Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ayy canım çok iyi yapmışsın..şimdi toparlandıkça senin kapıdan ayrılmaz ama olsun sevap işledin valla..bizimde depoda bi kedi doğurmuş 4 tane çok tatlı..birisinin sırtında sanki türk bayrağı var)))))gerçi kedileri nereye koyacağımızı şaşırdık bikaçtanede faremiz varda kediden büyük valla bulursa boğar bu yavruları.....büyüselerde o fareleri yeseler keşke...:1ninca:

sağol canım iyiyimde sende iyimisin sigaralı smileyi koymuşsun canım istedi valla aç olmasam yakardım hehehe

ayy sigara demeyin valla çok nalet bişeymiş hamile olugumdan beeri içmiyorum yani 1-2 tane içmişimdir yine ama içmiyorum ve 1 saniye aklımdan çıkmıyor...çok kötü bişiii bu sigara...nerden alıştık yaaa nerdennnnnnnnnnnnnkötükedihüsokötükedihüso

niüfercim senin mide bulantın falan yok dimi rahat olduğunu düşünüyorum maşallahh

evt canım iyiyim hiç bişi hissetmiyorum inanki..dün kan testi yaptırınca değer yükselmiş ya dahada bi inandım...:lepi::lepi: yoksa bişeyim yokö...ne uyku ne mide bulantısı..ama bende uykusuzluk yaptı galiba 6da 6.30 da falan uyanıyorum ben...normalde deli gibi uyur zor kalkarım yanii....
ama daha çok yeni ondandır herhalde..geç döllenme olmuş benim nette6*3 falan çıkıyor ama burun 5*4 üm daha:lepi:

beryal hoşgeldin nasılsın bakalım pipili nohutıumuz doruk bey nasıllar ben kayınvalidesi olarak saygılarımı sunuyorum size

beryallll canikommm maşşallahh sana ve oğluşunaaaa..sarkıtlı diktli bebişinmi var seninn:roflol::roflol:
yirim sizi yirrrr yirrrr:sm_cool::sm_cool:

yaaaa dilnur teyzoş ama korkiyommm ya deme öle hem burda birsürü fıstık teyzeme rezil edecen beni.ben onlardan öpücük alıyodum ne güzel şimdi öpmiycekler beni.tırsık korkak sünetsiz nohut diycekler ama .kısmetllerime engel olma diloşşş teyze :1shok: :jeyyar::jeyyar:
nohutçum senden naber tatlım anneyi üzmüyon demi he annesi
yok üzmüyom teyzecim .zaten burda teyzoşlarımla oynaşmaktan annemi üzmeye fırsat kalmıyo:jeyyar::jeyyar:

tırstırırız valla bizden korkulur anam kötükedihüso
Ama hep o bana küsüyodu şimdi ben küstüm o pipili nohuta sırnaşık şey
yaaaaaaaa teyzoş küsmesene pipili nohuta .ağlarım bak.küçük sapık bir nohut olsamda ben beişim sev beni sev .küsme bana laelaelaelaelae
bende varım arkadaşlar zaten her yere adımı yazdırıyorum:))
bende istiyorum ama Allah ne zaman verirse..
yazalım senide listeye canım .hoşgeldin aramıza.
günaydınnnnn selam şekerkız nasılsın alkisalkisalkisalkisalkisalkis
günaydın dünürcüğümmmm:lepi:
günaydın sinemis naber kız...
şekerkız canıkom sen nasılsın...??
günaydın nilüşüm benim cici anne.
gunaydın fıstıgım ıyıyım sen nasılsın gecmışe dalmışım:)kaydirigubbakcemile
günaydın şeker şey
ayyy ne güzeldir o şimdi yerim onu ben .

inşallah olur canım .allah kolaylık versin .

beryallll canikommm maşşallahh sana ve oğluşunaaaa..sarkıtlı diktli bebişinmi var seninn:roflol::roflol:
yirim sizi yirrrr yirrrr:sm_cool::sm_cool:

hehe pipili nohut o .sapık oldu çıktı başıma .bütün teyzelerine asılıyo .verin bir dudak diyo kaydirigubbakcemile3

