Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım ya ben daha bıkac gun oluyo yumurtlayalı bır hafta kaldı adetımıze =( yumurtlama zamanındakı gıbı akıntı demı sulu benım oyleeee:çok üzgünüm:

akıntı aynı öle canım yumurtlama zamanındaki gibi aynını ama hayırlısı canım yapacak bişi yok

canım sıkılıyo yaaaa :((

neden tatlım nie canın sıkılıyoo

akıntı aynı öle canım yumurtlama zamanındaki gibi aynını ama hayırlısı canım yapacak bişi yok

neden tatlım nie canın sıkılıyoo

yumurtlama gunlerınde calıstınıs mı canım bız calıstık tutmustur ınsallah ya ondan gelıyordur o akıntıŞeniz

inş hamilesindirr canım bende bilmiyom kesin olarak akıntının ne oldugunu

hakkımızda hayırlısı neyse o olsunn artık ben takmıyorum kafama valla olursa olur olmazsa demekki zamanı deilmiş ne olursa olsun kendini sonuca hazır tut tatlımm okiş inş hamilesindir

saol canım güzel dileğin için bu sene hepimiz hamiş oluruzda seneye anneler gününde bebişlerimiz kucağımızda olur

rüyamda iklim adında bi kızım vardı beyaz tenli maviş gözlü kız görmek nedir acaba... sonra uyandım ellerim onu aradı :((

canım vardır bundada bi hayır inş ruyan gercek olur bende ruyamda hamiş oldugumu gördüm eşimle paylaşıyomusum sevincimi sarılıyomusuz birbirimize inanamıyomusuz öle gördüm bende ama hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun tatlım

canım vardır bundada bi hayır inş ruyan gercek olur bende ruyamda hamiş oldugumu gördüm eşimle paylaşıyomusum sevincimi sarılıyomusuz birbirimize inanamıyomusuz öle gördüm bende ama hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun tatlım

oo rüyalara nası kaptırıyo dimi insan kendini ahhh ah... veren allah alan allah kurban olduğum allah bizede nasip etsinn

kızlar ben çıkıyorum. .klendinize iyi bakın. iyi haftasonları. görüşmek üzere...

Allah hepinizin gönlüne göre versina.s.

kızlar öncelikle kendi annemin ve buradaki bütün anne adaylarının ve anne aday adaylarının anneler gününü kutluyorum inş bu anneler gününde hepimizn birer anne olması dileğiyle herkese iyi akşamlar sümoş kaçar

kızlar öncelikle kendi annemin ve buradaki bütün anne adaylarının ve anne aday adaylarının anneler gününü kutluyorum inş bu anneler gününde hepimizn birer anne olması dileğiyle herkese iyi akşamlar sümoş kaçar

hoşçakal canım gorusuruzzzzzz:utangac:

Back
X