bende varım yaram var şu an hamilelik yasak zaten 2 tanede düşügüm var hemen hamile kalabilecekmiyim bilmiyorum
yoo hayır sen beni yanlış anladın ben regl olmayı beklemiyorum zaten karışık benim günlerim pek belli olmaz ilaçlar etkiliyor o yüzden günüm geçti hamileyim diyemiyorum hiç bir zaman..sadece tek bildiğim hala yumurtalıklarımın aktif olduğu.yani gebe kalma şansım var ama ne zaman olur bilemem..
kızlar ben kahvaltı yapmaya gidiyommmmmmmm
hoşgeldin canım aramıza.
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın hoşçakalın
ilterçakır hummu85 meraba kıslar selam a.s.
ben 3 gündür devamlı yazdıklarınızı okuyorum aranızdaki diyolok inanın çok güzel benim hamile olanlara bebeklerini sağlıklı şekilde kucaklarına almalarını hamile olmayanlarında (benim gibi :) ) bir an önce hamile kalmarını yüce rabbimden diliyorum
hoşgeldin aramıza tatlım ağzın bal yesin emiiiiiiiiii cümlemiz sevinsin inşallah a.s.a.s.a.s.
beryal rabbim paşanı sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inş.senle hiç karşılaşmamıştık topikte.ben akşamları giryorum o zaman da sen olmuyosun.öpüyorum ben de nohut dudaktan.çapkın olcak heralde hemen teyzelerinin dudağından öpmek istiyo kaydirigubbakcemile3[/QUOevet teyzesi çapkın nohut bu.senle tanıştığıma çok mutlu oldum inşallah sık sık görüşürüz artık.öpüldün canikom .
afiyet olsun canım .kızlar ben kahvaltı yapmaya gidiyommmmmmmm
yazarım canım hemen eklim .beryal beni de yazarsan sevinirim umut listesine inş uğurlu gelir.ben 1aydır falan burdayım da senle karşılaşmayınca söyleyememiştim.
öpüldün teyzoşşkızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın hoşçakalın
günaydınnnnnnnnnnnn
hepinize günaydın kızlarrrrr
merhaba hoşgeldin canımherkese merhaba
beryalcim seninde aslan oğluşun olucakmış çok sevindim tatlım:1hug:alkisalkisalkis
sağol çitosum ...çok teşekkür ederim :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?