OSAMAN KONUŞALIM YUPPYYY EEE TATA NASILSEN CNM:1hug:
kıslarrrrrrrrrr ben konusuyom sisle beni adamdan saymıyonusmu aglicam ahada ağlıom işte ııııııııııııııııııııııııııısenağlama
kıslarrrrrrrrrr ben konusuyom sisle beni adamdan saymıyonusmu aglicam ahada ağlıom işte ııııııııııııııııııııııııııısenağlama
canım bugun bi rüya gördüm ruyamda hamileymisim esimle birbirimize sarılıyomusuz yani ruyamda hamile oldugumu öğreniyom sevinç çığlıkları atıyomusum bi kalktım ruyaymıs dedim geri yattım
canım bugun bi rüya gördüm ruyamda hamileymisim esimle birbirimize sarılıyomusuz yani ruyamda hamile oldugumu öğreniyom sevinç çığlıkları atıyomusum bi kalktım ruyaymıs dedim geri yattım
olur mu ya tamam konuşuyorum aslında anlatıcak çok şeyim var aşıma neler neler geldi bilseniz dün bütün gün sinirden ağladım ama burda olmuyo ya zor oluyo sürekli mesaj yazmak sen yazana kadar birileri 10 tane yazıyo çünkü o yüzden böyle şeyleri msn de konuşuyorum hep =)
cnm benım artık gecemız gunduzumuz hamılelık oldu ıyıce kafaya takıyoruz ama sevıdındıgını soyluosun rabbım onceden bı msjmı verdı ne yoksam sendemı anne olucen kıss cnm benım hayırlısıyla ınşallah rabbım zamanını bılır .vardır bı bılgıkı bırascık bekletıyo bızı kendımızınde buyumesı lazım sanırım:)
canım ben iki aydır düşünmüyom bebişle ilgili herseyi kafadan atmayı basardım oluruna bıraktım ama ruya görünce etkilendim anlamına bakıcam şimdi
akii no bebii canımm inş olur rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin
canım tesekürlercd ye şarkı dolduruyodum canım burdayım xD ya bu arada osmaniye eşin nöbetçi demek valla yazık bize ya bende bütün gün evde yanlızdım bütün gün tv ye pc ye falan baktım ama çok sıkıldım yahu anlıyorum seni benimde eşimde hep böyle çalışıyo geç saatlere kadar falan =))
cıktım balkona nefes aldım simdi meyvemi kucagıma aldım onu yiyoru tesekkürlerHIMM OZAMAN SUAN IÇIN KARNININ AGRIDIGINI UNUTUYOSUN VE KENDINI EN COK NE IYI HISSETTIRIOSA ONU YAPIYOSUN. VE NEFES ALDIGIN İÇİN SUKREDIYOSUN AC CAMI BI NEFES AL FILM IZLE SEVDIGIN BIŞIYLER YE VAKTINI O SEKILDE GECIR YOKSA PSIKOLOJINI BOZUON DURDUK YERDE:teytey:
ayyyyy canım anlat canın neye sıkıldı niye agladıolur mu ya tamam konuşuyorum aslında anlatıcak çok şeyim var aşıma neler neler geldi bilseniz dün bütün gün sinirden ağladım ama burda olmuyo ya zor oluyo sürekli mesaj yazmak sen yazana kadar birileri 10 tane yazıyo çünkü o yüzden böyle şeyleri msn de konuşuyorum hep =)
canımm ağlama lütfen benide ağlatcan zaten basım çatlıyo zor duruyom burda yapma nolur rep verdim sana barıs benimle küsmee
canım tesekürler
cıktım balkona nefes aldım simdi meyvemi kucagıma aldım onu yiyoru tesekkürler
hım ıyı geldıgıne eminim cnma.s.
kız burdayımda uyumak üzereyim ya hava simsiyah oldu tv bişi yok kocişim gelsin die bekliyom mutfakta yemek yapıyodum az önce pişti oda bitti burdayım
iyi geldi canım saolcanım tesekürler
cıktım balkona nefes aldım simdi meyvemi kucagıma aldım onu yiyoru tesekkürler
hım ıyı geldıgıne eminim cnma.s.
anlayamadığım bişey var bayanlar bu rep atmak ne oluyor? acaba...
canım bak senin yazdığın sayfanın ismini orada terazi resmi var bu herkesin isminin sol tarafında bulunuyo o fikirlerini begendigin kişilere puan veriyon demek anlata bildim umarım
anlayamadığım bişey var bayanlar bu rep atmak ne oluyor? acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?