canlarım ben çıkıyorum nohutumun babası geliyo .sofrayı hazırlayalım oğluşumla bu arada kız ane ve kız anne adaylarına duyrulur oğlum pek hamarattır annesiyle her işi yapıyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canlarım ben çıkıyorum nohutumun babası geliyo .sofrayı hazırlayalım oğluşumla bu arada kız ane ve kız anne adaylarına duyrulur oğlum pek hamarattır annesiyle her işi yapıyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım kafana takma olurmu yoksa bebişş yoksa bile geçiktiricen bu gidişle rahat ol biras emii bu arada h.g. :1hug:
mavi_gözlü nasılsın tatlım
hoşbulduk canım ya sancım arttı 4 gündür ara ara sancı çekiyom ondan sıkıldım aslında hap filanda içemiyorum ya varsa diye derdim o yani yoksa zaten bu ay korunmicaz acelem yok
h.b tatlım nasılsın
neyse kızlar hepinizi öpüyom benim kocişte geldi bye
iyiyim tatlım hadi öpyom sizi çıkmamlazım bekletmiyim kocişi karnı açcokacimcoook
canım belki adet olucan ondan sancılandın yada hem döllenme zamanı hem adet zmanı oldu acaba onun acısınımı çekiyon inş rahatlarsın bi an önce sancı çekmek çok kötü ben bayılıyom bazen sancıdan
anlamadıö ki ne biçim bir sancı bu 4 gündür bir an önce adet olsam çok iyi olacak bekliyorum işte. Yok benimki bayılacak kadar değilde akşam üstü sağ yumurtalığıma da kramp gibi bişey girdi 5 dk hareket edemedim ayağa kalkınca oldu ama anlmadım neyse boşver kocişe kızdım şimdi kardeşimin yanında bağırdı bana saçma sapan bişey için kızgınım ona konuşmicam onla
kızlar bende çıkıyorum by by
canım aniden hareket etme olurmu koçiş nie şimdi kızdırdı ki seni canım gerci kız kardesinin yanında bağırması iyi deil benim koçişte amcasının oğlu vardı bi kere bizde bana bağırmıstı nasıl zoruma gitti anlatamam ama ne olduysa o an çok sinirlendim gittikten soonra amca oğlu baya bi azarlamıstı bana koyuyo bunlar ama dediğin gibi kızılacak seyde deildi normaldir bunlar canım ama biraz daha dikkat etmesi lazımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?