Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

benimde kızım olursa adını zeynep nisa oğlum olursa yiğit ömer koyucam ama ortalıkta çocuk yok isim varda:)

aaa iananmıyorum canım aynı bende kızım olursa zeynep asu oğlum olursa ömer algan bırakmayı düşünüyoruzz ayy inş yaaa

Sumoşcum yaşın küçük bunlar sizin için avantaj bak tedavinede başlamışsın sorunda yok olucak buna inan

olur demi canım yaa aslında biraz bekleyeyimde diyorum ama işte her ay beklemek çok zor oluyo off ya kafam çok karışık aslında doktora gidip tedaviye başlasakmı yoksa kendi halinemi bıraksam çok kararsızımCADIARZU

aaa iananmıyorum canım aynı bende kızım olursa zeynep asu oğlum olursa ömer algan bırakmayı düşünüyoruzz ayy inş yaaa

isimler biraz benziyor ilk isimler inşaşşah hayırlı evlat olsunlarda

bence biraz bekle yaşın küçük kendini tedavilerle yıpratma çevrenede düşünmüyoruz de ki zman kazan nasıl olsa tedavi için çook zmanın var benden 10 yıl avantajlısın bak

en son adet tarihim nisan 5 anacım
acil çıkış yapmam lazım annemler geldii
ya ama ya nere gittin gene :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hoşbulduk.inşallah tutar.Daha ikinci denemede afakanlar bastı.çok sabırsızım ben.yoruyo aynı şeyler beni..
hoşgeldin canım aramıza
oh oh yine doldu burası

aynene öyle sümoşcum doldu gene burası

demi gideyim en iyisi dün randevu aldım bugün saat 6da gitcez inş

yani takip için gitmende fayda var.ama sıkı tedaviye ihtiyacın yok..sonuçta bende yumurtlama duzenı için gittim doktora.sonra bebek istiyoruz deyınce cok zaman kaybetmeyellım hızlandıralım dedı.önemli olan gercekten bebege hazır olmak...

haklısın anacım :CüvCüv:

doğru söylüyorsun yeb ama çokta korkıyorum hemen olsun istiyorum nerdeyse 2sene olacak evleneli bizden çoooookkkk sonra evlenenlerin ebbekleri bile olacak neredeyse herkesin gözü üzerimizde ondan hemen olsun istiyorum biz zaten herkese düşünmüyoruz diyoruz ama onlar arkamızdan aaa bence olmuyo diyolar bende buna çok üzülüyorum

geldim tatlım geldim kayınpedere yemek hazırladım posta işlemlerini tamamladım geldim sırnaşık şey
bişey kaçırmadım demi fisfisfis

ya ben bişe sorcammm.1-2 aylık hamıle iken yolculuk yapmak çok sakıncalı mı dersiniz

valla ben bilmiyorum ama heradlde bir sakıncası yoktur anacım ama sonuçta birde şu var bünye meselesi hamile kalan kişi tabi bana kalırsa muhakkak doktoruna sorması lazım gibi geliyor bana :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…