Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

amin canım kimseye yaşatmasın
aklıma geldikçe ağlıyoru tutamıyorum kendimi
o kadar zorki
ama vardır bundada bi hayır diyorum

moralini bozma canım allah büyük yakın zamanda bir tane daha bebiş verir sana yüce yaradan o acıyı unutturur sana canım benim

evet canım malesef oluyor öle şeyler benimde vardı böle bitanıdık oda resmen piskolojimi yitirmiştim diyodu nasıl izin verdim bilemiyorum diyodu :çok üzgünümkadarda çok istiyordu bebeği bende nekadar teseli etsem faydası olmadı kendini harab etti.

senin uslunu yesinler görcem seni hele bir doğ sonra büyü sen ne fındıklar kırarsın he valla bakışlarından belli baksana hele ben bir doğayım ben neler yapcam size der gibi bakıyon nohut bey

amin canım kimseye yaşatmasın
aklıma geldikçe ağlıyoru tutamıyorum kendimi
o kadar zorki
ama vardır bundada bi hayır diyorum

evet cnm herseyde bı hayır vardır uzlme tatlım sakın Rabbım bole uygun gormus demek verende O alanda O

herşeyin hayırlısı elbet yüce rabimin bildiği bişiler var hepimizin dua etmekten ve ona inanmaktan başka çaresi yok.allahım en hayırlısını ver bize yarabbim.amn.

zor be gülüm hemde çok zor allah kimseye yaşatmasın ya neyse boş ver burası hüzünlü oldu gene ya biz bebiş istiyenlerdeniz anacım bebeiş bekliyenlerdeniz ne diye bu kadar sıkıyoruz canımızı dimi yaaaaa

Küçük bir çocuk, hamile bir kadının karnına dokunarak:

- Ne var sizin karnınızda teyze,

Kadın:

- Çocuğum var evladım, diye cevap verir

- Sizin çocuğunuz mu?

- Evet

- Onu seviyor musunuz?

- Evet

- Çok mu seviyorsunuz?

- Evet evladım

- Öyleyse neden yediniz?

sen çok yaşa emi:roflol::roflol:

Temel bir gün arkadaşlarıyla oturmuş,muhabbet ediyormuşBirden en yakın arkadaşı Dursun koşarak Temel'in yanına gelmişve heyecenlı bir şekilde:
-Temel,arabanı çalıyorlar koş yakala,demiş
Temel hemen masadan kalkmış ve koşarak arbasının olduğu yere gitmişGeridöndüğünde arkadaşı Dursun merak içinde sormuş:
-Ne oldu?Yakalayabildin mi?
Temel,gayet sakincevap vermiş:
-Yakalayamadım ama dert etmeye değmez,plakasını aldım

Kaza yerinin etrafını önce polis kordonu sonra da büyük bir meraklı kalabalığı çevirmişti Gazetesine,iyi bir kaza fotoğrafı yetiştirmek isteyen uyanık foto muhabiri çemberleri aşamayınca

"Yol verin Yol verin Ben kaza kurbanının oğluyum" diye bağırmağa başladı Kenara çekilip yol verdiler Foto muhabiri yaklaştı

Arabanın önünde bir eşek yatıyordu )))

Okula yeni bir din öğretmeni atanmışSınıfa girince kendini tanıttıktan sonra,
_Bende artık sizleri tanımalıyım yavaş yavaşMesela olum senin ismin nedir?
Öğrenci:
_Fatih

Hoca:
_Hadi bir Fatiha oku da dinleyelim Fatih
Öğrenci güzelce okumuş Fatiha'yi

Hoca:
Kızım senin adın nedir?
Öğrenci:
_Kevser hocam
Hoca:
_Hadi sende oku, dinleyelim demiş
Bu öğrencide okumuş Kevser suresini

veHoca sınıfta ağır adımlarla gezinirken köşeye sinmiş bir öğrenci görmüş ve sormuş:

_Oğlum peki senin ismin nedir?

Öğrenci:
_Hocam benim ismim "Yasin" ama arkadaşlar bana kısaca "Sübhaneke

kızlar benim yiğenim barşuan 6 yaşında bisene önce yengem hamile benim yeğen de yengemin karnı kocaman haliyle gidip oturmuş yanına kafasını karnına dayamış öylece dururken bizim minik yeğen bi tekme çıkartmış ama bizimki bir çığlıkla yerinden nasıl fırlamış görmeniz lazımdı doğduktan sonrada soruyor bumuydu bana tekme vuran daha küçücükmüş nasıl vurdu diyeee:roflol:

TEMEL VE KRALıÇE ELıZABETH

Temel Istanbul a gelmis, yürüyormusBu arada 5 dakikada bir top atislari duyul-maktaymis Merak edip sormus "Hemserim bu top atislari neyin nesi?" diye

Kraliçe Elizabeth in gelmesi sebebiyle top atisi yapildigi anlatilmis
Aradan yarim saatgeçmis ve top atislari halen sürmekteymis Temel yine
sormus bir baskasina "Bu top atislari neden?" diye Ayni cevabi alinca
söylenmis:

"Ulan, yarim saattir bir kariyi vuramadilar, be!"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…