Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

anammmmmmm kıs ağlattın beni heeeee rabbim biran önce benden önce seni sevindirsin bukadar içten ve yürekten diliyorum hayatım allahım inşallah inşallahhhh senağlamasenağlama:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah hayatım biran önce rabbim senide sevindiriri rabbim neylerse güzel eyler tatlım sakın umudunu yitirme kalbini bozma tatlım :Saruboceq::Saruboceq:

sinemis inan moralimi bozmuyorum çünkü yıllardır alıştım ben hep mücadele etmeye..ve bu ay daha da ümitliyim inş. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

sinemis inan moralimi bozmuyorum çünkü yıllardır alıştım ben hep mücadele etmeye..ve bu ay daha da ümitliyim inş. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

harikasın tatlım inşallah en yakın zamanda senin haberin içinde halaylar çekeriz burda dualarınızı hiç eksik etmeyin tatlım amiiiiiinnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

senağlama SANKİ YÜREĞİME TERCUMAN OLDUN CANIM AHHHH AHHsenağlamasenağlamasenağlama:ecrin_bebek:senağlama

bebek beklemek regl olmanı beklemek gibiymiş eğer sen her ay onu bekleyerek kendini kumanda edersen beyin otomatikman vücudu etkiliyor gerçekten bana doktorun söyledi örenk olarak strese girersin regl olmamak gibi o yüzden stres yok valla b iras karışık oldu ama

beryal sen testi adetten önce mi yapmıştın cnm
canım ben adetimin 12 inci günü çatlatma iğnesi vuruldum doktorum iğne vurulduktan 15 gün sonra test yap dedi bende o zaman yaptım çok silik 2 inci çizgiyi gördüm ve hemen kan testi yaptırdım evet hamileymişim minik nohutum gelmiş annesinin karnına.ama test yaptığım zamanda zaten adet tarihim di öle denk geliyo canım .ama adet olacağın tarihten 3 gün geçmesi daha net sonuç veriri.ve tseti sabah ilk idrarınla aç karnına yap.
şımar bana ben hiç kızmam özellikle erkek bebişlere zaafım var şanslısın hadi. tamam sana söz sana kardeş yapçam atçam ortaya biz annanla yazışırken oynarsınızzgamyoncuiremsu
ohhhh yaşasın alkisalkisalkis
tamam teyzoş ve sevgili kayınvalideciğim .ama annem çok dikkat ediyo bana.3 yıl sonra geldim ya pek kıymetliyim sorma walla.annem buldumcuk oldu ben gelince şimdiden o da babama nazlanıyo paşa doğuracam ben diye.:roflol::roflol:

sağol canım .saydıklarına ek olarak birde çok yaramaz doktor bile gülüyo yaptıklarına el sallıyo bize .poposunu dönüyo takla atıyo çok hareketli nohut busırnaşık şey

yoo hayır sen beni yanlış anladın ben regl olmayı beklemiyorum zaten karışık benim günlerim pek belli olmaz ilaçlar etkiliyor o yüzden günüm geçti hamileyim diyemiyorum hiç bir zaman..sadece tek bildiğim hala yumurtalıklarımın aktif olduğu.yani gebe kalma şansım var ama ne zaman olur bilemem..

bende varım yaram var şu an hamilelik yasak zaten 2 tanede düşügüm var hemen hamile kalabilecekmiyim bilmiyorum

TARİH : 01.05.2009 SAAT : 09:30

HAMİLE LİSTESİ

İSİM____________________ SAT ______________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK___________kız
3.Çİtos2903 :______________10 OCAK____________erkek
4.beryal: _________________12 OCAK ____________erkek
5.bİrcan:__________________25 OCAK
6.sÜprİz_mucİze : __________6 OCAK
7.İNTERHAT: ______________
8.merve_85: ________________6 ŞUBAT
19.ÖZLEMİMSİN: ___________ 9 ARALIK
10.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
11.mervevatan:______________
12.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
13.missmiss : _____________
14.hlymms: ________________8 MART
15.sessizdeniz:____________ 21 MART
16.sevgii:) _________________19 MART
17.nilüfer79 ________________24 MART
18.muhasebe22 ____________
19.gaye ___________________

UMUT LİSTESİ

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.lucian
11.pinkrose
12. yeb2004
13.sumos23
14.benbilirim
15.dyd
16.kurnaz
17.alin
18.yadel
19.ezgicik
20.eylull
21.pingu.
22.funda41
23.selra
24.huzeyfe
25.smhsmh
26.yosun2003
27.orays
28.butha.
29.ozle_mm.
30.bilgen35.
31.tatl :
32.SivriBiber:
33.NAZ87:
34.melike25:
35.burcinn:
36.hayrun:
37.meryem82.
38.zahidem:
39.triyandafil:
40.Eski_dünya:
41.umutlu16:
42.ekince:
43.ceylanmelek:
44:srncr :
45:daisy24:
46.34nesli:
47.vildan83:
48.bengl :
49.&ayla&:.
50.cesica:
51.mavi_gozlu:
52.ebrar42:
53.osmaniye80:
54.fransiyum:
55.ALARA1983:
56.angel_eda:
57.talyaa:
58.ktg:
59.belenay:
60.datlum:
61.zeyn77:
62.yagmur2009:
63.windy:
64.niran77:
65.yldz:
66.iklimtuana:
67.tekecen:
68.ESCALES:
69.dezy:
70.gize:
71.ozbek83:
72.sedcan:
73.k.a.y.r.a
74.sinemis84:
75.AYSEN74:
76.abyosun:
77.esengülüm:
78.NS72
79.sekerkiz67:
80.himeros:

KIZLAR EN YENİ LİSTE BU LÜTFEN İSMİ OLMAYANLAR BİLDİRSİN
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…