h.g. sumoss şimdiden başladın kafanı yormaya biraz akısına bıarka daha yeni vurundun hemen etki göstermeyebilir herkesin bunyesi bir olmaz tatlımm olacagına bırak hakkında hayırlısı olsun
geçmiş olsun cnm
yani yüksek bi ihtimal biri kız biri erkek oluyomuş,ama yinede düşük bi ihtimal iki kız iki erkekde olabiliyomuş dimi?
dr bile bi kız bi erkek olur inşallah bi seferde doğum yaparsın dedi:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu
sağol canım darısı size olsun inşallah:Saruboceq:
çok güzel bi duygu canım ya duyunca gülme krizine girdimkaydirigubbakcemile3sesiz deniz canım ne güzel bi duygu diemi 2canı taşıyon şimdi hayırlı olsun canım tekrar
İnşallah canım çok sağol...canım bilmiyorum ama inş iki cinstende olur bebelerin biri kıs biri erkek olsun daha çocuk yapmazsın kaydirigubbakcemile3 ama çift olupta iki aynı cins olanı ne gördüm ne duydum canım allahtan hayırlısı olsunda gerisi önemli deil :1hug:
amin bitanem inşallah herkes yaşasın bu güzelliği...sesiz deniz nekadar güzel bir şey yazmışın öyle canım demekki hak etmişin diye rabbim vermiş sende eminmki hep şükür eden bir insansın allah tüm isteyenlere yaşatır inş bu sevinçleri
amin bitanem inşallah herkes yaşasın bu güzelliği...
Her zaman şükrediyorum ama yine de rabbime layık bir kul olamadığımı düşünüyorum..
Sana layık kul olamadık ...
Doğruyu bir türlü bulamadık..
Sözümüze sadıık kalamadık...
şimdi affet sen bizi merhametine muhtacız
şimdi affet sen bizi mağfiretine muhtacız....
kızlar ben çıkıyorum bu gün baya kaldım pc başında
aeo
slm kızlar anneler gününüz kutlu olsunİyiyim canım napiyim..Benim de eşim yüksek lisans sınavına gitti..Takılıyom ben de. :) dr bana şey diyodu canım başucunda çubuk kraker bulundur yataktan kalkmadan 1 iki tane ye mideni bastırır diyodu belki sana da faydası olur..Ben de ilk 3 ay her sabah ......... :1no2: çok zor oluyo yaa..walla Allah sabır versin..
canım ösledik seni.gel ara sırakızlar merhaba... yine olmadık bi saatte girdim::)) geçenlerde işyerinde hafiflemiştik .. ben de fırsat bu fırsat diyip bi kafamı uzatayım dedim.. ayy ne göreyim. site hacklenmiş.. neyse bakalım... inşallah yarın girmeye çalışacağım.. kociş yarın öğle saatlerinde gidiyor.. 10 gün kadar yok... en azından evden daha sık girmeye çalışırım ama sizin muhabbetin de en sıkı anları gündüz vakti oluyor ben anacım...
e hadi iyi geceler
canım eşine çok geçmiş olsun şimdi dururmu nasıl.bebişin de iyiymiş çok sevindim çok merak etttik ve özledik seni.iyi olda gerisi önemli değil.önce sağlık.öpüyorum .tekrar geçmiş olsun .CANLARIM hepinize günaydın
öncelikle bütün hamişlerimizin ve bebiş isteyen herkesin ANNELER GÜNÜNÜ KUTLARIM
kusura bakmayın ne zamandır yazmadım acilen istanbula gelmem gerekiyodu eşim böbrek nakilli 2 hafta önce değerleri yükseldi acilen istanbula geldik şimdi ii çok şükür
ben de kızımda çok yiyiz benim yaramaz artık sabahları uyandırıyo geceleri bol bol tekmeliyoo
bu arada yiğenimde doğdu çok güsel bi kızımız olduu
sessizdeniz:
sevgii:)
nilüfer79
muhasebe22
gaye
.aki.no.bebii
.benbilirim
bitirici
smhsmh
kızlar hepinizi tebrik ederim çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
vildan hakça beryal çitos hepinizi çok özledim bundan snr bol bol vaktim var devamlı gelirim hepinizi öpüyorummmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
canım tekrardan tebrik ederim hayırlısı olsun .kızlarrr ben geldım ama siz yoksunuz .mastır dersı vardı oraya gittim dun akşam geldım.cuma hemen cıktık yazamadım.kan tahlili yaptrdım 1249 cıktı dr aradım dedıkı ıyı haftaya gel görelım.inş. görürüm hala korkuyorum.ama o dra gitmicemmmm..bir arkadasım aradı 5,5 aylıktı onun bebegınde sorun cıkmıss.cok üzüdum.kortum .o nedenle dr ço önemlı ıns ıyı bir tane bulurum burda burası büyükşehır gibi değil işte istanbulda olsam süperdı ama..
neyse siz yoksunuzzz gelınce bende gelirim
folik plus diye bir vitamin var onu al ve iç.ben de içtim her hamilenin içmesi gerekli.günde 3 tane yemeklerden sonra. sebze meyve et balık tavuk ceviz fındık yumurta süt yoğurt kuru kayısı ve illaki bol su tüketmen gereksaol cnmne yiyip ne içecegımıde bilmıyorummm.arkadas dedıkı hemen folık asıte başla.yok cnm yaptrmadım ama ekımde kan tahlılı yaptrmıştım o varmıydı bilmıyorum ama hersey ıyı cıkmıştı.birde hormon tahlılı yaptrmıstım oda ıyı cıktı gerek varmı sence.ben pek anlmaıyorum ama.kızlar ne yesem ne içsem onlara nerdern bakabilirmmmm
ekledim canım .merhaba kızlar benide eklermisin canım
selam kızlar hayırlı günler iyi haftasonları olsun inş anneler gününüz kutlu olsun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?