BEBEK
Genç kadın, bebeğin güzelliği karşısında büyülenmiş gibiydi Kıvırcık sarı saçları, iri mavi gözleri, kalkık bir burun ve küçük kırmızı dudaklarıyla bir kartpostalı andıran bebek, kadının şimdiye kadar gördüğü en cana yakın kız
çocuğuydu Onun ipek yanaklarını doya doya öpmek ve kokusunu içine çekmek için eğildiğinde:
— Dokunmabana! Diye bir ses duydu Beni okşamaya hakkın yok senin
Kadın, korkuyla irkilip etrafına bakındı Bebekle kendisinden başka içerde kimse yoktu Aynı sesi tekrar duyduğunda bebeğe döndü Aman Allah’ım!
Yeni doğmuş gibi görünmesine rağmen konuşan oydu
Bebek:
— Bana yaklaşmanı istemiyorum, diye devam etti Hemen uzaklaş benden
Kadın, biraz olsun kendini toplayarak:
— Çocuklarımız hep erkek oluyor, dedi Onlar da güzel ama kız çocukları başka Bu yüzden seni öpmek istedim
— Beni öpemezsin, diye ağlamaya başladı bebek Benim de seni öpemeyeceğim gibi
— Neden? Diye sordu kadın Neden öpemezsin ki?
Bebek, hıçkırıklara boğulurken:
— Bunun sebebini bilmen gerekir, dedi Düşünürsen mutlaka bulacaksın
Kadın, neler olup bittiğini hatırlamak üzereyken kendine geldi Özel bir hastanenin en lüks odasında yatıyor ve narkozun tesirinden midesi bulanıyordu Aile dostları olan tanınmış doktor, odayı dolduran çiçeklerden bir tanesini vazodan çıkartıp kadına uzatırken:
— Geçmiş olsun hanımefendi, dedi Başarılı bir kürtajdı doğrusu Ha Sahi, “kız”mış aldırdığınız
aman ya çok kötü bir şey bu insan nasıl kıyabilirki bebeğine hadi tamam düşük sonuçta allahtan gelen bir şey ama çocuk aldırmak ya ne bileyim allah yaşatmasın kimseye benim annemde kürtaj olmuş 4. çocuğa hamile kaldığında ama eğer doğurursa ölme riski yüksek diye aldırmak zorunda kalmış yoksa erkek kardeşime bir eş olsun istiyorlarmışBEBEK
Genç kadın, bebeğin güzelliği karşısında büyülenmiş gibiydi Kıvırcık sarı saçları, iri mavi gözleri, kalkık bir burun ve küçük kırmızı dudaklarıyla bir kartpostalı andıran bebek, kadının şimdiye kadar gördüğü en cana yakın kız
çocuğuydu Onun ipek yanaklarını doya doya öpmek ve kokusunu içine çekmek için eğildiğinde:
Kadın, korkuyla irkilip etrafına bakındı Bebekle kendisinden başka içerde kimse yoktu Aynı sesi tekrar duyduğunda bebeğe döndü Aman Allah’ım!
Bebek:
— Çocuklarımız hep erkek oluyor, dedi Onlar da güzel ama kız çocukları başka Bu yüzden seni öpmek istedim
Kadın, neler olup bittiğini hatırlamak üzereyken kendine geldi Özel bir hastanenin en lüks odasında yatıyor ve narkozun tesirinden midesi bulanıyordu Aile dostları olan tanınmış doktor, odayı dolduran çiçeklerden bir tanesini vazodan çıkartıp kadına uzatırken:
— Geçmiş olsun hanımefendi, dedi Başarılı bir kürtajdı doğrusu Ha Sahi, “kız”mış aldırdığınız
senin bebiş gelene kadar ben gelirim hayvanlarla oynarım .beni sev bebişin olana kadar toprak teyze.
hehe sevdim seni teyzoş .onlar olsun evet benim yerime.:roflol:
bende seni seviyorum minik nohutum.Şeniz
hlymms ya yazı hakkaten duygulandırdı beni. inan hem üzücü hemde öğütlü bir yazısenağlamasenağlama
BEBEK
Bebek:
bızler cok ıstıyoruz ama ıstemeyenlerde oluyo ıste
neden aldılar cnm
hayat buya insanlara neler getireceği bilinmez........
yok kaçmama teyze ben sizlerede çok alıştım .ağlamam hiç yaramzlık ta yapmam .çok usluyum ben :jeyyar::jeyyar:tamam nohutum benim ben seni çok severim ama benden sıkılıp ağlamıyasın annenen kaçmıyasın
karnımda ölmüştü çünküsenağlamasenağlama
gülüm sen istiyerek yapmamışsın ki bunu sonuçtat karnında ölmüş allah bir daha o acıyı yaşatmasın sana :çok üzgünüm:
yok kaçmama teyze ben sizlerede çok alıştım .ağlamam hiç yaramzlık ta yapmam .çok usluyum ben :jeyyar::jeyyar:
kıyamam yaa çok geömiş olsun canım .allah tekrar gelecek olan olan meleğine uzun ömürler versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?