iyiyiz canım .sen nasılsın sevgili dünürüm hihoyyyt
teyzoşlar ben geldim ben nohut yani erkek nohut .
cinsiyetim zorda olsa belli oldu erkekmişim ben .
çarşamba günü annemle doktora gittik ben kendimi göstermemek için elimden geleni yaptım .takla attım doktora popomu döndüm el salladım amuda bile kalktım ama doktor amca anneme dediki sen git dışarı su iç yemek ye bir şeyler iç karnın şişsin o zaman bu yaramaz ters döner ve kendini gösterir.annem dururmu hiç hemen 3 ayran 3 bardak ta su içti ve yarımsaat sonra tekrar doktor amcanın yanına gittik veeeeeeeeeeeeeeeeeee gösterdim pipimi
erkektim ben .biliyodum ben ama annemle bababm çok merak etsin diye göstermiyodum kendimi ama öğrendi artık herkes ben erkek bir nohutum adımda semih doruk olacak .yani adım doruk göbek adım semih .ama annem semih doruk yazılsın dedi ismi nüfusta .ama adım doruk çok memnun oldum sizlerle tanıştığıma .teyzoşlarım benim .hadi hepiniz verin bakim bi dudak :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
vidangel ayferrr ve çitos2903 sizede günaydın hoşgeldiniz kıslarrrrrrr a.s.
teyzoşlar ben geldim ben nohut yani erkek nohut .
cinsiyetim zorda olsa belli oldu erkekmişim ben .
çarşamba günü annemle doktora gittik ben kendimi göstermemek için elimden geleni yaptım .takla attım doktora popomu döndüm el salladım amuda bile kalktım ama doktor amca anneme dediki sen git dışarı su iç yemek ye bir şeyler iç karnın şişsin o zaman bu yaramaz ters döner ve kendini gösterir.annem dururmu hiç hemen 3 ayran 3 bardak ta su içti ve yarımsaat sonra tekrar doktor amcanın yanına gittik veeeeeeeeeeeeeeeeeee gösterdim pipimi
erkektim ben .biliyodum ben ama annemle bababm çok merak etsin diye göstermiyodum kendimi ama öğrendi artık herkes ben erkek bir nohutum adımda semih doruk olacak .yani adım doruk göbek adım semih .ama annem semih doruk yazılsın dedi ismi nüfusta .ama adım doruk çok memnun oldum sizlerle tanıştığıma .teyzoşlarım benim .hadi hepiniz verin bakim bi dudak :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
iyiyim dünür ne olsun kızın çeyizini yetiştirmeye çalışıyorum siz e:)))))delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
vidangel ayferrr sizede günaydın hoşgeldiniz kıslarrrrrrr a.s.
nohut ben senin erkek olduğunu biliyodum bize olan düşkünlüğünden :jeyyar:
yirim ben seni oyyy ne tatlısın sen öyle yaff:ecrin_bebek:Şeniz
büyümüşte teyzoşlarına mektup yazmış nohutumuzkaydirigubbakcemile3
nan utanmadınmı pipini doktora göstermeye...göstermeseydin az daha çatlasaydık heesırnaşık şey
hazırlayın tabi .çeyizdi eşyaydı uğraştırmayın beni .kaynana olarak çok diktatörümdür.kızın çok çekecek elimden dermişim.:1shok:
oyyyyyyyyyy yerim kız ben onu hele bir gelsin de hayırlısıyla.
:roflol::roflol::roflol::roflol:Allah iyiliğini versin ne güzel mektup yazmış doruk yerim ben onun popuşunu ŞenizŞenizgünaydın cnm citos teyzen ve serdar kardeşin seni çoooookkkkk seviyoooooooŞeniz
hehe pipili nohut o .sapık oldu çıktı başıma .bütün teyzelerine asılıyo .verin bir dudak diyo kaydirigubbakcemile3
bizde sizi ösledik tombiş teyze ve doruk kardeş bir an önce doğsakta senle top oynasak doruk kardeşoyyyyyyyyyyy teyzem ve kardeşim gelmiş .nasılsınız bakalım .serdar kardeşim nasılmış .keyfi yerindedir inşallah.çok ösledim sizi.:1hug::1hug:
günaydın cnm hoşgeldin Şenizgünaydın kızlarrrr
hehe sana nasılda asılıyodum ama demek anladın haaa.küçük sapığınız olucam sizin .şimdi size asılcam bebişler kız olursa kızlarınıza asılcam .kaynanatörlerim olacaksınız benim.anneciğim ne çekti kaynanatöründen siz bana acıyın ama tamamı .verin bakim sabah öpücüğümü.dudaktan lütfen .:jeyyar::jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şey
hb citosss.
günaydın kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?