Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

nilüfercim günaydın bebişin ve sen nasılsın? avatarın değişmiş,hemşire nereye gitti? buda çok güzel amakaydirigubbakcemile3

biraz değişiklik olsun dedim sıkıldım hemşireden canım..tospaa çok hoşuma gidiyo))))
ben biraz geçmişi okuayım vvalla merak ettim..

günaydın canım ya iyiyim nasıl olayım adet oldum işte:bbo:
umutlar bi dahaki aya kaldı hayırlısı olsun napalım
siz nasılsınız nohut yaramazlık yapıyo mu
iyiyiz canım üzülme sakın gelecek ay gelir meleğin annesi:teselli:
kızlar benim bugün normalde adet günüm ama görünüşe göre olcam hafif kasıklarım sancıyor gibi of ya gene tutmadı galiba
inşallah adet olmazsın şeker
canım bu haftasonu kontrolümüz var 20+4 bugün. kısmetse o gün yapılır inşallah ben sana anlatırım. hayırlısı olsun canım.
hayırlısıyla inşallah .canım benim sağlıkla gidin gelin .
günaydın toprağım ne habersin bakalım nohutumuz nasıl iyimi annesini üzmüyordur umarım bak üzüyorsa söyle dil_nur teyzesini gönderelim. o ilgilenir nohutunla :içelim:şakkıdı
iyiyiz teyzesi.yok üzmüyo üzmüyo sünnet dendimi aklı çıkıyo beni üzmeye vakti yok ki teyzelerine sapıklık yapmaktan .kızlara asılıyo verin bi dudak diye :asigim::roflol::roflol:
kızlar slmmmm biz geldik bebişimle nasılsınız nevar neyok baya oldu girmeyeli bebişin telası vardı eeee yeni hamiş varmıııdelikafaduldendelikafadulden
hoşgeldin canım nasılsın bebiş nasıl .yeni hamilelerimiz var tabi bak listeyi güncelleyim bir bak ne kadar çoğaldık
bu arada kendine takvim yaota bebişin kaç aylık görelim canım benim .

biraz değişiklik olsun dedim sıkıldım hemşireden canım..tospaa çok hoşuma gidiyo))))
ben biraz geçmişi okuayım vvalla merak ettim..

nilüfercim bende haftasonu giremedim zaten problem vardı sitede . geçmişi okuyamadım merak ediyorum ama nasıl okuycam maaşallahı var topiğimizin oku oku bitmiyor hatta kızlara soruyorum bir gelişme var mı diye. anlayacağın hazıra konuyorum. beryal sayesinde de listeyi görüyoruz. yeni katılan arkadaşlarımız ve hamileleleri.

günaydın canlarım nasılsınız????
beryalcim geçmişolsun canım...bakalım bizi neler bekliyo....demek aşılar falan var...

günaydın tatlı kuşum .evet aşı var 16 hafta b itince yani 4 ay bitince vuruluyosun bir tanesi de ondan 1 ay sonra 2 dozmuş .tetenoz aşısı.sende bağlı bulunduğun sağlık ocağına git ve hamileyim kayıt olmak istiyorum de onlar sana gerekeni söylüyolar zaten .

tamam canım takvimle uğrasıyım bakalım olcak mı daha önce hiç yapmadım da senin bebiş nasıl çok şükür kalp atışalrınıda duyduk rahatladım valla aman maşallah çoğalsın bakalım hamişler allahım isteyen herkese vaersin inşşşşşşşşşşşş:CüvCüv::CüvCüv:

beryalcim okyanus topiğe uğramıyor ne zamandır bir haberin var mı?

okyanus neredesinnnnn???

oy ben o nohutun ellerini ısırrım kız ben asıl ona sapıklık yaparım ondan sonra beni sevmez valla hee
benbilirim hamilemiiiiiiiiiiiiiii yaaasüprizzzzz
aaaaaa heyecan yaptım..
evet canım ama garibim strese giirmiş inşallah bir sorun yokturda bu yaşadıkları ufak sıkıntı olur

günaydın kızlar ben bi geçmişi okuyayım bide repleri verip geleyim
günaydın şeker

ist aradım o drda sezeryana girmışşş neyse beklemekten baska carem yokkkk
anım çok telaş yapıyosun bebğin iyi merak etme .bak böşe yaparsan bebişte etkilenir.rahat ol içini ferah tut.değerlerin çok güzel bebişinde yaklaşık şu an 5 haftalık falan .merak etme herşey yolunda.
canım sağol. 20-24.haftalar arası vuruluyor diye biliyorum sana erken yapmışlar. nasıl olsa yapılacak sende sormuşsun zaten. dediğin gibi herşey bebişler için. ateş yaptı mı peki?
ateş olmadı canım sadece ağrı yapıyo koluma.
kızlar günyadınnnnn nasılsınız

günaydın canım hoşgeldin .hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…