- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
sağol canım iyiyimde sende iyimisin sigaralı smileyi koymuşsun canım istedi valla aç olmasam yakardım hehehe
kızlar ben anneme gidiyorum gelince görüşürüz öpüldünüz
iyidir şekerim sabah sabah yine ayaktayım ya bizim alt kattaki veletler bir yavru kediyi alıp terasa çıkarmışlar bende en son katta oturuyorum yani kedi benim üstümde daha 2 haftalık var yada yok neyse gözleri kapanmış çapaktan görmüyodu hep miyavlıyodu geçen aldım gözlerin,i pansuman yaptım yıkadım onu peteklerin altına koydum ısındı yedi içti sonra yine çıkardım yukarı 5 gündür bakıyorum ona bu sabahta kapıya inmiş nasıl miyavlıyo beni annesi sanıyo ya içimi parçalıyo bu velet kedi ama toparlasın bireaz kendini onu özgürlüğüne kavuşturucam bugün onun sayesinde kalktım valla :1hug::1hug:
sağol canım iyiyimde sende iyimisin sigaralı smileyi koymuşsun canım istedi valla aç olmasam yakardım hehehe
niüfercim senin mide bulantın falan yok dimi rahat olduğunu düşünüyorum maşallahh
herkese günaydın nasılsınız bu gün
günaydınlarrrrr hoşgeldin canım naber a.s
sen nasılsın canım kusura bakma sormayı unuttum :) kafam çok dalgın bu aragünaydınlarrrrr hoşgeldin canım naber a.s
yaaaa dilnur teyzoş ama korkiyommm ya deme öle hem burda birsürü fıstık teyzeme rezil edecen beni.ben onlardan öpücük alıyodum ne güzel şimdi öpmiycekler beni.tırsık korkak sünetsiz nohut diycekler ama .kısmetllerime engel olma diloşşş teyze :1shok: :jeyyar::jeyyar:Abooooğğğ bu sünnet mevzuda amma uzamış doğmadan sünnet etmicez herhalde sırnaşık şeysırnaşık şey
Siz karışmayın bakim nohutla görülcek hesabımız vardı gördük korkuttum eccik :jeyyar::jeyyar:
yok üzmüyom teyzecim .zaten burda teyzoşlarımla oynaşmaktan annemi üzmeye fırsat kalmıyo:jeyyar::jeyyar:nohutçum senden naber tatlım anneyi üzmüyon demi he annesi
yaaaaaaaa teyzoş küsmesene pipili nohuta .ağlarım bak.küçük sapık bir nohut olsamda ben beişim sev beni sev .küsme bana laelaelaelaelaetırstırırız valla bizden korkulur anam kötükedihüso
Ama hep o bana küsüyodu şimdi ben küstüm o pipili nohuta sırnaşık şey
yazalım senide listeye canım .hoşgeldin aramıza.bende varım arkadaşlar zaten her yere adımı yazdırıyorum:))
bende istiyorum ama Allah ne zaman verirse..
günaydın dünürcüğümmmm:lepi:günaydınnnnn selam şekerkız nasılsın alkisalkisalkisalkisalkisalkis
günaydın nilüşüm benim cici anne.günaydın sinemis naber kız...
şekerkız canıkom sen nasılsın...??
günaydın şeker şeygunaydın fıstıgım ıyıyım sen nasılsın gecmışe dalmışım:)kaydirigubbakcemile
ayyy ne güzeldir o şimdi yerim onu ben .iyidir şekerim sabah sabah yine ayaktayım ya bizim alt kattaki veletler bir yavru kediyi alıp terasa çıkarmışlar bende en son katta oturuyorum yani kedi benim üstümde daha 2 haftalık var yada yok neyse gözleri kapanmış çapaktan görmüyodu hep miyavlıyodu geçen aldım gözlerin,i pansuman yaptım yıkadım onu peteklerin altına koydum ısındı yedi içti sonra yine çıkardım yukarı 5 gündür bakıyorum ona bu sabahta kapıya inmiş nasıl miyavlıyo beni annesi sanıyo ya içimi parçalıyo bu velet kedi ama toparlasın bireaz kendini onu özgürlüğüne kavuşturucam bugün onun sayesinde kalktım valla :1hug::1hug:
hımmmmm benim kocişte yarım gün çalışıo bugün akşamada büyük görümcemler gelicek ama ben leyla gibiyim valla bugün kızlar salı günü kısmetse babamın sigorta işini halletmek için ankaraya gidicem dua edin inşallah olur yaaaa :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
beryallll canikommm maşşallahh sana ve oğluşunaaaa..sarkıtlı diktli bebişinmi var seninn:roflol::roflol:
yirim sizi yirrrr yirrrr:sm_cool::sm_cool:
beryal hoşgeldin nasılsın bakalım pipili nohutıumuz doruk bey nasıllar ben kayınvalidesi olarak saygılarımı sunuyorum size
yaaaa dilnur teyzoş ama korkiyommm ya deme öle hem burda birsürü fıstık teyzeme rezil edecen beni.ben onlardan öpücük alıyodum ne güzel şimdi öpmiycekler beni.tırsık korkak sünetsiz nohut diycekler ama .kısmetllerime engel olma diloşşş teyze :1shok: :jeyyar::jeyyar:
yok üzmüyom teyzecim .zaten burda teyzoşlarımla oynaşmaktan annemi üzmeye fırsat kalmıyo:jeyyar::jeyyar:
yaaaaaaaa teyzoş küsmesene pipili nohuta .ağlarım bak.küçük sapık bir nohut olsamda ben beişim sev beni sev .küsme bana laelaelaelaelae
yazalım senide listeye canım .hoşgeldin aramıza.
günaydın dünürcüğümmmm:lepi:
günaydın nilüşüm benim cici anne.
günaydın şeker şey
ayyy ne güzeldir o şimdi yerim onu ben .
inşallah olur canım .allah kolaylık versin .
sen nasılsın canım kusura bakma sormayı unuttum :) kafam çok dalgın bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?