işini hiç sevmedim anacım bizleri ihmal ediyon be gülümmm özlüyoss seni ben çokk özlüyom hele ben varya ben çok özlüyom seniçalışmalara devam ediyom canım gündüzleri tek basıma oluyom akşamlarıda koçişle böle canımm
hoşgeldin ayferr aramıza..ağzın bal yesin.İnşallah.gerisi eşime kalmış artık.ben yapacağımı yaptım di mi ama:roflol:
evet cnm hayırlısıyla inşallah allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın kolaylaştırsın hamile kalmanı zorlaştırmasın cnm :1hug:
hoşgeldin cnmŞeniz
kıslar kısa bi süre çevrim dışı olacam almanyayla konuşmam lazım yiğenimin doğum gününü kutlayacamalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım ben veremiyom bugun dinlenmem lazımmışş sırnaşık şey :enbuyukkk: kimselere veremedim ben gece girip dağıtıyom replerimi
kız bende seni özlüyorum bende çalışmalara deva anacım bu ay pek olucak gibi değil ama bakalım ne olacak
hoşgeldin ayferr aramıza..
saol cnm ŞenizŞenizbizim adımızada kutla anacım kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
herkese mrb ben geldimm kızlar bugün dr gitcem çatlatma iğnesi tedavisine başlayacaz galiba inş ilk seferde tutar çok korkuyorum ve heyecanlıyım
biri hayrına rep versinde gidiyim marketlerdeki ürünlerin fiyatına döndü yine yaaaa 56 lira 99 kuruş-tatlicadiarzu-
kız bende seni özlüyorum bende çalışmalara deva anacım bu ay pek olucak gibi değil ama bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?