valla ben bilmiyorum ama heradlde bir sakıncası yoktur anacım ama sonuçta birde şu var bünye meselesi hamile kalan kişi tabi bana kalırsa muhakkak doktoruna sorması lazım gibi geliyor bana :CüvCüv:
ayfer bu çatlatma iğnesini yaptık diyelim kaç ay yapmamaız lazım hani tutmazsa her ay yapmak mecburiyetindemiyiz acaba onu mrk ediyorum
yani 3 ay mecburimi
ya ben bişe sorcammm.1-2 aylık hamıle iken yolculuk yapmak çok sakıncalı mı dersiniz
valla bildiğim kadarıyla hiçbir sakıncası yok son aylarda daha çok tehlike görür doktorlar..kız kardeşim 8 aylık hamileyken bile yolculuk yapmıştı..ama en iyisi doktorla konuşmak tabiki..her bünye aynı değil..düşük tehlikesinin en çok yaşandığı dönemler ilk aylar..dikkatli olamak ve doktorla konuşmak şart.kaydirigubbakcemile5
hayır canım bu ay bi kere iğne oldun diyelim çatladı yumurtanda ama tutturamadınız.devam etmek zorunda değilsin.kendi haline bırakabılırsın.zorunluluk yok yani...
sumoşcum ayrıca insanların ne dediğine taılma.herkes herşeyi konuşur.Biz turk insanı olarak başkalarının hayatlarına mudahaleyı severız bılırsın.başkalarına göre yaşama. önemli olan senin isteklerin...
tamam canım şimdi anlaşıldı niye göremediğiniz siz benim arkadaş grubumda yoksunuz ondanya dilnur bende görmek istiyom ama bakamadım yok bulamadım
ohh iyi ya canım çünkü ben mayısta memlekete gitcem ondan biraz problem olacaktı çünkü hiç kimse bilmiyo bu iğneyi yaptıracağımı ya çatlamazsa yinede bırakabilrim dimi
escales senın bebışın varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?