hoş geldin ayfer canım inş tutar canım iğnen ama şansın çok yüksek inş tutacak
kız mavigözlü canım biz senle aynı yaştayız bende 22 yaşındayım eşimde 27 yaşında
benimde kızım olursa adını zeynep nisa oğlum olursa yiğit ömer koyucam ama ortalıkta çocuk yok isim varda:)
Sumoşcum yaşın küçük bunlar sizin için avantaj bak tedavinede başlamışsın sorunda yok olucak buna inan
sumoş bence de.ilk senden gelecek gibi duruyo mijdeli haber..
ayyyyy gerçektenmiii ayy çok mutlu oldum yaaa inş canım hepimiz olur inş
doktora gitmekte fayda var.en azından yumurtlama takibi ile şansını arttırmış oluyosun.
aaa iananmıyorum canım aynı bende kızım olursa zeynep asu oğlum olursa ömer algan bırakmayı düşünüyoruzz ayy inş yaaa
olur demi canım yaa aslında biraz bekleyeyimde diyorum ama işte her ay beklemek çok zor oluyo off ya kafam çok karışık aslında doktora gidip tedaviye başlasakmı yoksa kendi halinemi bıraksam çok kararsızımCADIARZU
en son adet tarihim nisan 5 anacımcanım adet tarihin kaç canım ben kendiminkini takip etmiyom artık canım takip edince kuruntu yapıyom kafaya takıyom o yusden bıraktım anacımm bu ay olmucak deme kıss kızıyomm relax ol illa bişimi olması lazım aaaklava:
ya ama ya nere gittin gene :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:acil çıkış yapmam lazım annemler geldii
hoşgeldin canım aramızahoşbulduk.inşallah tutar.Daha ikinci denemede afakanlar bastı.çok sabırsızım ben.yoruyo aynı şeyler beni..
oh oh yine doldu burası
demi gideyim en iyisi dün randevu aldım bugün saat 6da gitcez inş
yani takip için gitmende fayda var.ama sıkı tedaviye ihtiyacın yok..sonuçta bende yumurtlama duzenı için gittim doktora.sonra bebek istiyoruz deyınce cok zaman kaybetmeyellım hızlandıralım dedı.önemli olan gercekten bebege hazır olmak...
geldim tatlım geldim kayınpedere yemek hazırladım posta işlemlerini tamamladım geldim sırnaşık şeybu arada hakca....rüfeyde ....beryal ve nohut bu saat oldu hala gelmediler meraktayız kıslar bi görünün litfenn
diloşumda aniden çevrim dışı olmuş
dilooooş gözümün nuru nire gittin haber etmeden yaff
haklısın anacım :CüvCüv:
ya ben bişe sorcammm.1-2 aylık hamıle iken yolculuk yapmak çok sakıncalı mı dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?