hoşbuldum tatlım mayıs ayı 4üncü ayım olucak =( sen hamiş misinkaydirigubbakcemile
ben lisedeyken bi çocuğa aşık olmuştum ve arkdaştık çok iyi ama o hep bana sadece arkadaş olarak baktı falan filan neyse işte bu çocuğu başka bi kız daha seviyodu bizde her tenefüs birlikte oturdugumuz için onunla yahni fahriyle bi gün geldi kız bana kızın adıda aslı bana fahrinin ismini sordu çıkıyomusunzu falan filan vs vs neyse uzatmıyorum daha sonra fahri başka bi kızla çıktı kızıda tanıyodum fahriyle kız ayrıldılar sonra kız senin yüzünden ayrıldık dedi bana ondan sonra fahriyede gidip demişki melda senin için herkee kötü şeyler söylüyo fahri şöyle fahri böyle diyo demiş fahride inanamış geldi bana bağardı çağırdı onu inandıramadım onları bwenim söylemedğime sonra bi daha asla konuşmadı benimle ama ben onun hakıkında her şeyi öğreniyodum tabi tanıdıklarım sayesinde sonra hani başta ki kız fahriyi seven aslı işte fahri onunla çıkmaya başladı bi yandan kız ve arkadaşları hep benimle uğraşıyolardı lise hayatımı bana zindan ettiler arkadaşlarım fahriye şiklayet ediyolardı uğraşmasın bizimle o kızlar diye ama bi türlü inandıramadık onu derken lise bitti falan filan dün de tesadüf lisenin oldugu taraftan bi yerden geçiyodum bide ne görüyim fahriyle aslı yanyana yürüyolar şıp diye tanıdım tabi sonra önümden gidiyodu onlar aynı yolda yürümeye başladık sonra olanlar aklıma gelince bana bi ağrı girdi karnıma ağrıdan ağlamaya başladım yolda sonra aslı bi eve girdi fahride arkasını döndü ona bakmak için sonra beni gördü ağlıyodum tabi beni görünce bi 10 sn ye falan baktı bende ona baktım tabi artık hiçbişey hissetmiyorum ona karşı yalış anlamayın ondan sonra evi sandığım bi binaya girdi banada fenalık geldi yolun ortasında orda bi kadıncağız yardım etti valla öyle bi ağladımki fena oldum birden işte =((
ben lisedeyken bi çocuğa aşık olmuştum ve arkdaştık çok iyi ama o hep bana sadece arkadaş olarak baktı falan filan neyse işte bu çocuğu başka bi kız daha seviyodu bizde her tenefüs birlikte oturdugumuz için onunla yahni fahriyle bi gün geldi kız bana kızın adıda aslı bana fahrinin ismini sordu çıkıyomusunzu falan filan vs vs neyse uzatmıyorum daha sonra fahri başka bi kızla çıktı kızıda tanıyodum fahriyle kız ayrıldılar sonra kız senin yüzünden ayrıldık dedi bana ondan sonra fahriyede gidip demişki melda senin için herkee kötü şeyler söylüyo fahri şöyle fahri böyle diyo demiş fahride inanamış geldi bana bağardı çağırdı onu inandıramadım onları bwenim söylemedğime sonra bi daha asla konuşmadı benimle ama ben onun hakıkında her şeyi öğreniyodum tabi tanıdıklarım sayesinde sonra hani başta ki kız fahriyi seven aslı işte fahri onunla çıkmaya başladı bi yandan kız ve arkadaşları hep benimle uğraşıyolardı lise hayatımı bana zindan ettiler arkadaşlarım fahriye şiklayet ediyolardı uğraşmasın bizimle o kızlar diye ama bi türlü inandıramadık onu derken lise bitti falan filan dün de tesadüf lisenin oldugu taraftan bi yerden geçiyodum bide ne görüyim fahriyle aslı yanyana yürüyolar şıp diye tanıdım tabi sonra önümden gidiyodu onlar aynı yolda yürümeye başladık sonra olanlar aklıma gelince bana bi ağrı girdi karnıma ağrıdan ağlamaya başladım yolda sonra aslı bi eve girdi fahride arkasını döndü ona bakmak için sonra beni gördü ağlıyodum tabi beni görünce bi 10 sn ye falan baktı bende ona baktım tabi artık hiçbişey hissetmiyorum ona karşı yalış anlamayın ondan sonra evi sandığım bi binaya girdi banada fenalık geldi yolun ortasında orda bi kadıncağız yardım etti valla öyle bi ağladımki fena oldum birden işte =((
yok canım degilim insallah bizde 1sene olucak mayısın ilk haftası 10 aydır cocuk istiyos sıpa naza cekiyo kendini ama biz bıkmadan usanmadan bulana kadar devam hayırlısıııııııııı
kıslarr acil çıkmam gerek koçiş geldi ana masa hazır deil daha kilitlenmişim buraya hadi çıkıyom ben allaha emanet olun görüşürüz öptümm sizii
kafamçokkarıştı bu topikle ne alaka???
