hayırlısı olsun tatlım takmaya biliyom takmamaya calışıyom ama olmu dicen ama.:teselli:
saol canımŞeniz
amanda aman yesın teyzlerı onu o yumuk yumuk ellerını ısırım ben senın capkınlıkta yapmaya baslamıssın sen senı yaramaz nohut semıh doruk senıııı
hehe çok çapkın bu teyzesi.yok yok senı adın nohut semıh doruk
hayırlı olsun canımm,
HOŞGELDİN DORUK BEBEK
valla nohutta öyle demiş galiba tırstım ben burda kalacam diye.sırnaşık şey
yok gülüm ben bu ay geçen aykisi gibi değilim şükür takmıyorum yani ama anlam veremiyorum kendime neden bu şekilde oluyorum ben kendimi bildim bileli hiç adet zamanımı bilmem bir anda geli verir bu aralar sancım oluyor nedense
bende öpim seni teyzoşummmŞenizteyzoşun yesin seni canım benim
bizde seni tanıdığımıza çok memnun olduk
kocamaaaaaaaaan öptüm seniŞeniz
yaa tamam sen sünnetten bahsetme ... ben böyle hafiften asılayım size yavaş yavaş.bi r yanak bir dudak idare edim arada kaynarım zaten :jeyyar:.sünnet dersen bozuşuruz haa.beni kızlların yanında madara etme teyzoş yaaaa:1shok::jeyyar:hoşbuldum canım tsk :1hug:
Sen teyzoşuna söylemezsen ben geliyorum demezsen böyle küser sana işte böyle kötükedihüso
Ama korkma sen ben sana kıyarmıyım hiç büyüyünce annen kıyar nasılsa ben niye kötü olayım sonra beni sevmezsin falan :jeyyar::jeyyar:
tamam canım beklemede kalıyos biz.kızlar elimden geldiğinde sizlere rep vermeye çalışıyorum umarım beğenmiştirsiniz replerinizi ama dil_nur cum toprağım sizlere veremiyorum 20 yi geçmem lazım ondan sonra döncem size yeniden
yaa evet ben,i korkutuyo yaaa.teyzoşlar bişey yapın kurtarın beni.kız diloş çocuk gelmeden snnettenmi bahsettin.:roflol:
anacım dur yakında çocuk doğmadan sünnet edicez biz onu sen merak etme yakındır valla bizim nohut doğmaktan vazgeçip anne ben senin karnında rahatım ben çıkmasam olmazmı diycek yakında valla :roflol::roflol::roflol:
walla çıkmam bak kalırım burda.sırnaşık şey
ıym cnm cok sagol sen nasılsın
toprağım bana rep verirken balıklarımı sormuşsun tam 22 tane yavru balığım var bir görsen çok küçükler
sorma canım ya o dert bendede var her ay günü gittikçe deyişiyor bende bilemiyorum:1shok:mayısın onunda olmam gerek normal şartlarda ama bakalım nezaman olacam-tatlicadiarzu-
nohutcum nasılsın bakalım seninle annenin yrahatı yerindemi tatlım.Şeniz
bende öpim seni teyzoşummmŞeniz
yaa tamam sen sünnetten bahsetme ... ben böyle hafiften asılayım size yavaş yavaş.bi r yanak bir dudak idare edim arada kaynarım zaten :jeyyar:.sünnet dersen bozuşuruz haa.beni kızlların yanında madara etme teyzoş yaaaa:1shok::jeyyar:
tamam canım beklemede kalıyos biz.
yaa evet ben,i korkutuyo yaaa.teyzoşlar bişey yapın kurtarın beni.
walla çıkmam bak kalırım burda.sırnaşık şey
ay nohutum benim sen gel bak ben burdayım kimse sana bişi yapamaz biz onları uf yaparız hem senin yerine sünneti onlar olurlarsırnaşık şey:roflol::roflol:
ye beni teyzoş bayılırım güzel kızlara zaten .sizin kızlar olana kadar ben sizlere asılayım yaa ne güzel olur staj yaparım .kaydirigubbakcemile3aynen öyle demiş beyefendi anam yok çıksın anasının karnındanda ortalığı birbirine katsın anam ben varya o nohutu yerim valla
sorma canım ya o dert bendede var her ay günü gittikçe deyişiyor bende bilemiyorum:1shok:mayısın onunda olmam gerek normal şartlarda ama bakalım nezaman olacam-tatlicadiarzu-
nohutcum nasılsın bakalım seninle annenin yrahatı yerindemi tatlım.Şeniz
oyyy yerim onları .birinin ismi nohut doruk olsun .iiii bak ona emii.hihoyyyt
ay nohutum benim sen gel bak ben burdayım kimse sana bişi yapamaz biz onları uf yaparız hem senin yerine sünneti onlar olurlarsırnaşık şey:roflol::roflol:
hehe sevdim seni teyzoş .onlar olsun evet benim yerime.:roflol:
mayısın beşinde olmam lazım benimde ama gene gecikecektir ben bu duruma alıştım zaten anacım gene allahtan eskisi gibi değilim 2 ayda bir oluyordum şükür şu 4 aydan beri iyiyim
tamam canım ismini öyle koyayım ama bir görsen çok ama çok küçükler annesini 15 gün normal akvaryumda tuttuk sonra diğer akvaryuma aldık ertesi günü bir baktık annesinin ağzı boş eşim görmdi ben motoru çalıştırınca gördüm ilk günü 1 tanesi öldü canım şuan ise hepsi yaşıyor süper bir şey ya benim ev zaten hayvanat bahçesi kuş var şuan 3 akvaryumum var yakında eve sığamıycaz hayvanlardan birde bebiş gelse varya çok süper olacak ya oda nasip artık :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?