Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

h.g. sumoss şimdiden başladın kafanı yormaya biraz akısına bıarka daha yeni vurundun hemen etki göstermeyebilir herkesin bunyesi bir olmaz tatlımm olacagına bırak hakkında hayırlısı olsun

yaa evet ya canım ne yapayım bende hiç bişe yok acaba normalmi diyorumki bilmiyorum iştee hayırlısı artık yaptık daha

sesiz deniz canım ne güzel bi duygu diemi 2canı taşıyon şimdi hayırlı olsun canım tekrar

canım bilmiyorum ama inş iki cinstende olur bebelerin biri kıs biri erkek olsun daha çocuk yapmazsın kaydirigubbakcemile3 ama çift olupta iki aynı cins olanı ne gördüm ne duydum canım allahtan hayırlısı olsunda gerisi önemli deil :1hug:

kıslarr ben rep dağıtıp çıkacagımm anneme hediye bakcam inş alırımm kendinize iyi bakın sağlıklı kalın mutlu kalın hoşçakalınn
anneler gununuz kutlu olsun güzel bi gun geçirmenizi dilerimm

sesiz deniz canım ne güzel bi duygu diemi 2canı taşıyon şimdi hayırlı olsun canım tekrar
çok güzel bi duygu canım ya duyunca gülme krizine girdimkaydirigubbakcemile3
rABBİM SİZLERDE TATTIRSIN İNŞALLAH
ama herşeyi 2 kat daha fazla yaşıyosun biliyomusun,mide bulantısı,sevinç,üzüntü,baş dönmesi,kasık ve bel ağrıları...hepsi 2 kat daha fazla..ama Rabbime şükür sağlıklı olsunlarda bunlarda geçici...

biliyomusunuz kızlar bu haberi duyunca okadar ezildim okadar mahçup oldum ki Rabbimin karşısında...
''Rabbim ben bu güzellikleri hak ettim mi'' dedim....
çoğu zaman dünya telaşına kapılıp Rabbimizi anmadığımız anlar oluyo ama O bizi lutuflarıyla hiç yalnız bırakmıyo...çocuğum olmaz mı diye düşünürken şimdi ikizlerim oluyo...
Varlıklar adedince şükür Sana RABBİM..

İnşallah canım çok sağol...

sesiz deniz nekadar güzel bir şey yazmışın öyle canım demekki hak etmişin diye rabbim vermiş sende eminmki hep şükür eden bir insansın allah tüm isteyenlere yaşatır inş bu sevinçleri

sesiz deniz nekadar güzel bir şey yazmışın öyle canım demekki hak etmişin diye rabbim vermiş sende eminmki hep şükür eden bir insansın allah tüm isteyenlere yaşatır inş bu sevinçleri
amin bitanem inşallah herkes yaşasın bu güzelliği...
her zaman şükrediyorum ama yine de Rabbime layık bir kul olamadığımı düşünüyorum..

SANA LAYIK KUL OLAMADIK ...
DOĞRUYU BİR TÜRLÜ BULAMADIK..
SÖZÜMÜZE SADIIK KALAMADIK...
ŞİMDİ AFFET SEN BİZİ MERHAMETİNE MUHTACIZ
ŞİMDİ AFFET SEN BİZİ MAĞFİRETİNE MUHTACIZ....

ya arkadaşlar bu iğneyi yapıldıktan sonra dr gitmek lazımmı yani çatlayıp çatlamadığını öğrenmek için yapılanlar lütfen cvp yazın beryalim ne olur okursun inş dr bize gelin demedi hiç sadece adetin 1gün bile geç,se gelde okadar başka çağırmadıı

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

slm kızlar anneler gününüz kutlu olsun

nsb cim bende kızımda aynı şeyi yapıyordum ama bana dr sölemedi tesadüf eseri başucumda sürekli bulunduruyodum çantada dışarı çıkarken alıyodum yanıma çok faydası oluyor mideyi bastırıyor gerçekten birde muz mide bulantısına iyi geliyo ama kabızlık yapıyor ilk ayla sakıncalı malum o yüzden sabah aç karnına bir bardak ılık su içmek gerekiyor

selam kızlar anneler gününüz kutlu olsun allahım isteyen herkese minik minik bebeler nasip etsin innnnnsaaaaaaaaaallaaaaaaaaaahhhhhhhhh

meraba kızlaar anneler anne adayları hepinizin annler günü kutlu olsun anne olmak isteyen herkese rabbib anne olmayı nasip etsin inşaaallaaaaaaaaaah

canım ösledik seni.gel ara sıra
canım eşine çok geçmiş olsun şimdi dururmu nasıl.bebişin de iyiymiş çok sevindim çok merak etttik ve özledik seni.iyi olda gerisi önemli değil.önce sağlık.öpüyorum .tekrar geçmiş olsun .
canım tekrardan tebrik ederim hayırlısı olsun .

folik plus diye bir vitamin var onu al ve iç.ben de içtim her hamilenin içmesi gerekli.günde 3 tane yemeklerden sonra. sebze meyve et balık tavuk ceviz fındık yumurta süt yoğurt kuru kayısı ve illaki bol su tüketmen gerek
.hamur işi kek psata çikolata gibi abur cuburlardan uzak dur .ne sana ne de bebeğe hiç faydası yok çünkü.
merhaba kızlar benide eklermisin canım
ekledim canım .
selam kızlar hayırlı günler iyi haftasonları olsun inş anneler gününüz kutlu olsun kızlar

selam canım sağol teşekkür ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…