Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kıslarrrrrrrrrr ben konusuyom sisle beni adamdan saymıyonusmu aglicam ahada ağlıom işte ııııııııııııııııııııııııııısenağlama

canımm ağlama lütfen benide ağlatcan zaten basım çatlıyo zor duruyom burda yapma nolur rep verdim sana barıs benimle küsmee

bende burdayım benndee ama bazen hastalarla ilgilendiğim için pc başında olamıyorum sakın yanlış anlamayın bayanlarr yoksam yazdıklarınızı takip ediyorumm

canım bugun bi rüya gördüm ruyamda hamileymisim esimle birbirimize sarılıyomusuz yani ruyamda hamile oldugumu öğreniyom sevinç çığlıkları atıyomusum bi kalktım ruyaymıs dedim geri yattım

cnm benım artık gecemız gunduzumuz hamılelık oldu ıyıce kafaya takıyoruz ama sevıdındıgını soyluosun rabbım onceden bı msjmı verdı ne yoksam sendemı anne olucen kıss cnm benım hayırlısıyla ınşallah rabbım zamanını bılır .vardır bı bılgıkı bırascık bekletıyo bızı kendımızınde buyumesı lazım sanırım:)

canım sende özetle canım ne geldi basına bak merak ettim şimdi

canım ben iki aydır düşünmüyom bebişle ilgili herseyi kafadan atmayı basardım oluruna bıraktım ama ruya görünce etkilendim anlamına bakıcam şimdi

akii no bebii canımm inş olur rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin

kız burdayımda uyumak üzereyim ya hava simsiyah oldu tv bişi yok kocişim gelsin die bekliyom mutfakta yemek yapıyodum az önce pişti oda bitti burdayım

ruyadakı hamıleleık bır haberın canlanıcagına dıe bılırım ben ama ıyı habere sevıdıncen sanırım:)alkisalkisalkis bızde halay cekcez:teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:

canım tesekürler

cıktım balkona nefes aldım simdi meyvemi kucagıma aldım onu yiyoru tesekkürler

ayyyyy canım anlat canın neye sıkıldı niye agladı

canımm ağlama lütfen benide ağlatcan zaten basım çatlıyo zor duruyom burda yapma nolur rep verdim sana barıs benimle küsmee

sen aglama ayyy kıyamam kimseye bende sana rep attım teseklürler

kıslar anlamını bulamadım ruyamda sadece hamile oldugumu öğrendim ve sevinmisim ruyamda ama ayrıntılı bişi bulamadım nette canlarım

kız burdayımda uyumak üzereyim ya hava simsiyah oldu tv bişi yok kocişim gelsin die bekliyom mutfakta yemek yapıyodum az önce pişti oda bitti burdayım

canım bende çok kötüyüm bugun hele basım yokmu ahhh öldürecek beni bu ağrıı ama butun gun gelemedm die geldim azcıkk aklım burda kalıyo canlarım

anlayamadığım bişey var bayanlar bu rep atmak ne oluyor? acaba...

puan oluyor canım puanına göre itibarın oluyo yeşil kutucukların üzerine gel bak ne yazıyo bide puan vermek istediğin kişilere sağ tarafta kötü içerik yazılan yerin yanında terazi var oraya tıkla bişiler yaz tamam de kim istiyosan veeiyonn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…