kıslar bahar yorgunluguna yenılmeyın bakıyımmmm
canım benim için arastırırmısın bi ruyamı sana zahmet tum detayına kadar ne anlama geldiğini merak ediyom da
canım benim için arastırırmısın bi ruyamı sana zahmet tum detayına kadar ne anlama geldiğini merak ediyom da
aaa osmanıye nerdesın kızzzz napıyon cnmmm
mavişim nbrrrrr
seker kız slmmmm
aaa osmanıye nerdesın kızzzz napıyon cnmmm
mavişim nbrrrrr
seker kız slmmmm
canım bende kabul edrsen
bir kadinin kendini hamile olarak görmesi mal, bir erkegin kendisini hamile görmesi hüzün ve kederdir.
Rüya sahibi erkek veya kadin olsun, hamilelik görmek karninin büyüklügü nispetinde mal ve dünya nimetlerine delalet eder. Henüz balig olmamis bir çocugun kendisini hamile görmesi babasi ile ve küçük kizin hamile oldugunu görmesi de annesi ile yorumlanir.
Kirmani söyle diyor: Rüyasinda hamile oldugunu görenin mali artar.
Karisinin hamile oldugunu gören, dünya mallarindan bir sey ister. Hamilelik gerek erkek ve gerek kadin için her durumda hayirlidir. Hayvanlardan birinin hamile oldugunu görmek hayir ve menfaattir.
Bir baska rivayete göre de: Rüyada hamile oldugunu gören kadinin, malinin artmasina, övülmeye, izzet ve serefe nail olmaya isaret eder. Erkegin, kendisini hamile oldugunu görmesi, insanlardan gizledigi ve ortaya çikmasindan korkulari agir bir üzüntü ve kedere isaret eder.
:1hug:
bunları buldum cnmcm
rüyada hamile bir kimse ile karsilasmak, is yerinizde veya aile içinde sizi bazi süprizlerin bekledigine, kendinizin hamile oldugunu görmek, beklediginiz önemli bir isin hakikat olacagina veya müjdeli bir haber alacaginiza isarettir.
Hamile olduğunuzu gördüyseniz, mutsuz bir evlilik hayatını, eğer rüya sahibi gerçek hayatta da hamileyse, sorunsuz bir hamilelik dönemini gösterir
ben de hamile kalmak istiyorum((
maviş ruyanda hamile birini gördun sanırsam bu kadar konusmaya normal yanı:))) kız bilinçaltı olmasın.:)))
bende ha oldum ha olucam reglı üzüntüyle onu beklıyorum zaten ben hamile oldumu ancak ruyamda görürümmmmmm
maviş ruyanda hamile birini gördun sanırsam bu kadar konusmaya normal yanı:))) kız bilinçaltı olmasın.:)))
bende ha oldum ha olucam reglı üzüntüyle onu beklıyorum zaten ben hamile oldumu ancak ruyamda görürümmmmmm
hosgeldin canım insallah allah gönlüne göre versin
insallah enkısa zamanda hamile kalırsın
kısssssss niye öle diyon canım benim sende en yakın zamanda ikiz ikiz cocuk sahibi olucan bak içime doğdu
insalllllllllllllllahhhhhhhhhhhh ikiz cadı kızların olur:CüvCüv:
osmanıye sen hamişdin demı nasıl tasınıyrsun cnm ya zor olmuyormu
kıssssss allahmı söyletti ne yaptı hamile değilim canım ama calısmalar tam gaz bizi baglamıyo öyle iş güç.hamile değilim canım karıstırdın herhaldeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?