Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ayyy kıyamam ya çok kötü oldum .

aman ya çok kötü bir şey bu insan nasıl kıyabilirki bebeğine hadi tamam düşük sonuçta allahtan gelen bir şey ama çocuk aldırmak ya ne bileyim allah yaşatmasın kimseye benim annemde kürtaj olmuş 4. çocuğa hamile kaldığında ama eğer doğurursa ölme riski yüksek diye aldırmak zorunda kalmış yoksa erkek kardeşime bir eş olsun istiyorlarmış

canım ya içim bi tuaf oldu.benim bebeğimide almışlardı.
ama ben onu çok istiyordum çooooooook senağlamasenağlamasenağlama

hayat buya insanlara neler getireceği bilinmez........

aynen öyle canım burda anlatılması doğrumu bilmiyorum ama benim arkadaşımın birinin başındanda buna benzer bir şey geldi ve şuan inanınki eğer ben üniversitede olmayıp izmirde olsaydım o bebeği hayatta aldırmazdım onlara engel olurdum

tamam nohutum benim ben seni çok severim ama benden sıkılıp ağlamıyasın annenen kaçmıyasın
yok kaçmama teyze ben sizlerede çok alıştım .ağlamam hiç yaramzlık ta yapmam .çok usluyum ben :jeyyar::jeyyar:
karnımda ölmüştü çünküsenağlamasenağlama

kıyamam yaa çok geömiş olsun canım .allah tekrar gelecek olan olan meleğine uzun ömürler versin

ooff ortalık hüzün doldu nohut hadi bişiler yapta güldür şu teyzoşlarını..

hatırlarmısınız bilmem size bir bayan arkadaşımı anlatmıştım çocuğu hasta faln filan diey bu kadın ben okuldayken şuan ki eşinden hamile kalmış ve eşinin zoru ile kürtaj olmuştu

gülüm sen istiyerek yapmamışsın ki bunu sonuçtat karnında ölmüş allah bir daha o acıyı yaşatmasın sana :çok üzgünüm:

amin canım kimseye yaşatmasın
aklıma geldikçe ağlıyoru tutamıyorum kendimi
o kadar zorki
ama vardır bundada bi hayır diyorum

amin canım cümlemizinkine

sebep neydi biliyormusunuz evli olmadan hamile kalması ve bunu olmaması gerektiği allah bu ya kızmak istemiyorum ama şuan ise sanki allah onlara bir kız çocuğu verdi bütün hastalıkları üstüne topladı inanın bazen dilime geliyor bana sorduğunda neden diye söylediğinde geri üzmek istemiyorum vazgeçiyorum sonuçta hayat bir sınanma yeri değilmi belkide allah o şekilde bir cezamı diyeyim mükafatmı diyeyim verdi birşeyler işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…