canım kusura bakmma ama muhabbetı bılmıyorum ondan olabılır bısı anlamadımbenneyaptımki:1no2:
kıslarr acil çıkmam gerek koçiş geldi ana masa hazır deil daha kilitlenmişim buraya hadi çıkıyom ben allaha emanet olun görüşürüz öptümm sizii
hosgeldin canım insallah allah gönlüne göre versin
insallah enkısa zamanda hamile kalırsın
kısssssss niye öle diyon canım benim sende en yakın zamanda ikiz ikiz cocuk sahibi olucan bak içime doğdu
insalllllllllllllllahhhhhhhhhhhh ikiz cadı kızların olur:CüvCüv:
şu alaka cnm ben çok ağladım çok üzüldüm dün demiştim kızlarda ne oldu anlat demişlerdi bende olayı anlattım işte =)
mavişim ın scnm kalırsın hemencık bebişinede kavusursun.
osmanıye benım hamiş sandıklarım genelde hamıle kaldı:))
yaaa osmanıye ınan bak noldu esımle azcık konustuk insanalr dedı cok acımasız hanı hep bu soruyu soryrlar ya esımed esormuşlar alınmıs .yenı söledı dedımkı gözlerım doldu ıns ikiz doğururum onlarada kapak olur dedım yemınle bak bu duayı ettım sırnaşık şey
insanlar bizim düşünmedıgımıze ınanmıyor gibi imalarda bulunuyor ya ne kadar avam bir kafa yapısı beklıyrkı biz ksırız dıyelım ama yokkı öle bir durum..insanlar cok acımasızzzz
anlıyom seni canım bende aynı durumdayım bugün arkadasım aradı bebek yokmu beceriksizler teyzem aradı bebek yokmu artık hiç kimseyle konusasım gelmiyooo amannnn takmıyacam artık taka taka dert sahibi olucam kıssssssss aman bizde kocacımla geziyoz tozuyoz herseyde var bi hayır olur insallah istegen herkese versin
nilüşüm merak etme bir dahaki kontrolünde görürsün bebişini kesesini .henüz yeni oluşuyo annesi.bu arada ne güzel kan değerlerin giderek yükseliyo bu iyiye işaret.kendine dikkat et.öpüyorum kocaman.selam kızlar ben geldimmm....doktora gittim çatlıcaktım artık..ama minişim gözükmedi ..zaten geç döllenme olmuşum ben değerlerden anladı doktorum...ama bugün 426 çıktı..3 kan testi verdim yükselme güzel dedi ...haftaya cuma bekliyor bakalım görürüz dedi)))buarada 5*3 olmuşum ....maşşallah diyin canlarım....buarada doktorumu ve hastahanemi değiştirdim..jimere gidiyorum artık..bugün bi gördüm aşık oldum hastahaneye manyak biyer otel gibi..kuaför bilem var..hemen oraya başladım doktorumda bayan çok çıtır bişi.....kızlar bide hastahaneyi gezerken doğum oluyordu tam hemşire çıktı gözünüz aydın dedi kapıda kadının eşine..bebel sesi geliyordu çok duygulandım ....senağlama
bu mubarek cuma gününde allahım tüm dualarınızıda kabuletsin işallah..
mavi gözlü ve osmaniye ye çok teşekkür ediyorum açıklamalarınızdan dolayı şükür anladım yerimseniben
Güzel bayanlar ben çıkıyorum.çünkü eve gidicem artık zaman geldi... Kocamda evde benden önce gitmiş herzamankigibi:) kendinize iyi bakınnn hoşçakalınnn mutlu kalınn
YARIN GÖRÜŞÜRÜKK Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?