amin canım kimseye yaşatmasın
aklıma geldikçe ağlıyoru tutamıyorum kendimi
o kadar zorki
ama vardır bundada bi hayır diyorum
aynen öyle canım burda anlatılması doğrumu bilmiyorum ama benim arkadaşımın birinin başındanda buna benzer bir şey geldi ve şuan inanınki eğer ben üniversitede olmayıp izmirde olsaydım o bebeği hayatta aldırmazdım onlara engel olurdum
yok kaçmama teyze ben sizlerede çok alıştım .ağlamam hiç yaramzlık ta yapmam .çok usluyum ben :jeyyar::jeyyar:
kıyamam yaa çok geömiş olsun canım .allah tekrar gelecek olan olan meleğine uzun ömürler versin
amin canım kimseye yaşatmasın
aklıma geldikçe ağlıyoru tutamıyorum kendimi
o kadar zorki
ama vardır bundada bi hayır diyorum
moralini bozma canım allah büyük yakın zamanda bir tane daha bebiş verir sana yüce yaradan o acıyı unutturur sana canım benim
evet cnm herseyde bı hayır vardır uzlme tatlım sakın Rabbım bole uygun gormus demek verende O alanda O
evet canım malesef oluyor öle şeyler benimde vardı böle bitanıdık oda resmen piskolojimi yitirmiştim diyodu nasıl izin verdim bilemiyorum diyodu :çok üzgünümkadarda çok istiyordu bebeği bende nekadar teseli etsem faydası olmadı kendini harab etti.
herşeyin hayırlısı elbet yüce rabimin bildiği bişiler var hepimizin dua etmekten ve ona inanmaktan başka çaresi yok.allahım en hayırlısını ver bize yarabbim.amn.
sen çok yaşa emi:roflol::roflol:Küçük bir çocuk, hamile bir kadının karnına dokunarak:
- Ne var sizin karnınızda teyze,
Kadın:
- Çocuğum var evladım, diye cevap verir
- Sizin çocuğunuz mu?
- Evet
- Onu seviyor musunuz?
- Evet
- Çok mu seviyorsunuz?
- Evet evladım
- Öyleyse neden yediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?