Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım benim için arastırırmısın bi ruyamı sana zahmet tum detayına kadar ne anlama geldiğini merak ediyom da

canım bende kabul edrsen

bir kadinin kendini hamile olarak görmesi mal, bir erkegin kendisini hamile görmesi hüzün ve kederdir.

Rüya sahibi erkek veya kadin olsun, hamilelik görmek karninin büyüklügü nispetinde mal ve dünya nimetlerine delalet eder. Henüz balig olmamis bir çocugun kendisini hamile görmesi babasi ile ve küçük kizin hamile oldugunu görmesi de annesi ile yorumlanir.

Kirmani söyle diyor: Rüyasinda hamile oldugunu görenin mali artar.

Karisinin hamile oldugunu gören, dünya mallarindan bir sey ister. Hamilelik gerek erkek ve gerek kadin için her durumda hayirlidir. Hayvanlardan birinin hamile oldugunu görmek hayir ve menfaattir.

Bir baska rivayete göre de: Rüyada hamile oldugunu gören kadinin, malinin artmasina, övülmeye, izzet ve serefe nail olmaya isaret eder. Erkegin, kendisini hamile oldugunu görmesi, insanlardan gizledigi ve ortaya çikmasindan korkulari agir bir üzüntü ve kedere isaret eder.

:1hug:
canım benim için arastırırmısın bi ruyamı sana zahmet tum detayına kadar ne anlama geldiğini merak ediyom da

bunları buldum cnmcm

rüyada hamile bir kimse ile karsilasmak, is yerinizde veya aile içinde sizi bazi süprizlerin bekledigine, kendinizin hamile oldugunu görmek, beklediginiz önemli bir isin hakikat olacagina veya müjdeli bir haber alacaginiza isarettir.

Hamile olduğunuzu gördüyseniz, mutsuz bir evlilik hayatını, eğer rüya sahibi gerçek hayatta da hamileyse, sorunsuz bir hamilelik dönemini gösterir

maviş ruyanda hamile birini gördun sanırsam bu kadar konusmaya normal yanı:))) kız bilinçaltı olmasın.:)))
bende ha oldum ha olucam reglı üzüntüyle onu beklıyorum zaten ben hamile oldumu ancak ruyamda görürümmmmmm

ay kusura bakmayin kizlar komşu geldi acil bi şeye bakabilirmiyim abla yazıcıdan çıkartçam dedi ona bıraktım pc yi ancak bitirdi işini anlatıcam şimdi başıma gelenler yıllar geçmesine rağmen üstünden hala belası başımda =)

teşekkür ederim canım hayırdır inş korktum ben şindii arastırdıgınız için saolun kıslar

mavi gözlü ve osmaniye ye çok teşekkür ediyorum açıklamalarınızdan dolayı şükür anladım yerimseniben

Güzel bayanlar ben çıkıyorum.çünkü eve gidicem artık zaman geldi... Kocamda evde benden önce gitmiş herzamankigibi:) kendinize iyi bakınnn hoşçakalınnn mutlu kalınn
YARIN GÖRÜŞÜRÜKK Şeniz

ben de hamile kalmak istiyorum((

hosgeldin canım insallah allah gönlüne göre versin
insallah enkısa zamanda hamile kalırsın

kısssssss niye öle diyon canım benim sende en yakın zamanda ikiz ikiz cocuk sahibi olucan bak içime doğdu
insalllllllllllllllahhhhhhhhhhhh ikiz cadı kızların olur:CüvCüv:

kendimin hamile oldugunu öğreniyorum eşimle beraber sevinçimizden birbirimize sarılıyomusuz öle gördüm bilinc altı oldugunu sanmıyorım kafamdan attık ben bebişle ilgili herseyi ama hayırlsıı diyorum vardır bi hayır bundada

hoşbuldum tatlım mayıs ayı 4üncü ayım olucak =( sen hamiş misinkaydirigubbakcemile

ben lisedeyken bi çocuğa aşık olmuştum ve arkdaştık çok iyi ama o hep bana sadece arkadaş olarak baktı falan filan neyse işte bu çocuğu başka bi kız daha seviyodu bizde her tenefüs birlikte oturdugumuz için onunla yahni fahriyle bi gün geldi kız bana kızın adıda aslı bana fahrinin ismini sordu çıkıyomusunzu falan filan vs vs neyse uzatmıyorum daha sonra fahri başka bi kızla çıktı kızıda tanıyodum fahriyle kız ayrıldılar sonra kız senin yüzünden ayrıldık dedi bana ondan sonra fahriyede gidip demişki melda senin için herkee kötü şeyler söylüyo fahri şöyle fahri böyle diyo demiş fahride inanamış geldi bana bağardı çağırdı onu inandıramadım onları bwenim söylemedğime sonra bi daha asla konuşmadı benimle ama ben onun hakıkında her şeyi öğreniyodum tabi tanıdıklarım sayesinde sonra hani başta ki kız fahriyi seven aslı işte fahri onunla çıkmaya başladı bi yandan kız ve arkadaşları hep benimle uğraşıyolardı lise hayatımı bana zindan ettiler arkadaşlarım fahriye şiklayet ediyolardı uğraşmasın bizimle o kızlar diye ama bi türlü inandıramadık onu derken lise bitti falan filan dün de tesadüf lisenin oldugu taraftan bi yerden geçiyodum bide ne görüyim fahriyle aslı yanyana yürüyolar şıp diye tanıdım tabi sonra önümden gidiyodu onlar aynı yolda yürümeye başladık sonra olanlar aklıma gelince bana bi ağrı girdi karnıma ağrıdan ağlamaya başladım yolda sonra aslı bi eve girdi fahride arkasını döndü ona bakmak için sonra beni gördü ağlıyodum tabi beni görünce bi 10 sn ye falan baktı bende ona baktım tabi artık hiçbişey hissetmiyorum ona karşı yalış anlamayın ondan sonra evi sandığım bi binaya girdi banada fenalık geldi yolun ortasında orda bi kadıncağız yardım etti valla öyle bi ağladımki fena oldum birden işte =((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…