Günaydın kızlar şuan burda olan varmı bilmiyorum ama yinede yaziiim adet olmaya 3 gün kala hamile kalınabilirmi? Sanmıyorum ama yine de merak ettim olmaz dimi?
canım nerelerdesin sen .ösledik yawwwwwmrb kızlar nasılsınız sessizdenizim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişleriniinşallah meğer açık kalmışım şimdi girince anladım kusuruma bakmayın görüşmek üzere allaha emanet olun
slm arkadaşlar hepinizin anneler günü kutlu olsun benide umut listenize ekleyin bende romatoit artrit hastasıyım bu yüzden korkuyorum ama bebiş istiyorum bakalım nasip rabbim banada sizlerede nasip etsin hayırlı bebişler inşallah dualarınızda benide unutmayın olurmu..
günaydın kızlar.. ben geldim...iyi sabahlar ve güzel bir hafta dilerim..
günaydın tatlım .nasılsın
günaydın canım .
sanmıyorum .ama yumurtlama zamanın geç olduysa belki.
şimdi senin tam öğrenmek istediğin ne ?
yani.ilşkide bulundunuzda hamile kalırmıyım diye mi merak ettin tatlım .
günaydınlar sevgi kelebeklerim .güzel bir hafta bol hamileli günler dilerim .
nasılsınız bakalım hafta sonunuz nasıl geçti.ben cumartesi gezdim ama pazar evdeydim .dün elektriklerimizde kesikti öğleden sonraya kadar can sıkıntısı içinde evdeydim .
günaydın güzelim..çalışan kadın olunca erkenci oluyoruz doğal olarak..bu arada hepinize günaydın kızlar benim gibi erkenci olmanıza ayrı bir sevindim :)
hayırlı sabahlar canlar nasılsınız?
uzun zamandır bakamıyordum, yazılanları okuyamadım ne var ne yok,
kıslar bişi soracam benim adetim biteli yaklaşık 10 gün oldu ve 4 gündür aşırı mide bulantısı var, delirtiyor beni sizce sebebi ne olabilir? yani sizlerde de böyle oluyormuydu?
günaydın güzelim..çalışan kadın olunca erkenci oluyoruz doğal olarak..
canım zor bir ihtimal .hayırlısı olsun .adet olduktan 1 hafta sonra yumurtlama başllıyo ve bir dahaki adet olma tarihine 3 yada 4 gün lkala normal şartlarda yumurtlama bitiyo.öncelikle umut listesine beni eklemişsin teşekkür ederim tatlım :dance: evet 3 gün vardı adetime korunmadan oldu cumartesi akşamı normalde yarın adet olmam gerekli yani salı günü sanmam hamile kalabileceğimi de merak ettim işte normal hemen hamile kalabilen bir yapım var ama işin içine yumurtlama dönemi filan girince sanırım olmaz zaten bu ay yapıcaz da bebiş inşallah olabilirmi diye aklıma geldi işte senağlama
bu arada hepinize günaydın kızlar benim gibi erkenci olmanıza ayrı bir sevindim :)
bu arada hepinize günaydın kızlar benim gibi erkenci olmanıza ayrı bir sevindim :)
günaydın güzelim..son adet günün ne zamandı..hamilelik belritisi bazı kişierde çok erken olabiliyor
canım zor bir ihtimal .hayırlısı olsun .adet olduktan 1 hafta sonra yumurtlama başllıyo ve bir dahaki adet olma tarihine 3 yada 4 gün lkala normal şartlarda yumurtlama bitiyo.
lQUOTE=empty002;6758586]bu arada hepinize günaydın kızlar benim gibi erkenci olmanıza ayrı bir sevindim :)
öncelikle umut listesine beni eklemişsin teşekkür ederim tatlım :dance: evet 3 gün vardı adetime korunmadan oldu cumartesi akşamı normalde yarın adet olmam gerekli yani salı günü sanmam hamile kalabileceğimi de merak ettim işte normal hemen hamile kalabilen bir yapım var ama işin içine yumurtlama dönemi filan girince sanırım olmaz zaten bu ay yapıcaz da bebiş inşallah olabilirmi diye aklıma geldi işte senağlama
hayırlı sabahlar canlar nasılsınız?
uzun zamandır bakamıyordum, yazılanları okuyamadım ne var ne yok,
kıslar bişi soracam benim adetim biteli yaklaşık 10 gün oldu ve 4 gündür aşırı mide bulantısı var, delirtiyor beni sizce sebebi ne olabilir? yani sizlerde de böyle oluyormuydu?
en son adet günüm 27 nisandı ya dua edin inşallah oolurum,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?