gizecim bende bu ay o kürleri hep yaptım bana yaramadı
hormon dengesizliği olmuş
yumurta çok büyümüş rahim gelişmemiş
daha yapmycm kür
canım inşallah hamilesindir ama bekle sakın erken test yapma .bir kaç gün geçsin öle yap tamammı.beryalcim şafak iki umutlanmak istemiyom gerçi aklımada gelmiyo ama bi an bos kalsam aklıma geliyo hemen o yuzden sordum benim iki gundur akındım sanki daha bi çoğaldı gibi geldi bana o yusden sordum hayırlsı artık
oh valla ne güzel ama ya bizim kızlarda nohuta aşık olursa o beyendiğini alacak bizimkiler napacak senağlamakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ama
canım bende akşam üstü geldim sabahtan haberim yok kaydirigubbakcemile2
canım sana takvim yaptım bebeğinin ne kadarlık olduğunu gösteren onu kopyala .yapıştır dediğim gibi .ayrıca listeye de ekledim seni.
kızlar herkes benim oğluma yazık acıdım diyo ya =) arkadaşlarım yani üniversiten =)) rock dinleyen erkek kıyafetleri giyen bi annesi var ne olur bu çocugun hali diyolar =))
niyeki oğluna acıyorlar anacım bu arada hamişmisin tebrik ederim canım :teselli:
ardon canım şimdi dikkatli okudumda kız oda rakçı olur de sende hehekaydirigubbakcemile3
canım inşallah hamilesindir ama bekle sakın erken test yapma .bir kaç gün geçsin öle yap tamammı.
ayyy yerim ben senin kızını o bir olsunda tamam ağlama onu alur benim oğlum teyzesi.
yaptım cnm merak etme teşekkürler
tamam hele olsunda demi daha ortada fol yok yumurta yok:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey
hııımmmm tüh yaaa benimde gecikme oluyor canım şe yararmıki bilmem:uhm:
canım inşallah hamilesindir ama bekle sakın erken test yapma .bir kaç gün geçsin öle yap tamammı.
ayyy yerim ben senin kızını o bir olsunda tamam ağlama onu alur benim oğlum teyzesi.
yok canım ne alaka dış görünüşle onlardan evli yada çocuk sahibi olan varmıki eminim çok tatlı bir anne olacaksınhihoyyytteşekkürler canım herhalde iyi bir anne olamıyıcağımı düşündükleri için bilmem =))
hehe inşallah canım inşallah bu anadan babadanda rock çı çocuk olur zaten bizimki tv lere çıkar büyüyünce =))))
inşallah canım hayırlısını dile rabbimden .tamam hele olsunda demi daha ortada fol yok yumurta yok:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey
aa inanamıyorum size o onun oğlunu o onun kızını aldı benim oğlum yanlız kaldı ya =(( senağlama heheh :sm_cool:
aa inanamıyorum size o onun oğlunu o onun kızını aldı benim oğlum yanlız kaldı ya =(( senağlama heheh :sm_cool:
Ben hala adet olmadım kızlaaarrr olsamda kurtulsam ya bebiş yoksa artık
inşallah canım hayırlısını dile rabbimden .
kalmaz kız merak etme burda 3 kız var baksana listeye daha cinsiyeti belli olmayanlarda var .kız var yani senin oğluşuna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?