Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

gunaydın fıstıgım ıyıyım sen nasılsın gecmışe dalmışım:)kaydirigubbakcemile

iyidir şekerim sabah sabah yine ayaktayım ya bizim alt kattaki veletler bir yavru kediyi alıp terasa çıkarmışlar bende en son katta oturuyorum yani kedi benim üstümde daha 2 haftalık var yada yok neyse gözleri kapanmış çapaktan görmüyodu hep miyavlıyodu geçen aldım gözlerin,i pansuman yaptım yıkadım onu peteklerin altına koydum ısındı yedi içti sonra yine çıkardım yukarı 5 gündür bakıyorum ona bu sabahta kapıya inmiş nasıl miyavlıyo beni annesi sanıyo ya içimi parçalıyo bu velet kedi ama toparlasın bireaz kendini onu özgürlüğüne kavuşturucam bugün onun sayesinde kalktım valla :1hug::1hug:

ayyy cnm benım ne tatlıdır sımdı o. ıyı yaparsın cnmcm.bend ekalktım işe geldım ıste haftasonu dıe bışseyımız yok bızım karı koca turızmn oldugu için:teytey:

aman aman bilmem mi yaff her sabahki gibi kocişi gönder 2-3 dk hala uyanmaya çalış sonrada gel pcde otur hayatım 1 aydır böle vallah

ayyy cnm benım ne tatlıdır sımdı o. ıyı yaparsın cnmcm.bend ekalktım işe geldım ıste haftasonu dıe bışseyımız yok bızım karı koca turızmn oldugu için:teytey:

hımmmmm benim kocişte yarım gün çalışıo bugün akşamada büyük görümcemler gelicek ama ben leyla gibiyim valla bugün kızlar salı günü kısmetse babamın sigorta işini halletmek için ankaraya gidicem dua edin inşallah olur yaaaa :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…