Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

yerim ben o pipili nohutu bu arada sayın doruk bey benimde bir kızım olursa irtibatta olalım ne dersin annesi sor bakalım doruga ne der ben şimdiden dünürlük teklifi yapayımda kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ayyyyyyyyy süper olur walla oğlumun ilk taliplisi de çıktı .ilkler özeldir seni mutlaka düşüneceğiz ilksin özelsin dünürüm .

geçmiş olsun şekerim ya korkma bişey deildir sen bu aralar dedin ya cam sildim falan kendini yordun herhalde ondan devam ediyo agrıların koorkma be şekerim yoktur bişey :1hug:

amannnnnnnnn ne bilim yaaa korkma demek kolayda napcm bilmem içim içimi kemiriyo ama inşallah kötü bişey yuoktur çünkü ben bu ay umutluyum ya bebiş şansım yüksekkkk
:Saruboceq:

ayyyyyyyyy süper olur walla oğlumun ilk taliplisi de çıktı .ilkler özeldir seni mutlaka düşüneceğiz ilksin özelsin dünürüm .

heyttttttt boşuna demezler cumalar hayırlı olur diye bak duygulandım bir gelin annesi olarak senağlamasenağlamasenağlama

Beryalcim hayırlı olsun inş..Sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasib etsin Rabbim..Darısı hepimizin başına..Benim de 1 oğlum war,şimdi 2. yi düşünüyorumtabi insan değişik olsun istiyo ama bir oğlum daha olsa hayır demem,oğluşumu çok sewiyorumm!! a.s.

aşkolsun kayracım tabi sölemesi kolay deil ama içini ferah tut anlamında diyorum inşallah yoktur bişey senağlama

heyttttttt boşuna demezler cumalar hayırlı olur diye bak duygulandım bir gelin annesi olarak senağlamasenağlamasenağlama

ağlama dünürüm hem ağlarsın hem kızı veririsin .bak benim oğluşumu tanıyon ilk günden beri bir yamukluğu olmadı teyzelerine biraz yaramaz o kadar.:1hug::asigim:

ben gidiyim barıııı boşa umutlanmıyım kahvaltımı yapayım(( görüşrüzzzz

nedemek o şekerim yahu sen kalbini ferah tut diyoruz hem daha sonra testi tekrar dene tam olsun ondan sonra allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ben gidiyim barıııı boşa umutlanmıyım kahvaltımı yapayım(( görüşrüzzzz

Canım niye öyle diyosun..Benim hamileliğimin 10 gününde test yaptım,aklımca yine geçti adet günüm fln diyodum,neyse test yaptım çıkmadı,3-5 gün sonra gelmeyince tekrar test yaptım ve çıktı.Ümitsizlenme nolursunnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…