deyz soğan sende de etkisini hemen gösterdi demek süper ya :lepi:
inşallah işe yarar ya alkisalkisalkis
herşey moralini yuksek tutmaya baglı bu hayatta.kanser gibi amansız hastalıklar dahi beyın gucuyle yenılebılıyo.moral ve kendı halıne bırakma ile hersey cözulur..
cnm yazdığın mesajın sağında kötü içerik butonu varrep vermek..? ne demek açıklarsan sevinirim :çok üzgünüm:
geldim tatlım geldim kayınpedere yemek hazırladım posta işlemlerini tamamladım geldim sırnaşık şey
bişey kaçırmadım demi fisfisfis
slm hatunlar naber nasılsınız bakalım
yok canım benim ama niyetimiz var bakalım allah ne zaman verir o bilinmez
Valla öyle canım hemen gösterdi jet hızıyla hemde... Bide tadı şöle güzel olsa....zaten şu ottu tikiydi ne yararlıysa tadı kötü oluyo kafamçokkarıştı
albüm ekle var canım ordan yap o seni yönlendiriyo zatenayy dilnurrr yaa çok tatlısınız maşşallah canım yaa çok yakışmışınız ay bende eklemek istiyom ya bi bakın bizede nasıl ekleyecem
cnm yazdığın mesajın sağında kötü içerik butonu var
onun yanındaki gri renkli teraziye tıkla istediğin birinin mesajına puanını arttır
rep puanı o üyenin popülerliğini gösterir cnm kaydirigubbakcemile2 yeşil kutular artar yani
bide herkese ver esirgeme kimseden sende kalmasın
sana o verdiğin repler yol su elektrik klomen ovitrelle olarak geri dönersırnaşık şeysırnaşık şey
Sen nerelere kayboldun canım sende ben gibi buhar oluyon çaktırmadan kaydirigubbakcemile3cnm yazdığın mesajın sağında kötü içerik butonu var
onun yanındaki gri renkli teraziye tıkla istediğin birinin mesajına puanını arttır
rep puanı o üyenin popülerliğini gösterir cnm kaydirigubbakcemile2 yeşil kutular artar yani
bide herkese ver esirgeme kimseden sende kalmasın
sana o verdiğin repler yol su elektrik klomen ovitrelle olarak geri dönersırnaşık şeysırnaşık şey
yok balım kaçırmadın alkisalkisalkis hoşgeldinŞeniz
Hoşgeldin canım :1hug:selam kızlar
-tatlicadiarzu-:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Sen nerelere kayboldun canım sende ben gibi buhar oluyon çaktırmadan kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin canım :1hug:
hoş geldin şekerim ne haber
aysen...gize...kayra....miniş...selra hoşgeldiniz
Sen nerelere kayboldun canım sende ben gibi buhar oluyon çaktırmadan kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin canım :1hug:
hoş bulduk.aysen...gize...kayra....miniş...selra hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?