Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

evet cnm hayırlısıyla inşallah allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın kolaylaştırsın hamile kalmanı zorlaştırmasın cnm :1hug:[/QUOTE]

inşallah .herkesin dilekleri olsun kimseyi boş cevirmesin rabbim

kız bende seni özlüyorum bende çalışmalara deva anacım bu ay pek olucak gibi değil ama bakalım ne olacak

biri hayrına rep versinde gidiyim marketlerdeki ürünlerin fiyatına döndü yine yaaaa 56 lira 99 kuruş-tatlicadiarzu-

evet cnm hayırlısıyla inşallah allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın kolaylaştırsın hamile kalmanı zorlaştırmasın cnm :1hug:

inşallah .herkesin dilekleri olsun kimseyi boş cevirmesin rabbim[/QUOTE]

aminnn....inşallah herkes bir gün anne olsun.kaydirigubbakcemile5

herkese mrb ben geldimm kızlar bugün dr gitcem çatlatma iğnesi tedavisine başlayacaz galiba inş ilk seferde tutar çok korkuyorum ve heyecanlıyım

bu arada hakca....rüfeyde ....beryal ve nohut bu saat oldu hala gelmediler meraktayız kıslar bi görünün litfenn

diloşumda aniden çevrim dışı olmuş
dilooooş gözümün nuru nire gittin haber etmeden yaff

canım ben veremiyom bugun dinlenmem lazımmışş sırnaşık şey :enbuyukkk: kimselere veremedim ben gece girip dağıtıyom replerimi

Banada ver canım

kız bende seni özlüyorum bende çalışmalara deva anacım bu ay pek olucak gibi değil ama bakalım ne olacak

lur merak etme zamanı vardır şaşırtacaktır sürpriz yapıcaktır.

bizim adımızada kutla anacım kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
saol cnm ŞenizŞeniz
herkese mrb ben geldimm kızlar bugün dr gitcem çatlatma iğnesi tedavisine başlayacaz galiba inş ilk seferde tutar çok korkuyorum ve heyecanlıyım

hoşgeldin sumos naber
bol şans cnm allah yardımcın olsun kaydirigubbakcemile5

canım adet tarihin kaç canım ben kendiminkini takip etmiyom artık canım takip edince kuruntu yapıyom kafaya takıyom o yusden bıraktım anacımm bu ay olmucak deme kıss kızıyomm relax ol illa bişimi olması lazım aaa klava:

kız mavigözlü canım biz senle aynı yaştayız bende 22 yaşındayım eşimde 27 yaşında

benimde kızım olursa adını zeynep nisa oğlum olursa yiğit ömer koyucam ama ortalıkta çocuk yok isim varda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…