Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

evet bende ara kanama zannetiğim adetmiş meğer 13 gün üzerine ama temizlendikten sonra 13 gün şimdide 15 gün üzerine yani adetle beraber biri 23 gün şimdikisi 25 gün üzerine geldi evet normal ara kanama değil adet yani bizde bi dahaki aya inşallah devaam durmak yok yola devam

yandınız sizzz nohutum küstü işte size .benneyaptımkisenağlamaÇok üzgünüm çoook

canım tebrikler
anaaa yinemi küstün yapma minik nohutum güzel nohutum hele bi gel repitopun vildan teyzenden
rep harçlığında benden :ecrin_bebek:alkisalkisalkissırnaşık şey

evet bende ara kanama sanmıştım daha doğrusu doktor öyle diyodu zaten onun verdiği ilacı hiç kullanmadımkaydirigubbakcemile3

hiç umutsuz olmayın sabırsızda olmayın rabbim dilediği zaman veriyor bl bol dua edin hayırlısı için
ben 3 yıl bekledim artık umutlarım tükeniyordu yaşımıda göz önüne alınca bebeğim olmıyacak hamile kalamıyacağım gibi geliyordu ne duyduysam yaptım yumurtlama dönemlerinde stres basıyordu eşimle sürekli tartışıyorduk oda sıkılmıştı benim bu hallerimden bir gün dedim artık boşver olursa olur dedim o ay hiç kafama takmadım yumurtlama günün bile takip etmedim uyguladığım hiç bir şeyi yapmadım ve üstelik o at azda olsa adette görmüştüm hiç umudum yoktu beklemiyordum ama meleğim bir sürpriz yapıp bana geldi bebeği beklemeyin hayatı akışına bırakın eğer vakti saati geldiyse ne olursa olsun o gelip sizi bulur allahım hayırlısını versin yeterki lütfen stresten uzak durun olmıyacak demeyin hayırlısı allahtan deyip bekleyin bu arada elinizden geleni yapın takdir allahın canlarım hiç sıkılmayın sabrın sonu selamettir
ben şimdi daha rahatım yaşım ne olursa olsun artık hiç düşünmüyorum doktorum 2-3 ay dinlen dedi şimdi dinlenmedeyim vakti saati gelince kısmetimde varsa rabbim yine verir bunuda biliyor ve inanıyorum haydi umutlarınızı diri tutun

Amin ablacım Allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq::Saruboceq:
okadar içten yazmışsın ki duygulandı birden ya senağlama

herşey allahtan verende o alanda ben sadece hayırlısını diliyorum yapçak bişi yok ellerine sağlık yazdıkların çok doğru inş kısa zamanda kavusuruz hepimiz

benimde açtığım 2 topik var biri olduğu gibi duruyorda diğeri 4 sayfa oldu işliyo
bende muhabbet amaçlı değilde Emg nasıl çekiliyo diye bir konu açtım bir Allahın kulu yazmadı hiç bişey öğrenemeden çekildi Emg sırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…