Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

:roflol::roflol::roflol::roflol:Allah iyiliğini versin ne güzel mektup yazmış doruk yerim ben onun popuşunu ŞenizŞenizgünaydın cnm citos teyzen ve serdar kardeşin seni çoooookkkkk seviyoooooooŞeniz

nohut ben senin erkek olduğunu biliyodum bize olan düşkünlüğünden :jeyyar:
yirim ben seni oyyy ne tatlısın sen öyle yaff:ecrin_bebek:Şeniz
büyümüşte teyzoşlarına mektup yazmış nohutumuzkaydirigubbakcemile3
nan utanmadınmı pipini doktora göstermeye...göstermeseydin az daha çatlasaydık heesırnaşık şey

iyiyim dünür ne olsun kızın çeyizini yetiştirmeye çalışıyorum siz e:)))))delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hazırlayın tabi .çeyizdi eşyaydı uğraştırmayın beni .kaynana olarak çok diktatörümdür.kızın çok çekecek elimden dermişim.:1shok:
oyyyyyyyyyy yerim kız ben onu hele bir gelsin de hayırlısıyla.

hehe sana nasılda asılıyodum ama demek anladın haaa.küçük sapığınız olucam sizin .şimdi size asılcam bebişler kız olursa kızlarınıza asılcam .kaynanatörlerim olacaksınız benim.anneciğim ne çekti kaynanatöründen siz bana acıyın ama tamamı .verin bakim sabah öpücüğümü.dudaktan lütfen .:jeyyar::jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şey

bana bak dünür şimdiden bana kaynanalık yaptırma valla isterim bir ton altın heeee öle kolaymı kız almak dermişiiiiiiiiiimmmmmnmm alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
öle be şekerim hayırlısı ne diyelim :1hug:

:roflol::roflol::roflol::roflol:Allah iyiliğini versin ne güzel mektup yazmış doruk yerim ben onun popuşunu ŞenizŞenizgünaydın cnm citos teyzen ve serdar kardeşin seni çoooookkkkk seviyoooooooŞeniz

oyyyyyyyyyyy teyzem ve kardeşim gelmiş .nasılsınız bakalım .serdar kardeşim nasılmış .keyfi yerindedir inşallah.çok ösledim sizi.:1hug::1hug:

hehe pipili nohut o .sapık oldu çıktı başıma .bütün teyzelerine asılıyo .verin bir dudak diyo kaydirigubbakcemile3

çapkın öredeekkk senii...kime çektin bakim sen nohutçumm hımmmmm ....
göbek adın ne olcekmiş annene sordunmu nohutcumalkisalkisalkis

sabah sabah kımse yoktur dedım ama maşallahhhh herkes burda
ben hala adet olamadımmmm ama olcak hissim var yanı olsamda kuıtulsam ptesı iş var 2 gunde ancak toplanırım:))) neyse ya çöpten cıkardıgımda silikde olsa 2, çizğiyi gördum:)bu yanıltıcıymıs ama olsun gördum ya bu bana moral oldu inş. öbur ay gercegını görürümmmm.umutlanmamın sebebı bu ay zaten evde yoktum calışma yapamadım(

nan sen ne şeker şeysin öylealkisalkisalkis
ben senin için kız doğuracam ...sende allahın emriyle alacan ama tamammışutarafagitti
kızıma senden iyi koca annenden iyi kaynana nerden bulurum yoksa:1rolleyes:
anlaştıkmı nohut:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…