]TARıH : 02.05.2009 SAAT : 09.30

HAMıLE LıSTESı

ıSıM____________________ SAT ______________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK___________kız
3.Çıtos2903 :______________10 OCAK____________erkek
4.beryal: _________________12 OCAK ____________erkek
5.bırcan:__________________25 OCAK
6.sÜprız_mucıze : __________6 OCAK
7.ıNTERHAT: ______________
8.merve_85: ________________6 ŞUBAT
19.ÖZLEMıMSıN: ___________ 9 ARALIK
10.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
11.mervevatan:______________
12.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
13.missmiss : _____________
14.hlymms: ________________8 MART
15.sessizdeniz:____________ 21 MART
16.sevgii:) _________________19 MART
17.nilüfer79 ________________24 MART
18.muhasebe22 ____________
19.gaye ___________________
20.aki.no.bebii _____________

UMUT LıSTESı

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.lucian
11.pinkrose
12. yeb2004
13.sumos23
14.benbilirim
15.dyd
16.kurnaz
17.alin
18.yadel
19.ezgicik
20.eylull
21.pingu.
22.funda41
23.selra
24.huzeyfe
25.smhsmh
26.yosun2003
27.orays
28.butha.
29.ozle_mm.
30.bilgen35.
31.tatl :
32.SivriBiber:
33.NAZ87:
34.melike25:
35.burcinn:
36.hayrun:
37.meryem82.
38.zahidem:
39.triyandafil:
40.Eski_dünya:
41.umutlu16:
42.ekince:
43.ceylanmelek:
44:srncr :
45:daisy24:
46.34nesli:
47.vildan83:
48.bengl :
49.&ayla&:.
50.cesica:
51.mavi_gozlu:
52.ebrar42:
53.osmaniye80:
54.fransiyum:
55.ALARA1983:
56.angel_eda:
57.talyaa:
58.ktg:
59.belenay:
60.datlum:
61.zeyn77:
62.yagmur2009:
63.windy:
64.niran77:
65.yldz:
66.iklimtuana:
67.tekecen:
68.ESCALES:
69.dezy:
70.gize:
71.ozbek83:
72.sedcan:
73.k.a.y.r.a
74.sinemis84:
75.AYSEN74:
76.abyosun:
77.esengülüm:
78.NS72
79.sekerkiz67:
80.himeros:
81.serra84:
82.hummu85:
83.sema785
84.emelistan:
85.iltercakir.
86.FıRUZE:
87.nsb:
88.chen.
89.gulde:

KIZLAR EN YENı LıSTE BU.ıSMı OLMAYANLAR LÜTFEN BANA BıLDıRSıN .[/QUOTE]

Son düzenleme:

amin şekerim saolasın inşallah eee nasılsın alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

teyzoşlar ben geldim ben nohut yani erkek nohut .
cinsiyetim zorda olsa belli oldu erkekmişim ben .
çarşamba günü annemle doktora gittik ben kendimi göstermemek için elimden geleni yaptım .takla attım doktora popomu döndüm el salladım amuda bile kalktım ama doktor amca anneme dediki sen git dışarı su iç yemek ye bir şeyler iç karnın şişsin o zaman bu yaramaz ters döner ve kendini gösterir.annem dururmu hiç hemen 3 ayran 3 bardak ta su içti ve yarımsaat sonra tekrar doktor amcanın yanına gittik veeeeeeeeeeeeeeeeeee gösterdim pipimi
erkektim ben .biliyodum ben ama annemle bababm çok merak etsin diye göstermiyodum kendimi ama öğrendi artık herkes ben erkek bir nohutum adımda semih doruk olacak .yani adım doruk göbek adım semih .ama annem semih doruk yazılsın dedi ismi nüfusta .ama adım doruk çok memnun oldum sizlerle tanıştığıma .teyzoşlarım benim .hadi hepiniz verin bakim bi dudak :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…