günaydın sinemis naber kız...
şekerkız canıkom sen nasılsın...??
günaydınnnnn selam şekerkız nasılsın alkisalkisalkisalkisalkisalkis
günaydın sinemis naber kız...
şekerkız canıkom sen nasılsın...??
iyidir nilücüm senden yani sizden naberrrrrrrrr napıyonuz şekerhatuna selam verdik ama görmedi sanırım geçmişle meşgul alkisalkisalkisalkisalkisalkis sen nasılsın
gunaydın fıstıgım ıyıyım sen nasılsın gecmışe dalmışım:)kaydirigubbakcemile
kayraaaa hoşgeldin cnım nasılsın günaydın kaydirigubbakcemile5
hhatunlarrrrrrr günaydın hepiciğinize nbr nasılsınız
amanda aman hemende görürmüş beni
iyidir şekerim sabah sabah yine ayaktayım ya bizim alt kattaki veletler bir yavru kediyi alıp terasa çıkarmışlar bende en son katta oturuyorum yani kedi benim üstümde daha 2 haftalık var yada yok neyse gözleri kapanmış çapaktan görmüyodu hep miyavlıyodu geçen aldım gözlerin,i pansuman yaptım yıkadım onu peteklerin altına koydum ısındı yedi içti sonra yine çıkardım yukarı 5 gündür bakıyorum ona bu sabahta kapıya inmiş nasıl miyavlıyo beni annesi sanıyo ya içimi parçalıyo bu velet kedi ama toparlasın bireaz kendini onu özgürlüğüne kavuşturucam bugün onun sayesinde kalktım valla :1hug::1hug:
hhatunlarrrrrrr günaydın hepiciğinize nbr nasılsınız
hoş geldın cnmcm nasılsın
aman aman allah bozmasın şekerkız allah daim etsin bomba gibi olmanı kaydirigubbakcemile5
ayyy cnm benım ne tatlıdır sımdı o. ıyı yaparsın cnmcm.bend ekalktım işe geldım ıste haftasonu dıe bışseyımız yok bızım karı koca turızmn oldugu için:teytey:
amin cnm hepımızınde.oyle olmak zorundayım sureklı sırıtıyorum malum müşterıler kacmasın dıe:)a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?