sağol canikomm evet yhamileyim..senden hemen sonra öğrendim bendee...seninde hayırlı uğurlu olsun işallahh...çok teşekkürler:CüvCüv:
nilüfercim günaydın bebişin ve sen nasılsın? avatarın değişmiş,hemşire nereye gitti? buda çok güzel amakaydirigubbakcemile3
hatunlar bana hoşgeldin yokmu
iyiyiz canım üzülme sakın gelecek ay gelir meleğin annesi:teselli:günaydın canım ya iyiyim nasıl olayım adet oldum işte:bbo:
umutlar bi dahaki aya kaldı hayırlısı olsun napalım
siz nasılsınız nohut yaramazlık yapıyo mu
inşallah adet olmazsın şekerkızlar benim bugün normalde adet günüm ama görünüşe göre olcam hafif kasıklarım sancıyor gibi of ya gene tutmadı galiba
hayırlısıyla inşallah .canım benim sağlıkla gidin gelin .canım bu haftasonu kontrolümüz var 20+4 bugün. kısmetse o gün yapılır inşallah ben sana anlatırım. hayırlısı olsun canım.
iyiyiz teyzesi.yok üzmüyo üzmüyo sünnet dendimi aklı çıkıyo beni üzmeye vakti yok ki teyzelerine sapıklık yapmaktan .kızlara asılıyo verin bi dudak diye :asigim::roflol::roflol:günaydın toprağım ne habersin bakalım nohutumuz nasıl iyimi annesini üzmüyordur umarım bak üzüyorsa söyle dil_nur teyzesini gönderelim. o ilgilenir nohutunla:içelim:şakkıdı
hoşgeldin canım nasılsın bebiş nasıl .yeni hamilelerimiz var tabi bak listeyi güncelleyim bir bak ne kadar çoğaldıkkızlar slmmmm biz geldik bebişimle nasılsınız nevar neyok baya oldu girmeyeli bebişin telası vardı eeee yeni hamiş varmıııdelikafaduldendelikafadulden
günaydın canım iyi olmaya çalışıyom adet oldum yine:bbo:günaydın şekerim nasılsınnnnn
hatırlıomusun sana demiştim sende buay hamiş kalcan diye içime doğmustu kıssssssssss
biraz değişiklik olsun dedim sıkıldım hemşireden canım..tospaa çok hoşuma gidiyo))))
ben biraz geçmişi okuayım vvalla merak ettim..
sağol rufeyda sende olmasan diğerleri unuttularrrrr
günaydın canlarım nasılsınız????
beryalcim geçmişolsun canım...bakalım bizi neler bekliyo....demek aşılar falan var...
neyse kızlar iyi bakın kendinize hamişler dikkat edin kendinize nohutlara iyi bakın
iyiyiz canım üzülme sakın gelecek ay gelir meleğin annesi:teselli:
inşallah adet olmazsın şeker
hayırlısıyla inşallah .canım benim sağlıkla gidin gelin .
iyiyiz teyzesi.yok üzmüyo üzmüyo sünnet dendimi aklı çıkıyo beni üzmeye vakti yok ki teyzelerine sapıklık yapmaktan .kızlara asılıyo verin bi dudak diye :asigim::roflol::roflol:
hoşgeldin canım nasılsın bebiş nasıl .yeni hamilelerimiz var tabi bak listeyi güncelleyim bir bak ne kadar çoğaldık
bu arada kendine takvim yaota bebişin kaç aylık görelim canım benim .
Kızlar ben adet oldum umudum mayısta
oy ben o nohutun ellerini ısırrım kız ben asıl ona sapıklık yaparım ondan sonra beni sevmez valla heeiyiyiz canım üzülme sakın gelecek ay gelir meleğin annesi:teselli:
inşallah adet olmazsın şeker
hayırlısıyla inşallah .canım benim sağlıkla gidin gelin .
iyiyiz teyzesi.yok üzmüyo üzmüyo sünnet dendimi aklı çıkıyo beni üzmeye vakti yok ki teyzelerine sapıklık yapmaktan .kızlara asılıyo verin bi dudak diye :asigim::roflol::roflol:
hoşgeldin canım nasılsın bebiş nasıl .yeni hamilelerimiz var tabi bak listeyi güncelleyim bir bak ne kadar çoğaldık
bu arada kendine takvim yaota bebişin kaç aylık görelim canım benim .
evet canım ama garibim strese giirmiş inşallah bir sorun yokturda bu yaşadıkları ufak sıkıntı olurbenbilirim hamilemiiiiiiiiiiiiiii yaaasüprizzzzz
aaaaaa heyecan yaptım..
günaydın şekergünaydın kızlar ben bi geçmişi okuyayım bide repleri verip geleyim
anım çok telaş yapıyosun bebğin iyi merak etme .bak böşe yaparsan bebişte etkilenir.rahat ol içini ferah tut.değerlerin çok güzel bebişinde yaklaşık şu an 5 haftalık falan .merak etme herşey yolunda.ist aradım o drda sezeryana girmışşş neyse beklemekten baska carem yokkkk
ateş olmadı canım sadece ağrı yapıyo koluma.canım sağol. 20-24.haftalar arası vuruluyor diye biliyorum sana erken yapmışlar. nasıl olsa yapılacak sende sormuşsun zaten. dediğin gibi herşey bebişler için. ateş yaptı mı peki?
kızlar günyadınnnnn nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?