Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hayırlısı olsun tatlım takmaya biliyom takmamaya calışıyom ama olmu dicen ama.:teselli:

saol canımŞeniz

yok gülüm ben bu ay geçen aykisi gibi değilim şükür takmıyorum yani ama anlam veremiyorum kendime neden bu şekilde oluyorum ben kendimi bildim bileli hiç adet zamanımı bilmem bir anda geli verir bu aralar sancım oluyor nedense

valla nohutta öyle demiş galiba tırstım ben burda kalacam diye.sırnaşık şey

sorma canım ya o dert bendede var her ay günü gittikçe deyişiyor bende bilemiyorum:1shok:mayısın onunda olmam gerek normal şartlarda ama bakalım nezaman olacam-tatlicadiarzu-

nohutcum nasılsın bakalım seninle annenin yrahatı yerindemi tatlım.Şeniz

toprağım bana rep verirken balıklarımı sormuşsun tam 22 tane yavru balığım var bir görsen çok küçükler

mayısın beşinde olmam lazım benimde ama gene gecikecektir ben bu duruma alıştım zaten anacım gene allahtan eskisi gibi değilim 2 ayda bir oluyordum şükür şu 4 aydan beri iyiyim

gecmıs olsun gızecım bebıste ıyı cnm ama ben hala hamıle olduguma ınaanamıyorum unutuyorum yanıı herhalde onumde kocaman bı gobek gorene kadar ınanamıcam pçtesı dr a gıdıcez bakalım cok heyecanlı

aynen öyle demiş beyefendi anam yok çıksın anasının karnındanda ortalığı birbirine katsın anam ben varya o nohutu yerim valla
ye beni teyzoş bayılırım güzel kızlara zaten .sizin kızlar olana kadar ben sizlere asılayım yaa ne güzel olur staj yaparım .kaydirigubbakcemile3

ben erkek nohutmuşum teyzoş .üstünüze işiycem hepinizin hehehhhhhh:jeyyar::jeyyar:

BEBEK
Genç kadın, bebeğin güzelliği karşısında büyülenmiş gibiydi Kıvırcık sarı saçları, iri mavi gözleri, kalkık bir burun ve küçük kırmızı dudaklarıyla bir kartpostalı andıran bebek, kadının şimdiye kadar gördüğü en cana yakın kız
çocuğuydu Onun ipek yanaklarını doya doya öpmek ve kokusunu içine çekmek için eğildiğinde:

— Dokunmabana! Diye bir ses duydu Beni okşamaya hakkın yok senin

Kadın, korkuyla irkilip etrafına bakındı Bebekle kendisinden başka içerde kimse yoktu Aynı sesi tekrar duyduğunda bebeğe döndü Aman Allah’ım!
Yeni doğmuş gibi görünmesine rağmen konuşan oydu

Bebek:

— Bana yaklaşmanı istemiyorum, diye devam etti Hemen uzaklaş benden

Kadın, biraz olsun kendini toplayarak:

— Çocuklarımız hep erkek oluyor, dedi Onlar da güzel ama kız çocukları başka Bu yüzden seni öpmek istedim

— Beni öpemezsin, diye ağlamaya başladı bebek Benim de seni öpemeyeceğim gibi

— Neden? Diye sordu kadın Neden öpemezsin ki?

Bebek, hıçkırıklara boğulurken:

— Bunun sebebini bilmen gerekir, dedi Düşünürsen mutlaka bulacaksın

Kadın, neler olup bittiğini hatırlamak üzereyken kendine geldi Özel bir hastanenin en lüks odasında yatıyor ve narkozun tesirinden midesi bulanıyordu Aile dostları olan tanınmış doktor, odayı dolduran çiçeklerden bir tanesini vazodan çıkartıp kadına uzatırken:

— Geçmiş olsun hanımefendi, dedi Başarılı bir kürtajdı doğrusu Ha Sahi, “kız”mış aldırdığınız

oyyy yerim onları .birinin ismi nohut doruk olsun .iiii bak ona emii.hihoyyyt

tamam canım ismini öyle koyayım ama bir görsen çok ama çok küçükler annesini 15 gün normal akvaryumda tuttuk sonra diğer akvaryuma aldık ertesi günü bir baktık annesinin ağzı boş eşim görmdi ben motoru çalıştırınca gördüm ilk günü 1 tanesi öldü canım şuan ise hepsi yaşıyor süper bir şey ya benim ev zaten hayvanat bahçesi kuş var şuan 3 akvaryumum var yakında eve sığamıycaz hayvanlardan birde bebiş gelse varya çok süper olacak ya oda nasip artık :CüvCüv:

mayısın beşinde olmam lazım benimde ama gene gecikecektir ben bu duruma alıştım zaten anacım gene allahtan eskisi gibi değilim 2 ayda bir oluyordum şükür şu 4 aydan beri iyiyim

yani bunada şükür bende 20 25 gün gecikiyodu buaralar bazen bihafta bazende on gün bakalım hayırlısı gelsinde irle sğan kürüne başlıcam.:1rolleyes:

senin bebiş gelene kadar ben gelirim hayvanlarla oynarım .beni sev bebişin olana kadar toprak teyze.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…