yerim ben o pipili nohutu bu arada sayın doruk bey benimde bir kızım olursa irtibatta olalım ne dersin annesi sor bakalım doruga ne der ben şimdiden dünürlük teklifi yapayımda kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun şekerim ya korkma bişey deildir sen bu aralar dedin ya cam sildim falan kendini yordun herhalde ondan devam ediyo agrıların koorkma be şekerim yoktur bişey :1hug:
inanmıyorum hemde erkek allah kucanada almayı nasip etsin canım çooookkk sevindim yakışıklı doruk bey sanada slm
tekrar hayırlı olsun Allah onu hayırlı sağlıklı ve sihattli dünyaya getirsin canım
ayyyyyyyyy süper olur walla oğlumun ilk taliplisi de çıktı .ilkler özeldir seni mutlaka düşüneceğiz ilksin özelsin dünürüm .
üstünüze işiycem hepinizin ben topiğin şımarık nohutuyum kızmazsınız dimi bana .sonra sizi öpecem mucxx Şenizpipili nohut
benimde abimin adı semih heheheheheh çok sevindim kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
ben gidiyim barıııı boşa umutlanmıyım kahvaltımı yapayım(( görüşrüzzzz
üstünüze işiycem hepinizin ben topiğin şımarık nohutuyum kızmazsınız dimi bana .sonra sizi öpecem mucxx Şeniz
ne güzel adaş olacaklar.
heyttttttt boşuna demezler cumalar hayırlı olur diye bak duygulandım bir gelin annesi olarak senağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?