Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

h.g. canım benim

hoooşgeldiinnn :)

hoşbulldumm canım

hoşgeldin mavişşş ne haber geçmişi okudumda kocişe kızmışın heralde canım

evet canım sorma eve gelmek bilmedi benimde tepem attı telide kapalıydı hep yaparda ama iş görüşmesine gittim dedi iki saat gec geldi yani eve şimdi gene gitti dısarı ne git nede gitme dedim telefon bakacakmıs kendine bende iyi dedim fazla sorup sorusturmadım hem çok yorgunum dedi eve geldiğinde hemde telefon bakmaya gitti gene sinir oldum ama naparsınn yarında gidebilirdi ya neyse artık hallettim sayılır az cok kızgınım halen iş görüşmesine gittiğinede pek inanmadım açıkcası amcaoğlu var onun yanına gitmiştir die dusunuyom ama attım kafamdan artık sorun yok yanii

hoş geldin canım nasılsın

kıslarr bişi sorcam ben buyuk ihtimal bir hafta sonra yanı ayın 16dsında adt olcam ama akıntım var beyz bi akıntı bugun fark ettim acaba yumurtammı çatlamıştır gerci yumurtlama haftasında da vardı akıntım bende çatladıgını düşündüm neyin nesi bilmiyom bide biri sölemişti burda kalçadanmı karın bölgesindemi ne ates olurmus hamiş olunca kim demişti acaba hatırlamıyom bendede öle bi durum söz konusu o yusden sordum ama ben genelde soğuk olurdum bu hafta hep sıcak oldugumdan basta havalara bağladım ama daha yeni düzeliyo kısa kollu giyecek kadar sıcak yok ne bilim kafam karıstı işte hayırlısı olsundaa

canım vallahi ben bilmiyorum belirtilerin nasıl olduğunu bildikerimide her ay psikolojik olarak yaşıyorum ama inşallah hamilesindir

kıslarr bişi sorcam ben buyuk ihtimal bir hafta sonra yanı ayın 16dsında adt olcam ama akıntım var beyz bi akıntı bugun fark ettim acaba yumurtammı çatlamıştır gerci yumurtlama haftasında da vardı akıntım bende çatladıgını düşündüm neyin nesi bilmiyom bide biri sölemişti burda kalçadanmı karın bölgesindemi ne ates olurmus hamiş olunca kim demişti acaba hatırlamıyom bendede öle bi durum söz konusu o yusden sordum ama ben genelde soğuk olurdum bu hafta hep sıcak oldugumdan basta havalara bağladım ama daha yeni düzeliyo kısa kollu giyecek kadar sıcak yok ne bilim kafam karıstı işte hayırlısı olsundaa

:1shok:benım adet gunum de17mayıs canım aynı dedıgın gıbı akıntı bende de varrr ne acabaaaa:1shok:

hosbulduk canım biras daha iyiyim saol sen nasılsınn paztsi test yapcaktın dimi sen

hakcam hoşbuldumm canımm anneler gunun kutlu olsun hayatımm kızın iyiymiş çok sevindimm

evet canım pazartesi allah nasip ederse yaptıracam ama bilmiyorum yaptırmasam mı diyorum negatif çıkarsa üzülürüm böyle acabamı diyip seviniyorum kendi kendime :)

hosbulduk canım biras daha iyiyim saol sen nasılsınn paztsi test yapcaktın dimi sen

hakcam hoşbuldumm canımm anneler gunun kutlu olsun hayatımm kızın iyiymiş çok sevindimm

canım çok sağol hepimizin anneler günü kutlu olsun:1hug:

senin içinde hayırlısı olsun canım. Allahım gönlüne göre versin. dularım sizlerle.

bende bilmiyorum ama hamiş belirtilerinin arasında var ama bendeki ne bilmiyom valla seninle aramızda bi gun var inş hamişizdirr

canım ya ben daha bıkac gun oluyo yumurtlayalı bır hafta kaldı adetımıze =( yumurtlama zamanındakı gıbı akıntı demı sulu benım oyleeee:çok üzgünüm:

saol canım ıyıyım ben sen nasılsınnnalkisalkisalkis

sağol canım iyiyiz çok şükür.

fazla kalamıycam dedim topiğe girince ama buraya girincede çıkmak zor. koltuğa yapıştım sanki. yemek hazırlamam gerekiyor amakaydirigubbakcemile3

rüyamda iklim adında bi kızım vardı beyaz tenli maviş gözlü kız görmek nedir acaba... sonra uyandım ellerim onu aradı :((

:1shok:benım adet gunum de17mayıs canım aynı dedıgın gıbı akıntı bende de varrr ne acabaaaa:1shok:

inş hamilesindirr canım bende bilmiyom kesin olarak akıntının ne oldugunu

evet canım pazartesi allah nasip ederse yaptıracam ama bilmiyorum yaptırmasam mı diyorum negatif çıkarsa üzülürüm böyle acabamı diyip seviniyorum kendi kendime :)

hakkımızda hayırlısı neyse o olsunn artık ben takmıyorum kafama valla olursa olur olmazsa demekki zamanı deilmiş ne olursa olsun kendini sonuca hazır tut tatlımm okiş inş hamilesindir

Back
X