hepimizde muradımıza kavuşuruz:Saruboceq:
HoŞbulduk canlarım sİzlerde hoooŞŞŞgeldİnİzzz
arkadaşlar mrb. ben yeni katıldım bu siteye bende sizlerdenim
iyi canım sevindim senin adına ruhun açılmış en azından dört duvar arasında tıkılıp kalmak nasıl bişeydir iyi bilirim canım gene gezersin inş daha iyi ol emii
HOŞTBULDUM:lepi:
hepiniz hoşgeldiniz kızlarrrr bende hoşbuldummmmhoşgeldiniz dedim ya hepnizede aşk olsun görmüyomusun :asigim:
ewet cnm oğluşum sıkıldı gezdik geldik geçmiş olsun didim duymadın galibahg... didim ya canımcımhihoyyyt
aramıza hggggggggggg
nerelere gittin gıı
ogluşunu gezdirmeye mi
rica ederim canım repime zam yaparsın olur biter sırnaşık şeypeki canım tekrar teşekkür ederim eline emeğine sağlık canım
rica ederim canım repime zam yaparsın olur biter sırnaşık şey
a..s... citosummmmmm
sagol ya yaz geliyo ben üşüttüm :1shok:
nasıl becerdiysem artıkın-tatlicadiarzu-
yoğğ anam yarım saatir burdayım msndeyim oyüsden görmedim galiba asıl ben görmemişimsırnaşık şeysagol didim güzelim
tabi sen şimdi arada bir hamşleer topigine gidiyon
ondan görmedin yazdıgımı dimiklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?